• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ona sasiriyorum her ay çatlayacak gibi oluru yorum ama test sonucu 0 ile 5 arası normal değerler yazıyor bilemedim
Naptpn adet oldun mu bende test aldım ama yarpn sabah yapmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa daha belirti yok adet için ama karnımda hiç şişlik yok hazımspzlpk olurdu yok göğüslerim şiserdi yok garip bir durum sabahki duruma göre sağlık ocağına giderim artık predikür diye bir test yapan oldu mu çok pahalıymış ya

Naptpn adet oldun mu bende test aldım ama yarpn sabah yapmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa daha belirti yok adet için ama karnımda hiç şişlik yok hazımspzlpk olurdu yok göğüslerim şiserdi yok garip bir durum sabahki duruma göre sağlık ocağına giderim artık predikür diye bir test yapan oldu mu çok pahalıymış ya
Bende patlayacak gibi oluyordum canım arada sağ yumurtalığın ağrımaya başladı başkada belirti yok bende yarın sabah test yapmayı düşünüyorum internette daha ucuz canim

Back