Mide sorunlarına pek iyi gelmiyormuş sanırım cnm soğan kürüYarın inşaallah gidicem canım soğan kürü yaptı herhalde
Aynen öyle de adetten sonra bir hafta yapmıstım birşey olmamıştı ne oldu anlamadm yaMide sorunlarına pek iyi gelmiyormuş sanırım cnm soğan kürü
Bal çörek otu tarçın kürünü denemeyi düşünüyorum adetin ikinci günü başlayıp deneyenlerin çoğunluğu ilk seferde hamile kalmıs uzun zaman hamilelik isteyenlerden bahsediyorlar birde yumurtlamayı artırıp gelistirip çatlatıyormuş bir nevi kolomen diye bir ilacın görevini yapoyor ve adeti dizenlıyormuş genelde erken yumurtlamayı sağlıyormuş belki hem adetim düzene girer hemde hamilelik olur ne dersinizMide sorunlarına pek iyi gelmiyormuş sanırım cnm soğan kürü
Bu ay ben soğan kürüyle birlikte 15 gün bir tutam çörekotu çiğneyip yutmuştum aslında benim adet gelmedi yani daha da en son test yaptım geçen hafta çok belli belirsizdi daha da alıp yapma fırsatım olmadı cnm ben öncede kullandığımda adetimi düzene sokmuştu aslında ardındanda hamile kalmıştım ama düşük olmuştuBal çörek otu tarçın kürünü denemeyi düşünüyorum adetin ikinci günü başlayıp deneyenlerin çoğunluğu ilk seferde hamile kalmıs uzun zaman hamilelik isteyenlerden bahsediyorlar birde yumurtlamayı artırıp gelistirip çatlatıyormuş bir nevi kolomen diye bir ilacın görevini yapoyor ve adeti dizenlıyormuş genelde erken yumurtlamayı sağlıyormuş belki hem adetim düzene girer hemde hamilelik olur ne dersiniz
Polen falanda koyuyorlarmış bal karoşımı fayda gördünse tekrar dene bence ben yaron doktora gudeyimde sonra bakıcam adet olmadanda yapamoyorum yapsam fayda edermi adetim gelirmi ya kaçgün oldu sinirim bozuldu bayaBu ay ben soğan kürüyle birlikte 15 gün bir tutam çörekotu çiğneyip yutmuştum aslında benim adet gelmedi yani daha da en son test yaptım geçen hafta çok belli belirsizdi daha da alıp yapma fırsatım olmadı cnm ben öncede kullandığımda adetimi düzene sokmuştu aslında ardındanda hamile kalmıştım ama düşük olmuştu
Başka bir sorun çıkmasın da stresten olmayım birşey olmaz elinde sonunda olucam sonuçtaStrestende gelmeyebilir cnm
İnş başka bir sorun çıkmaz cnm haber et bizedeBaşka bir sorun çıkmasın da stresten olmayım birşey olmaz elinde sonunda olucam sonuçta
Yattı bi gideyim de bakalım haber ederim sizde dua edin bana olurmuİnş başka bir sorun çıkmaz cnm haber et bizede
Dualarım seninle cnmYattı bi gideyim de bakalım haber ederim sizde dua edin bana olurmu
Canım burdamısınBu ay ben soğan kürüyle birlikte 15 gün bir tutam çörekotu çiğneyip yutmuştum aslında benim adet gelmedi yani daha da en son test yaptım geçen hafta çok belli belirsizdi daha da alıp yapma fırsatım olmadı cnm ben öncede kullandığımda adetimi düzene sokmuştu aslında ardındanda hamile kalmıştım ama düşük olmuştu
Buradayım cnmCanım burdamısın
Tarlusal kullandın mı hiç onuda deneyebilirsin cnm eğer ilaçtan olduğuna eminsen içme hiçKızlar duphaston kullandm bugün sanki damarlarımda kasılma var gibi kullanmasam mı nalsam hayıt tohumu mu kullansam benim ilaçların çoğuna alerjim.var yani yan etkilerini yaşarm ne varsa tedirginim şuan ginde kaçtane alonması lazım ben daha adet olmadm dokotra da görünemedim bir tirlü hastaneye gittim değişik burası bakmadılar 9ğle olmadan sırayı kapamışlar
İyiki burdasın biraz rahatsız hissediyorum sanırım bu ilaçta alerji yaptı bana bildiğin damarlarımda kasılma var nalsam ki daha bugün ikitane ilaç aldımBuradayım cnm
Yoktu böyle bir şey ilaçtan bence sulansın kanım diye limonlu çay içip durdum pıhtı yapmış olabilir belki diye korktumTarlusal kullandın mı hiç onuda deneyebilirsin cnm eğer ilaçtan olduğuna eminsen içme hiç
İçme hiç cnm sen bitkisel yöntemler kullanmaya çalış değişik bir ilaç gibi geldi bana duphastonİyiki burdasın biraz rahatsız hissediyorum sanırım bu ilaçta alerji yaptı bana bildiğin damarlarımda kasılma var nalsam ki daha bugün ikitane ilaç aldım
Bilmiyorum ama duphaston içtiğim zamanki kadar rahatsız olmadım ben tarlusal kullanırken cnm çok şikayeti olanıda görmedimTarlusalın etken maddesi ne ki
Pregesterin homonu var bildiğin doğum kontrol ilaçlarındakilerden oy7zden doğum kontrol ilacının yan etkileri aynı şeyler oluyor boynumda elinde ve bacağımda kasılma ağrı varİçme hiç cnm sen bitkisel yöntemler kullanmaya çalış değişik bir ilaç gibi geldi bana duphaston
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?