Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba. Biraz umutsuz haftasonu olmuş. Bende ovulasyon testi yapıp durdum ama bir türlü pik olmadı. Bugün 14. gün ama hala tam koyu değil sinir oldum valla.

Bende hiç belirti kovalamadım bu ay. Ay belirtilerim var dediğim her ay regl oldum. Daha yeni yeni yorgunluklarım başladı sadece. Hala hamileyim diyeceğim bi belirtim yok. :)

ben de kendimi dinlemiyorum aslında, sadece bu ay bilinçli değerlendirdik diye bi umut hali var. ama bende de mesela sayıyım farklılıkları;

1-akşamları eşimle yürüyüşe çıkıyoruz, 10. dkda kasık batmam başlıyo, ramazan boyunca birer saat yürüyoduk yorulmuyodum bile ama çok çabuk yoruluyorum..

2- işe gelirken 8dk sürüyo yürüme mesafem, yolu yarılayınca belim ağrımaya başlıyo..

3- bugün bide kabak detoksuna başladım ilk günüm ona bağlıyorum ilk defa bugün olan hafif bulantı hissini..

4- gün aşırı baş ağrısı oluyo sabit bi ağrı değil de adım atarken zonklama diye tabir ettikleri, normalde baş ağrısı nedir pek bilmem..

bakalım hepsi boş çıkıcakmı belirtilerin :)))

Kızlar merhaba. Biraz umutsuz haftasonu olmuş. Bende ovulasyon testi yapıp durdum ama bir türlü pik olmadı. Bugün 14. gün ama hala tam koyu değil sinir oldum valla.

benim geçtiğimiz aylarda hep 15. 16. günler koyu oluyodu. o da T çizgisi hiçbi zaman C kadar koyu olmadı. bu ay 13. gün en koyuydu. bide benim adete yakın koyu oluyo. ama bu ay değerlendirmicem adete yakın günleri. hatta bugünden itibaren 18ine kadar hiç :)

Artık pik falan beklemeyeceğim daha da strese girdim. Umarım tutar iki günde bir değerlendirelim bari.

Merhaba kizlar inşallah güzelhaberler gelir burdan ben herskeilde denedim dr. Gittim bi sıkıntı çıkmadı 1 yılı tamamla dedi adetin geçtikten sinra bi 10 15 gun birakma dedi anca 8 gün dayanablmistm. Sonra ovu. Takibi yaptım ilk ay hiç aynı koyuluğu goremedim adetime yakın zamanlarda yaotigim ovu. Testleri ovu. Zamanindakindrn koyu cikiyodu ama sonuç adet oldum sonraki ay enfeksiyon oldim umitsizdm ovu. Testi bi kalmsti yaptm aynı koyuluğu yakaladim rahatsiz olmama ragmen yinede o gunleri degerlendirdik. Dr. Tekrar gittim bakti sıkıntı yok catlatma ignesi yapalım adetinin 3. Gnu gel dedi bayrama denk geldi memlekete gittik kaldi bu ay 6 gunum kaldı bakalım hayırlısı 19 unada randevu aldim ama catlatma ignesi diyen Dr. A değl o yoktu insallah gerek kalmadan bu ay olmuştur ama bel agrim kasik agrim başladı çok umutsuzm

Adet olana kadar umut hep var

Üstten anlamaz canım zaten mantar garsa bile. Alttan bakın lütfen diye sen rica et olmazsa ve dediğim gibi yap bence temizken iyice o fitili en az 7 gğn kullan sonraki ay daha elverişli olur inan. Bende öyle olmuştu hatta ben kürtajdan sonra 2.ay akıntım vardı dr baktı bişey yok ama sen bebek düşünüceksin hemen şimdi onun için yazayım dedi ilaçda verdi fitil de bu ay iyice temizkensin dedi bişey varsa.
Ben ilacı içmedim çok akıntım yoktu ama 7 gün fitili kullandım 1 ay önce.
Akıntım falan yok şimdi 3 ay oldu kürtaj olalı. Akıntı yumurtlamadan beri 1 2 damla şeffaf var bu da doğal akıntıymış zaten de krem gibi ve beyaz akıntı mantar

