- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 35
Adetim yeni bitti daha. Aslinda bugün baslamam gertekyiordu hapi kullanmaya fakat ben dün günleri sasirdim dün yuttum bitaneZaten üst is
Zaten üst üste üçgün kullanmazsan hamilelik şansı yüksek ya olabilir tamda yumurtlama dönemlerine dek geliyor hadi yine iyisin
Ne kadar süredir kullanıyorsun cnm bazı hapların etkisi bi kaç ay sürüyormuşAdetim yeni bitti daha. Aslinda bugün baslamam gertekyiordu hapi kullanmaya fakat ben dün günleri sasirdim dün yuttum bitanehayirlisi olsun bakalim. Ozaman bugünden itibaren hap map yok. Cok heyecanlandim
1,5 senedir kullaniyorum cnmNe kadar süredir kullanıyorsun cnm bazı hapların etkisi bi kaç ay sürüyormuş
Bende kullanmayı bıraktıktan 6 ay sonra hamile kalmıştım o markayı bilmiyorum ama inş benim kadar da sürmez seninki cnm1,5 senedir kullaniyorum cnm
Sibilla markasi
Hayirlisi olsun cnm insallah saglikli bir bebis alirsin kucaginaBende kullanmayı bıraktıktan 6 ay sonra hamile kalmıştım o markayı bilmiyorum ama inş benim kadar da sürmez seninki cnm
Hayırlısı olsun cnmHayirlisi olsun cnm insallah saglikli bir bebis alirsin kucagina
Bizim acelemiz yok yani bilac ay sürse bile sorun etmeyiz
Hadi bakalim insallah tutturursunuzHayırlısı olsun cnm
sağol bizde ikinciyi istiyoruz bakalım geçen ay kimyasal oldu bu ayda soğan kürü deneyim dedim bakalım sonuç ne olacak
Canım benim inşaallah iyileşirsin ibrahim saraçoğlunun kürü vardı baya rahatlatıyorKızlar bel fıtığım çıktıtam olarak iyileşmeden doktor çocuk için ara verin dedi ilaçta kullanıyorum zaten bi kaç ay kaldı bnm çocuk işi
Benimde tahmini yumurtlama zamanı yeni geçti adete 12 gün var soğan suyu yaptım bu ayKızlar benim adete son üçgün bi beklentim yok çuunkü ongündür tarlada fındık yopluyorum tarzan gibi varsada rabbim nasip etriği icin olur bilmiyorum sizden ne var ne yok
Şimdi rahatladım ama ilaç kullanıyorumCanım benim inşaallah iyileşirsin ibrahim saraçoğlunun kürü vardı baya rahatlatıyor
Cnm allah istedikten sonra hiç bişi olmaz inş hepimiz birgün güzel haberler alırız valla beklemekten ay takip etmekten bende yoruldumKızlar benim adete son üçgün bi beklentim yok çuunkü ongündür tarlada fındık yopluyorum tarzan gibi varsada rabbim nasip etriği icin olur bilmiyorum sizden ne var ne yok
Aynen öyle spnavomda kötü zatsn moralim bozuk bayaCnm allah istedikten sonra hiç bişi olmaz inş hepimiz birgün güzel haberler alırız valla beklemekten ay takip etmekten bende yoruldum
Hiç bozma canım moralini allahın bi bildiği vardır mutlaka bizede sevinme vakti gelir inşallah sen mutlka iyi bir doktora git bi tedavi yöntemi belirlesin testinide iyi bi hastanede baştan yaptırAynen öyle spnavomda kötü zatsn moralim bozuk baya
İnşaallah yaptırcam canım sağolasın desteğin içinHiç bozma canım moralini allahın bi bildiği vardır mutlaka bizede sevinme vakti gelir inşallah sen mutlka iyi bir doktora git bi tedavi yöntemi belirlesin testinide iyi bi hastanede baştan yaptır
ne demek cnm biz birbirimizi burada daha iyi anlıyoruz :)İnşaallah yaptırcam canım sağolasın desteğin için
Hadi inş cnm ya benim daha 6 günüm var bakalım hayırlısıCümleten hayırlı bayramlar napıyorsunuz hanımlar gününden geçen varmı benim gibi üçgün geçti yarın dördüncü günom bayramdan sonra eğer adet olmazsam doktora gidicem sanırım bayram hediyem olabilir ufaklık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?