Ateş olayink hic bilmiyorum aciklar misin tesskkurlerBu sabah test yapcaktım ama ateş düşünce ondan da vazgeçtim.
Açıkcası benimde çok iyi bildiğim birşey değil ama okuduklarıma göre ateşin düşüşe geçerse adetin geleceğini işaret edermiş benim birkaç gündür 36,4 36,5 arasıydı bu sabah 35,9 a düştü birdenAteş olayink hic bilmiyorum aciklar misin tesskkurler
Canım sen ovulasyon testi nasıl yapılır ve nasıl yorumlanır biliyor musun? İş çıkışı almayı düşünüyorum da. Kimse yazmadığına göre bilen kimse yok demekki. Ondan sana sorayım dedimİnşallah canım benim hepimiz alırız beklediğimiz o güzel haberi en hayırlı şekilde.
Ben hic kullanmadim ama okudugum kadariyla cift cizginin en koyu oldugu gün dogurganligin en yuksek oldugu gün ve ona göre onlemini aliyorsunCanım sen ovulasyon testi nasıl yapılır ve nasıl yorumlanır biliyor musun? İş çıkışı almayı düşünüyorum da. Kimse yazmadığına göre bilen kimse yok demekki. Ondan sana sorayım dedim
Sağol canım. Peki yapmaya ne zaman başlanıyor testleri?Ben hic kullanmadim ama okudugum kadariyla cift cizginin en koyu oldugu gün dogurganligin en yuksek oldugu gün ve ona göre onlemini aliyorsun
Canım adet döngün kaç gün ? Ona göre mesela 9.10. Günlerde başlıyorsun yapmaya . Sabah ilk İdrarla yapma ve testi yapmadan en az 3 saat önce su yemek ihtiyacını azalt idrara sıkışık ol . Her gün aynı saate yapmaya özen göster :)Canım sen ovulasyon testi nasıl yapılır ve nasıl yorumlanır biliyor musun? İş çıkışı almayı düşünüyorum da. Kimse yazmadığına göre bilen kimse yok demekki. Ondan sana sorayım dedim
28 gün döngüm. Bu ay geçti o zaman benim Ağustos’ta başlarım yapmaya. Tamam kuzum sağolasın. Var mı bi gelişme sende?Canım adet döngün kaç gün ? Ona göre mesela 9.10. Günlerde başlıyorsun yapmaya . Sabah ilk İdrarla yapma ve testi yapmadan en az 3 saat önce su yemek ihtiyacını azalt idrara sıkışık ol . Her gün aynı saate yapmaya özen göster :)
Belirtilerin varmi canm
Daha tam belli değil kuzu ya :)Aaaaa eminecim hafta sonu bakamadim foruma acayip sevindim hamilesin yahuu kutlamaliyiz :)
Canım yemin ederim böyle şeyler okuyunca sanki ben hamileymişim gibi mutlu oluyor inşallah değerlerin güzel bir şekilde artar . Sana birşey danışmak istiyorum . Ben 4 gün önce yumurtam çatladı o gün bugündür akıntım devam ediyor sendede varmıydı acaba yumurtlama gününden hemen sonra akıntı ? Ya öyle çok çok bi akıntı değil hani iç çamaşırım ıslanmıyor afedersin sadece peçeteye silince geliyor şeffaf kokusuz bir akıntı .
Akıntım var canım kremsi beyaz değişik bi akıntı . Bazen çok hevesleniyorum hissediyorum aradan bi kaç saat geçtikten sonra yine olumsuzluğa kapılıyorum . Belirsizlik çok kötü birşey.28 gün döngüm. Bu ay geçti o zaman benim Ağustos’ta başlarım yapmaya. Tamam kuzum sağolasın. Var mı bi gelişme sende?
Canım bende 2 defa art arda kimyasal yaşadım . Akıntım bugün biraz fazlaydı kremsi beyaz kokusuz bi akıntı . Sen gönlünü ferah tut inşallah seninledir bebeğin . Adete 8 gün var bilmiyorum inşallah bu ay benimledir bebeğim ocak ayında 8 aylık oğlum vefat etti çok ihtiyacım var tekrar anne olmaya .Evet benim de yumurtlamadan sonra hep oldu akıntı. sonra kremsi sarı akıntıya çevirdi adete 5-6gün kala..
yumurtlamanın 8.günü kanda 0.09 çıktı..
12.günü 18.41 çıktı. istersen sen de adete 3-4gün kala baktır benim gibi erken baktırıp sonra nasılsa yok diye çılgın hareketler yapma :)))
benimkinin akıbeti hala belli deil. ilki dışgebelik oldugu için bunda tam bi sevinemedim ve bikaç kere gün aşırı kan vermeden hatta kalp atışlarını duymadan emin olamicam gibi.
Sabah kan vercem bakalm tekrar
Amiin kuzumAllah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canım bende 2 defa art arda kimyasal yaşadım . Akıntım bugün biraz fazlaydı kremsi beyaz kokusuz bi akıntı . Sen gönlünü ferah tut inşallah seninledir bebeğin . Adete 8 gün var bilmiyorum inşallah bu ay benimledir bebeğim ocak ayında 8 aylık oğlum vefat etti çok ihtiyacım var tekrar anne olmaya .
Hemen yaz canım burayaOyyy kıyamammmm( rabbim cennette karşılaştırsın inşallah sizi.. kapısında beklerlermiş, annem girmeden girmem derlermiş ://
inşallah biranönce kavuşursunuz yeniden yavrunuza..
Ben de az önce kan verdim.. sonucunu bekliyorum bakalım..
Tamamdır :)Hemen yaz canım buraya
İnşallah kuzum sağol. Kaç çıktı bence arttı güzel bi şekilde senin değerlerinOyyy kıyamammmm( rabbim cennette karşılaştırsın inşallah sizi.. kapısında beklerlermiş, annem girmeden girmem derlermiş ://
inşallah biranönce kavuşursunuz yeniden yavrunuza..
Ben de az önce kan verdim.. sonucunu bekliyorum bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?