• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Henüz bilgim yok sabah test yaptım çizgi biraz daha belirgin gibi. Salı günü belli olur herhalde. Bat o gün çünkü ama regl belirtilerim de var
Canım peki yumurtlama gününden beri akıntı varmı ? Benim bu ay akıntım var . 4 gün önce yumurtam çatladı o gün bugündür akıntım devam ediyor ya afedersiniz öyle hani iç çamaşırım ıslanmıyor ama peçete ile silince geliyor şeffaf kokusuz ? O yüzden sormak istedim sana ?

Kızlarrrrrr.
Dayanamayıp kan vermiştimm..

18.41 :////
Canım yemin ederim böyle şeyler okuyunca sanki ben hamileymişim gibi mutlu oluyor inşallah değerlerin güzel bir şekilde artar . Sana birşey danışmak istiyorum . Ben 4 gün önce yumurtam çatladı o gün bugündür akıntım devam ediyor sendede varmıydı acaba yumurtlama gününden hemen sonra akıntı ? Ya öyle çok çok bi akıntı değil hani iç çamaşırım ıslanmıyor afedersin sadece peçeteye silince geliyor şeffaf kokusuz bir akıntı .

Canım peki yumurtlama gününden beri akıntı varmı ? Benim bu ay akıntım var . 4 gün önce yumurtam çatladı o gün bugündür akıntım devam ediyor ya afedersiniz öyle hani iç çamaşırım ıslanmıyor ama peçete ile silince geliyor şeffaf kokusuz ? O yüzden sormak istedim sana ?
Evet yumurtlamadan beri baya akıntım var hatta siyah iç çamaşırı giymiştim bi baktım bembeyaz akıntı olmuş. İki gündür çok hafif sarımsı ama koku kesinlikle yok. Az önce hatta adet oldum sandım bi baktım akıntı :) inşallah gelmez adetim son 2 günüm

Evet yumurtlamadan beri baya akıntım var hatta siyah iç çamaşırı giymiştim bi baktım bembeyaz akıntı olmuş. İki gündür çok hafif sarımsı ama koku kesinlikle yok. Az önce hatta adet oldum sandım bi baktım akıntı :) inşallah gelmez adetim son 2 günüm
İnşallah gelmez kuzum rabbim gönlüne göre versin.

Allah bekleyen herkese hayırlı şekilde evlat versin kızlar. Zor bu işler

Son düzenleme:
canım benim bat’da 25 haziran ve ben bu ay ovulasyon teati kullandım 11 temmuzda yumurtam çatladı. Acaba ne gibi belirtilerin bar ?
Canım kusura bakma seni etiketlemeyi yapamamışım ondan tekrar yazdım. Canım belirtim hiç yok benim. Hamile gibi hissetmiyorum zaten kendimi. Kızlar bahsediyor ya hep akıntı göğüslerde hassasiyet kasık ağrıları falan diye. Bende hiçbiri yok. Bu ay olmadı diye düşüyorum ben o yüzden ovulasyon testi alıp Ağustos’ta ona göre yapıcam çalışmaları. Zaten 26 Temmuz adet tarihim. Adetten sonra başlarım artık. Sende ne gibi belirtiler var?

Canım kusura bakma seni etiketlemeyi yapamamışım ondan tekrar yazdım. Canım belirtim hiç yok benim. Hamile gibi hissetmiyorum zaten kendimi. Kızlar bahsediyor ya hep akıntı göğüslerde hassasiyet kasık ağrıları falan diye. Bende hiçbiri yok. Bu ay olmadı diye düşüyorum ben o yüzden ovulasyon testi alıp Ağustos’ta ona göre yapıcam çalışmaları. Zaten 26 Temmuz adet tarihim. Adetten sonra başlarım artık. Sende ne gibi belirtiler var?
Tatlım bende akıntı var yumurtlama gününden beri . Birde bi kaç forumda okudum Hamile olan arkadaşların ateşi yumurtlama günü yükseliyormuş ve bidaha düşmüyormuş yumurtlama gününden sonra o ateş Doğuma kadar devam ediyormuş 37 derece filan . Ben fark etmedim ama dün eşim söyledi senin ateşin var diye .

Tatlım bende akıntı var yumurtlama gününden beri . Birde bi kaç forumda okudum Hamile olan arkadaşların ateşi yumurtlama günü yükseliyormuş ve bidaha düşmüyormuş yumurtlama gününden sonra o ateş Doğuma kadar devam ediyormuş 37 derece filan . Ben fark etmedim ama dün eşim söyledi senin ateşin var diye .
Test yaptın mı peki kuzum?

Kızlar ya size bişey sorcam. Soranları anlamıyodum bize sorucana nası sabrediyolar gidip kan verseler güzel haberi alırlar diyodum ama gerçekten buraya bikere başladınmı burasız yapamıyosun danışmadan edemiyosun:)

Adetime 7-8gün kala yumurta çatlamasından 8 gün sonra kanda baktırmıştım negatif cıkmıstıya, şimdi adete 3gün var. Evde 5liralık testlerden yaptım.
(Buarada Kanda negatif gördügüm icin bu ay olmadı diyodum yapmamın nedeni de ovülasyon seti almıştım yeni ay için, içinde baya gebelik testi de var. Nasılsa diğer ay adete yakın o testleri kullanırım diye elimdeki iki tanenin birini yapmak istedim. Oysa negatifi gördükten sonra kabak detoksumun da ogün 3.günüydü aksamları 10tur stadı yürüdüm mekik çektim saçma salak ağırlık kaldırdım:)
Neyse test yaptım, tatatataaam silik çizgi..

Sizce napıyım, hep ilki dışgebelik olunca erken teşhis etmekten yanaydım ama siz çoğunluk olarak ne derseniz onu yapıcam. Kanda baktırıyım mı umut varmıdır yoksa adeti bekleyim mi 3gün..
Bence yarin ilk isin kan ver

Kızlar silik çıkan çizgilere çok inanmamak lazımmış. Bugün birkez daha anladım sanırım kırmızlar gelicek. Sabah ateşimi ölçtüm 35,9 dün ölçtüğümde 36,4 tü. Hala gelen giden yok ama bu kadar düşüşe gelir muhtemelen

Back