Harikaaaa cok sevindimm gercekten :))Kızlar aldım sonucumu..
64.77 ::)
44 saatte 3.5 kat artmış, buna da kafa yormalımıyım niye 2kattan fazla arttı diye? :/
2 kattab fazla arttiysa ikiz olabilir dermişim :)Kızlar aldım sonucumu..
64.77 ::)
44 saatte 3.5 kat artmış, buna da kafa yormalımıyım niye 2kattan fazla arttı diye? :/
BurdayımBenimle ümidi ağustosa kalanlar nerede :))
Bat a 4 gün var test yaptım bugün hiç bişey çıkmadı. Ağustosa kalanlardan olabilirim yaniBenimle ümidi ağustosa kalanlar nerede :))
Senin bat ne zmaan benim 13 agustos suan adetim ...Burdayım
Olmazsin insallah güzel haberlerini alirizBat a 4 gün var test yaptım bugün hiç bişey çıkmadı. Ağustosa kalanlardan olabilirim yani
Valla hiç belirtim falan yok. Sadece kasıklarımda ağrı var. Olsaydı hafifte olsa silik bi çizgi çıkardı diye düşünüyorum.Olmazsin insallah güzel haberlerini aliriz
Bat 26 Temmuz benim. Hiç hissetmiyorum olmuş gibi ve zaten hiçbir belirti de yok. Ovülasyon testi aldım Ağustos'ta onu yapıp ona göre çalışma yapıcam.Senin bat ne zmaan benim 13 agustos suan adetim ...
Herkesin belirtisi farkli sen adet olana kadar ümidini kesmeValla hiç belirtim falan yok. Sadece kasıklarımda ağrı var. Olsaydı hafifte olsa silik bi çizgi çıkardı diye düşünüyorum.
Yaaa daha adet günün gelmemiş neden hemen umidini kestin yapma yahu....Bat 26 Temmuz benim. Hiç hissetmiyorum olmuş gibi ve zaten hiçbir belirti de yok. Ovülasyon testi aldım Ağustos'ta onu yapıp ona göre çalışma yapıcam.
Daha denememizin ilk ayı olduğu için hiç ümidim yok ve hiçbir belirti yok canım.Yaaa daha adet günün gelmemiş neden hemen umidini kestin yapma yahu....
Aman valla bende bilemedim, modum çok düşük bugün.Yaaa daha adet günün gelmemiş neden hemen umidini kestin yapma yahu....
Oğlum tek korunmadigimiz bir iliski vardi oyle dünyaya geldi simdi iki aydir olmuyor :)) hersey nasip imkansiz diye bir sey yokDaha denememizin ilk ayı olduğu için hiç ümidim yok ve hiçbir belirti yok canım.
Umitvar olun :)Aman valla bende bilemedim, modum çok düşük bugün.
Hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah.Umitvar olun :)
Naptpn adet oldun mu bende test aldım ama yarpn sabah yapmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa daha belirti yok adet için ama karnımda hiç şişlik yok hazımspzlpk olurdu yok göğüslerim şiserdi yok garip bir durum sabahki duruma göre sağlık ocağına giderim artık predikür diye bir test yapan oldu mu çok pahalıymış yaBende ona sasiriyorum her ay çatlayacak gibi oluru yorum ama test sonucu 0 ile 5 arası normal değerler yazıyor bilemedim
Bende patlayacak gibi oluyordum canım arada sağ yumurtalığın ağrımaya başladı başkada belirti yok bende yarın sabah test yapmayı düşünüyorum internette daha ucuz canimNaptpn adet oldun mu bende test aldım ama yarpn sabah yapmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa daha belirti yok adet için ama karnımda hiç şişlik yok hazımspzlpk olurdu yok göğüslerim şiserdi yok garip bir durum sabahki duruma göre sağlık ocağına giderim artık predikür diye bir test yapan oldu mu çok pahalıymış ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?