• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay tam olarak ne zaman adet olucağımı bilmiyodum ama tahmini 20. Gibi düşündüm. Cumartesi günü yoğun kanamam oldu normalde adetim yoğun olarak başlamaz birden bir pedi doldurucak kadar kan geldi. Ertesi günde kahverengi akıntı o kadar. Adetim 2 günde kesildi. Normalde 5 6 gün kadar sürer ve 10 günden fazladır bel ağrısı çekiyodum. Kanamam bitti hala daha bel ağrım devam ediyor. Arada da 1 2 damla sütlü kahve akıntım oluyor sabahtan beri yerleşme kanaması olabilir mi ? Test yaptım negatif çıktı. Erken mi test için acaba ? Bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen

Hayırlı geceler kızlar benim geçmişimde şöyle geçen sene Temmuz’da düşük yaptım 6 ay korun dediler korundum 7aydır da deniyoruz henüz sonuç alamadık Rabbimin vereceği bi saat vardır diyerek bekliyoruz benim bat’ta 20 temmuz tam düşük yaptığım gün hiç aklımdan çıkmıyor İnşaAllah bu sefer hamilelik haberini aldığım gün olur :dua: bu arada hamile arkaşadaşları tebrik ediyorum Rabbim İnşaAllah kucağınıza almayı da nasip eder ve bizim gibi bekleyenlere de nasip eder :dua:

Kızlar aldım sonucumu..

64.77 ::)

44 saatte 3.5 kat artmış, buna da kafa yormalımıyım niye 2kattan fazla arttı diye? :/
Canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı da nasip etsin İnşaAllah.. bana gerçekten umut oldun okuyunca oh olsun hamile çıktın işte dedim senin için hakkını helal et :KK70: bendede ovudan beri kremsi süt gibi sulu akıntı vardı bugün bi baktım koyu sarı olmuş akıntı İnşaAllah bende alırım miniğimin haberini :dua:

Eklentiler

• 20180718_100455.png
    20180718_100455.png
    399,1 KB · Görüntüleme: 54
İnanın burda her hamile çıkan arkadaşın sevinç dolu paylaşımını görünce kendim olmuş gibi seviniyorum. Ama çıkmayan arkadaşların üzüntülerine de kendim olmamış gibi üzülüyorum. Rabbim hepimizin kalbini içini biliyor. İsteyen herkesin kucağını doldursun inşallah:dua::dua::dua:

İnanın burda her hamile çıkan arkadaşın sevinç dolu paylaşımını görünce kendim olmuş gibi seviniyorum. Ama çıkmayan arkadaşların üzüntülerine de kendim olmamış gibi üzülüyorum. Rabbim hepimizin kalbini içini biliyor. İsteyen herkesin kucağını doldursun inşallah:dua::dua::dua:
1.5 saate çıkcakmş hastande beklyrm valla ellerm titriyo rabbim bu güzel haberi duymayı hepimize yaşatsın inşallah :( çk korkuyrm

1.5 saate çıkcakmş hastande beklyrm valla ellerm titriyo rabbim bu güzel haberi duymayı hepimize yaşatsın inşallah :KK43: çk korkuyrm
Dua et canım bol bol ben ediyorum senin için benim için tüm bekleyenler için. Benim bata daha 6 gün var. Ovülasyon testi yaptım dün ve ikinci çizgi silik çıktı. Anlamını arkadaş söyledi burda gebe olma ihtimalin olabilir diye. Bi umutlandım ama yok yani olduğumu hiç sanmıyorum:KK12: Ama senin bak belirtin var ne güzel. İnşallah güzel haberini alırım da burda sevinirim:halay:

Back