Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynısını ben de yaşadım ilkte.. ne adet gibiydi ne yok gibiydi 50gün oldu nerdeyse..
Yaaa civardaki eczanelerden hamilelik testi almaya utaniyorum salak mi bu dicekler :)) kan da veremem suan icin yani eşim baktirdik yok diyor kendini kandirma bence diyor komik duruma duşüyormus gibi geliyorum.... cumaya kadar gelmezse hafta sonu da yazliga gidicem orda da gezerken kafam dagiliyor yine gecen haftaki gibi pazar kan testi yaparim napimm ... ama goguslerim nasil sis nasil gergin anlatamam bel agrim hafifledi
Evet canim aynenn oyle .. Cok kotu hic bisey takip edemiyorsun been 30 gün kanama yasadimm.. Ovu testlerim bana bakti Ben onlaraa 1 ay neler cektimm Allah dusmanimin basina vermesinn
farketmez sperm içeride 2-3 gün yaşayabiliyor. zaten doktorlar da yumurtlama anı ve öncesi değerlendirilmeli muhakkak diyor. yaşayabildiği için çatlama anında aktif sperm olabiliyor. bence umut var. isterseniz yine yarın da değerlendirirsinizKızlar ben dün pik oldu sanmıştım ama bugünkü ovulasyon testim daha koyu sanırım bu gün pik oldupik olup silikleşmeye başlayınca birliktelik olmalı yazıyor bi kaç yerde . Fakat ben bugün öğlen saat 12:00 de eşimle birlikte oldum . Saat 14:00 da yaptığım ovulasyon testide bu . Sanırım yine tutturamadım .
Benim adet döngüm 35 gün canım ovulosyondan bu yana 1 hafta geçti bata 4 gün var yani 15 temmuziyi de kafam karıştı şimdi. bugün yumurtlamadan sonra kaçıncı gününüz ve bat ayın kaçıydı
Canım benim eşimde hareketsizlik sorunu var yani çok çok kaliteli değil spermleri bu yüzden eşimin spermlerinin okadar uzun yaşayabileceğini hiç zannetmiyorumfarketmez sperm içeride 2-3 gün yaşayabiliyor. zaten doktorlar da yumurtlama anı ve öncesi değerlendirilmeli muhakkak diyor. yaşayabildiği için çatlama anında aktif sperm olabiliyor. bence umut var. isterseniz yine yarın da değerlendirirsiniz
Canım benim eşimde hareketsizlik sorunu var yani çok çok kaliteli değil spermleri bu yüzden eşimin spermlerinin okadar uzun yaşayabileceğini hiç zannetmiyorum![]()
benim de bugün yumurtanın çatlamasından sonra 8. günBenim adet döngüm 35 gün canım ovulosyondan bu yana 1 hafta geçti bata 4 gün var yani 15 temmuz
Kanda 8 günden sonra çıkar diye biliyorum yarın yapsam çıkarmı ki sizin var kacbenim de bugün yumurtanın çatlamasından sonra 8. gün
Kanda 8 günden sonra çıkar diye biliyorum yarın yapsam çıkarmı ki sizin var kac
Hadi bakalım hayirlisi iyi haberler verel inşallahben de baktırıcam yarın öğle arası. yoksa da adet günü beklemicem 'ay gelcekmi ki' diye :)
Ama yinede benimki geç döllenme olduğu için yenilerim testi cikmazsadaben de baktırıcam yarın öğle arası. yoksa da adet günü beklemicem 'ay gelcekmi ki' diye :)
benim bat a 4 gün kaldı. sabah gaza geldim bi test yaptım tabi idrardan negatifi görünce şimdi daha temkinli yanaşıyorum. ççok üzüldüm çünkü. en azından adet günü gelsin diyorum. insan umudu kırılmış hissediyor. kan da şimdi yaptırsam negatif çıksa sanırım tamamen umudu kaybederim. adet görmeden de o umudu kaybedince bu kez de adetin gelişini etkiliyor falan... yoksa çok merak ediyorum.Kanda 8 günden sonra çıkar diye biliyorum yarın yapsam çıkarmı ki sizin var kac
benim bat a 4 gün kaldı. sabah gaza geldim bi test yaptım tabi idrardan negatifi görünce şimdi daha temkinli yanaşıyorum. ççok üzüldüm çünkü. en azından adet günü gelsin diyorum. insan umudu kırılmış hissediyor. kan da şimdi yaptırsam negatif çıksa sanırım tamamen umudu kaybederim. adet görmeden de o umudu kaybedince bu kez de adetin gelişini etkiliyor falan... yoksa çok merak ediyorum.
29 haziranda ilk koyuluğu yakaladım ben ama hala tam koyu değildi sonraki gün biraz daha arttı. en son 1temmuzda ben ovulasyonda koyu gördüm. baya kontrol çizgisi kadar kopkoyuydu. 2 temmuzda tekrar baktım silikleşmişti baya. ordan 1 temmuz olduğuna eminim. 15i de batSizin yumurtlama günü temmuzun kaçıydı..
Ovulosyon kaçıncı gün gerçekleşti adet dongum kac günbenim bat a 4 gün kaldı. sabah gaza geldim bi test yaptım tabi idrardan negatifi görünce şimdi daha temkinli yanaşıyorum. ççok üzüldüm çünkü. en azından adet günü gelsin diyorum. insan umudu kırılmış hissediyor. kan da şimdi yaptırsam negatif çıksa sanırım tamamen umudu kaybederim. adet görmeden de o umudu kaybedince bu kez de adetin gelişini etkiliyor falan... yoksa çok merak ediyorum.
1 temmuz ovulasyon.. 30-32 gün arası adet döndüm varOvulosyon kaçıncı gün gerçekleşti adet dongum kac gün