Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende patlayacak gibi oluyordum canım arada sağ yumurtalığın ağrımaya başladı başkada belirti yok bende yarın sabah test yapmayı düşünüyorum internette daha ucuz canim
Hangi marka daha iyi sence 5 tl liklerde varmış ama inşaallah olmazsın bak kanda geç görinme ihtimali var zaten orda rabbim ol derse olur sabah namazında ayaktaydım fetih okudum hepimize dua ettim anladım dua ederken içim ürperdi canı gönden herkesin muradona ermesini istiyrum kendimden çok benim daha ilk denemem oluyor nasip

Senin kaç günün var adete benim bugün son üç olmazsam adet sabah deniycem bakalım ama şey ben çok acıkoyorum üçgondür 11 de yemek yedim yine fena acıktm ben okadar acıkan biri değiim aslında akşama kadar emek yemeden dururum normalde ama bakalım günüm gelmeden emin olamam ozaman da sonav öncesi test yapsam heyecandan sonava odaklanamam ben çok karışığım pazartesiye bıraksam adetim geçince adetin 4 .günü olmuş olacak bana akıl verin

Sağol canım ben 1 yıldır uğraşıyorum hep bi ümitsizlik meğersem geç yumurtluyormusum allah isteyen herkese nasip etsin

Benim ovulosyonda sonra 13.gun canım yarın sabaha kadar olmazsam test yapacam bakalim

Kızlar yarın adet günüm bugun test yaptm anında silik çizgi çıktı ama korkuyorum daha öncde evde çıkmıştı hastanede çıkmadı

Testimde bu fotoğrafta çk beliegin değil ama

Eklentiler

• Screenshot_20180717-153755.png
    92,3 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar ovülasyon testi yaptım az önce. Hem deneme amaçlı hem de daha önce hiç böyle testler yapmadığım için tecrübe olsun diye. Eczacıdan isteyince oldukça güvenilir diyerek Miratech markayı verdi. İşte az önce denedim. Bat 26 Temmuz bu arada. Yani adetten sonra yapmam gerektiğini biliyorum ama dediğim gibi öylesine deneme amaçlı. İlk çizgi çok belirgin haliyle ama bir de ikinci silik bir çizgi çıktı. Ovülasyon testinde ikinci silik çizgi ne anlama geliyor arkadaşlar?

Kızlar buarada bişey demek istiyorum. gerçekten de hamilelik varsa adete bikaç gün kala yapılan ovülasyon testi pozitif cıkıyomuş bugün denedim gördüm. tıpkı yumurtlama günü çıkan gibi koyu çizgi çıktı değerim 64.77yken

Kızlar bana yardımcı olurmusunuz klomen kullandım ıkıncı ayımdayım catlatma ıgnesı de oldum suan adetım 2 gun gecıktı test yapmak ıstemıyorum cunku hıcbı belırtı yok ve adet olucagımı hısedıyorum ama suan karnım cok agırıyor acaba neden

Adet olmazsan kan testi vermen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…