Hangi marka daha iyi sence 5 tl liklerde varmış ama inşaallah olmazsın bak kanda geç görinme ihtimali var zaten orda rabbim ol derse olur sabah namazında ayaktaydım fetih okudum hepimize dua ettim anladım dua ederken içim ürperdi canı gönden herkesin muradona ermesini istiyrum kendimden çok benim daha ilk denemem oluyor nasipBende patlayacak gibi oluyordum canım arada sağ yumurtalığın ağrımaya başladı başkada belirti yok bende yarın sabah test yapmayı düşünüyorum internette daha ucuz canim
Sağol canım ben 1 yıldır uğraşıyorum hep bi ümitsizlik meğersem geç yumurtluyormusum allah isteyen herkese nasip etsinHangi marka daha iyi sence 5 tl liklerde varmış ama inşaallah olmazsın bak kanda geç görinme ihtimali var zaten orda rabbim ol derse olur sabah namazında ayaktaydım fetih okudum hepimize dua ettim anladım dua ederken içim ürperdi canı gönden herkesin muradona ermesini istiyrum kendimden çok benim daha ilk denemem oluyor nasip
Benim ovulosyonda sonra 13.gun canım yarın sabaha kadar olmazsam test yapacam bakalimSenin kaç günün var adete benim bugün son üç olmazsam adet sabah deniycem bakalım ama şey ben çok acıkoyorum üçgondür 11 de yemek yedim yine fena acıktm ben okadar acıkan biri değiim aslında akşama kadar emek yemeden dururum normalde ama bakalım günüm gelmeden emin olamam ozaman da sonav öncesi test yapsam heyecandan sonava odaklanamam ben çok karışığım pazartesiye bıraksam adetim geçince adetin 4 .günü olmuş olacak bana akıl verin
Baktımda benimde aynı sanırım hadi hayırlısıBenim ovulosyonda sonra 13.gun canım yarın sabaha kadar olmazsam test yapacam bakalim
anne baba tarafında ikiz var ama benim bu ay tek yumurta görmüştü doktor. oyüzden ikiz olma gibi bişey sözkonusu olamaz dimi :))2 kattab fazla arttiysa ikiz olabilir dermişim :)
çok teşekür ederim inşallah biranönce kese görünür de bende sevinirim:)Çok mutlu oldum canım kendim olmuş gibi tebrikler
Tek yumurta ikizleri olabilir kendimde tek yumurtayımanne baba tarafında ikiz var ama benim bu ay tek yumurta görmüştü doktor. oyüzden ikiz olma gibi bişey sözkonusu olamaz dimi :))
bence sizde de var bişeylerTestimde bu fotoğrafta çk beliegin değil ama
ay ben onu hiç düşünmedim :))) ama öyle bişey olcaksa çift isterdim birbirine benzemeyen bi kız bi erkek <3 :)Tek yumurta ikizleri olabilir kendimde tek yumurtayım
İnş cnm ya valla kan testi yapmaya korkyrmbence sizde de var bişeyler
Benzesede karakter farklı olsun birşey olmaz ikitane çifte belaay ben onu hiç düşünmedim :))) ama öyle bişey olcaksa çift isterdim birbirine benzemeyen bi kız bi erkek <3 :)
Adet olmazsan kan testi vermen lazımKızlar bana yardımcı olurmusunuz klomen kullandım ıkıncı ayımdayım catlatma ıgnesı de oldum suan adetım 2 gun gecıktı test yapmak ıstemıyorum cunku hıcbı belırtı yok ve adet olucagımı hısedıyorum ama suan karnım cok agırıyor acaba neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?