Hamilelik hormonun az da olsa idrarda tespit edildiğinde ikinci çizgi oluyormuş illa aşırı belirgin olmasına gerek yokmuşKızlar bilen yok mu ovülasyon testinde ikinci çizginin silik çıkmasının anlamını?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik hormonun az da olsa idrarda tespit edildiğinde ikinci çizgi oluyormuş illa aşırı belirgin olmasına gerek yokmuşKızlar bilen yok mu ovülasyon testinde ikinci çizginin silik çıkmasının anlamını?
Negatıf cıktıgı ıcın hıcbısey yapmak ıstemıyorum.. ama boyle de daha kotu oluyorum ne yapacagımı bılmıyorumAdet olmazsan kan testi vermen lazım
Beklemekte fayda var hayırlısı olsun inşaallah rabbiden gelenede gidene de razı olmamız lazımNegatıf cıktıgı ıcın hıcbısey yapmak ıstemıyorum.. ama boyle de daha kotu oluyorum ne yapacagımı bılmıyorum
tesekkur ederım canım amın ınsallah hayırlısı olur allah tum ısteyenlere nasıp etsın ınsallahBeklemekte fayda var hayırlısı olsun inşaallah rabbiden gelenede gidene de razı olmamız lazım
Adın ne hergün fetih okuyorum senin adınla dua etmek isterimtesekkur ederım canım amın ınsallah hayırlısı olur allah tum ısteyenlere nasıp etsın ınsallah
Hadi yaa ciddi misin? Hiç umudum yok ama benim bu ay. Sağol canım cevap içinHamilelik hormonun az da olsa idrarda tespit edildiğinde ikinci çizgi oluyormuş illa aşırı belirgin olmasına gerek yokmuş
Ol diyen rabbim değilmi bu ay değilse diğer ay olur hayırlısı ne zamansa ozaman olurHadi yaa ciddi misin? Hiç umudum yok ama benim bu ay. Sağol canım cevap için![]()
Kaçıncı gündesiniz sizİnş cnm ya valla kan testi yapmaya korkyrm
Aynen canım Allah büyük...Ol diyen rabbim değilmi bu ay değilse diğer ay olur hayırlısı ne zamansa ozaman olur
Canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı da nasip etsin İnşaAllah.. bana gerçekten umut oldun okuyunca oh olsun hamile çıktın işte dedim senin için hakkını helal etKızlar aldım sonucumu..
64.77 ::)
44 saatte 3.5 kat artmış, buna da kafa yormalımıyım niye 2kattan fazla arttı diye? :/
Cnm bugun regelm günüm normalde şimdi ni test daha yaptmKaçıncı gündesiniz siz
Tebrik ederim hamişlerimiz çoğaldı :) hamilesiniz cok net görünüyorCnm bugun regelm günüm normalde şimdi ni test daha yaptm
Valla kan testne gitmeye koekuyrmTebrik ederim hamişlerimiz çoğaldı :) hamilesiniz cok net görünüyor
İnşallah kuzumKan testine geldm şimdi nolur dua edin çıksın![]()
1.5 saate çıkcakmş hastande beklyrm valla ellerm titriyo rabbim bu güzel haberi duymayı hepimize yaşatsın inşallahİnanın burda her hamile çıkan arkadaşın sevinç dolu paylaşımını görünce kendim olmuş gibi seviniyorum. Ama çıkmayan arkadaşların üzüntülerine de kendim olmamış gibi üzülüyorum. Rabbim hepimizin kalbini içini biliyor. İsteyen herkesin kucağını doldursun inşallah![]()
Dua et canım bol bol ben ediyorum senin için benim için tüm bekleyenler için. Benim bata daha 6 gün var. Ovülasyon testi yaptım dün ve ikinci çizgi silik çıktı. Anlamını arkadaş söyledi burda gebe olma ihtimalin olabilir diye. Bi umutlandım ama yok yani olduğumu hiç sanmıyorum1.5 saate çıkcakmş hastande beklyrm valla ellerm titriyo rabbim bu güzel haberi duymayı hepimize yaşatsın inşallahçk korkuyrm