• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında oğlumdan sonra 2 düşük yaptım erkenden öğrendim bu yüzden korkuyorum Pazartesi günü anca randevu alabildim doktorumdanda varsa da o zaman göreceğim inş ☺️Aslında biraz daha beklesem mi diye de düşündüm

Yaaa civardaki eczanelerden hamilelik testi almaya utaniyorum salak mi bu dicekler :)) kan da veremem suan icin yani eşim baktirdik yok diyor kendini kandirma bence diyor komik duruma duşüyormus gibi geliyorum.... cumaya kadar gelmezse hafta sonu da yazliga gidicem orda da gezerken kafam dagiliyor yine gecen haftaki gibi pazar kan testi yaparim napimm ... ama goguslerim nasil sis nasil gergin anlatamam bel agrim hafifledi

bende adet belirtisi cok olmazdı zaten. göğüs şişliği ağrısı pek bilmem.adetten bi gün önce falan sert dokununca hafif acır. bende sadece yürürken belimin sol tarafı batıyo sol adımımı attıkça. o da belki klimadandır üşütmeyle alakalı

Kızlar ben dün pik oldu sanmıştım ama bugünkü ovulasyon testim daha koyu sanırım bu gün pik oldu :( pik olup silikleşmeye başlayınca birliktelik olmalı yazıyor bi kaç yerde . Fakat ben bugün öğlen saat 12:00 de eşimle birlikte oldum . Saat 14:00 da yaptığım ovulasyon testide bu . Sanırım yine tutturamadım .

Eklentiler

• 9EB4C22E-4473-49B6-8E54-EBF8E01A099F.jpeg
    9EB4C22E-4473-49B6-8E54-EBF8E01A099F.jpeg
    15,7 KB · Görüntüleme: 33
Evet canim aynenn oyle .. Cok kotu hic bisey takip edemiyorsun been 30 gün kanama yasadimm.. Ovu testlerim bana bakti Ben onlaraa 1 ay neler cektimm Allah dusmanimin basina vermesinn

evet adetmiş yumurtlamaymış hepsi anlamını yitiriyo. değer biranönce sıfırlansın istiyosun başka bişey değil. benim 8ocakta öğrendim 7martta sonlandı.

amin inşallah yaşamasın kimse..

Kızlar ben dün pik oldu sanmıştım ama bugünkü ovulasyon testim daha koyu sanırım bu gün pik oldu :KK43: pik olup silikleşmeye başlayınca birliktelik olmalı yazıyor bi kaç yerde . Fakat ben bugün öğlen saat 12:00 de eşimle birlikte oldum . Saat 14:00 da yaptığım ovulasyon testide bu . Sanırım yine tutturamadım .
farketmez sperm içeride 2-3 gün yaşayabiliyor. zaten doktorlar da yumurtlama anı ve öncesi değerlendirilmeli muhakkak diyor. yaşayabildiği için çatlama anında aktif sperm olabiliyor. bence umut var. isterseniz yine yarın da değerlendirirsiniz

farketmez sperm içeride 2-3 gün yaşayabiliyor. zaten doktorlar da yumurtlama anı ve öncesi değerlendirilmeli muhakkak diyor. yaşayabildiği için çatlama anında aktif sperm olabiliyor. bence umut var. isterseniz yine yarın da değerlendirirsiniz
Canım benim eşimde hareketsizlik sorunu var yani çok çok kaliteli değil spermleri bu yüzden eşimin spermlerinin okadar uzun yaşayabileceğini hiç zannetmiyorum :(

Kanda 8 günden sonra çıkar diye biliyorum yarın yapsam çıkarmı ki sizin var kac
benim bat a 4 gün kaldı. sabah gaza geldim bi test yaptım tabi idrardan negatifi görünce şimdi daha temkinli yanaşıyorum. ççok üzüldüm çünkü. en azından adet günü gelsin diyorum. insan umudu kırılmış hissediyor. kan da şimdi yaptırsam negatif çıksa sanırım tamamen umudu kaybederim. adet görmeden de o umudu kaybedince bu kez de adetin gelişini etkiliyor falan... yoksa çok merak ediyorum.

benim bat a 4 gün kaldı. sabah gaza geldim bi test yaptım tabi idrardan negatifi görünce şimdi daha temkinli yanaşıyorum. ççok üzüldüm çünkü. en azından adet günü gelsin diyorum. insan umudu kırılmış hissediyor. kan da şimdi yaptırsam negatif çıksa sanırım tamamen umudu kaybederim. adet görmeden de o umudu kaybedince bu kez de adetin gelişini etkiliyor falan... yoksa çok merak ediyorum.

Sizin yumurtlama günü temmuzun kaçıydı..

Sizin yumurtlama günü temmuzun kaçıydı..
29 haziranda ilk koyuluğu yakaladım ben ama hala tam koyu değildi sonraki gün biraz daha arttı. en son 1temmuzda ben ovulasyonda koyu gördüm. baya kontrol çizgisi kadar kopkoyuydu. 2 temmuzda tekrar baktım silikleşmişti baya. ordan 1 temmuz olduğuna eminim. 15i de bat

edit: imla

Ovulosyon kaçıncı gün gerçekleşti adet dongum kac gün

Back