çok sağolun detaylı yazmışsınız tşkler :) bence de benim bu mantarla mücadele etmem lazm önce. yani kısacası olay şu dimi;
mantar dediğimiz şey idrarda yanma kaşıntı vs olmadan da olabiliyo? benim bu süt kıvamlı idrardan sonra 5-6 damla gelen akıntım başka sebeple yumurtlama döllenme vs sebeple olamaz? buarada ben de şubatta kürtaj oldum, zamanlamamız iyi bence, artık nazlanmadan teşrif etsin sıpacıklar :)

Tabi tabi :) mantar kiminde birşey ifade etmez öyle hamile kalır öyle doğurur ama bazı hastalarım sırf bu yüzden bile hamile kalamıyor spermler ölüyor mantardan diyordu dr um.
Aynen sen bu ay da şu akıntıdan mantardan kurtul inşallah öbür ay bebiş haberini duyarız senden :) belkide bu ay olır belli olmaz :)

kaderciyimdir biraz :) oyüzden illaki bi vakti saati vardır diye düşünüyorum :) ama içimde çok derinlerde bi ses 'sen daha cook beklicen' diyo buda beni ürkütüyo açıkcası.
son 3 aydır sırf gebelik varsa erken teşhis ediyim de yine düşükle sonuçlanmasını engellemek adına doktor kontrolünde oluyum diye her ilişkiden bi hafta sonra hiç test falan da değil direk kanda baktırıyodum öyle deli bi dönem geçirdim :)) ama şimdi birazdaha duruldum, düşükten buyana gebelik testi hiç yapmamıştım ama elimde şimdi 1 normal 1 erken gebelik testi var.. bunları kullansam mı kullanmasam mı nezaman kullansam hiçbi fikrim yok :) eninde sonunda bu çarşamba değil diğer çarşamba herşey belli olcak ama bilinmezlik içinde beklemek çok uzun geliyo insana :) bundan dolayı adet gecikmeden idrarda gebelik testlerinin negatif çıkıcanı bildiğimiz halde yinede dayanamayıp yapmalarımız..... :))

Yapma hiç canım boşver :) yapıcan negatif çıkıcak ertesi gün bir daha yapıcan sonra kana gidiceksin :) iniaşlah vardır ama sabırla bekle bakalım biraz daha en az 4 5 gğn kala yap erken gebelik testini maalesef ilk bebek de böyle aceleci oluyoruz :)
Benim 2.olucağı için heralde rahatım olsa da olur olmasada olur modu :)
Allah sizlere yaşatsın bu gğzel duyguyu inşallahhh

amin inşallah :) benim anlamadığım bi adet sancım var belli belirsiz, ne rahatsız etmeyen ama huzursuz eden cinsten, böyle adete bikaç gün kala yoklaması gibi.. yerleşme falan diye düşünmicem çünkü ona da erken daha 19.günüm bugün. ilk düşüğümde adetin 3.günü hormon testi yaptırim diye gittiğimde 16,48 çıktığında öğrenmiştim zaten o adetim 4.gün sabahı bitmişti ilk defa. ama çok uzun sürmedi önce ikiye katladı sonra düştü sonra da 2 ay boyunca 30-70 arası değerlerde gidip geldi, en sonunda metotreksat iğnesine gerek kalmadan 7 martta tamamen sıfırlanmıştı değer.. ben hafif bi dışgebelik geçirmiştim. allah daha beterinden hepimizi korusun gercekten zor bişey.. dediğiniz gibi de hem anneliği tatmayanlara hemde ikinciyle taçlandırmak isteyenlere tez zamanda versin rabbim :) sizin bat nezaman..

Bende de adet sancısı gibi bir sancı var ve sivilcelenme çok oldu. Göğüslerimde çok ağırıyor. Dayanamadım bugün gidip kan verdim. Yarın sabah belli olur hayırlısıyla. Daha 7 gün var adetime ama varsa az da olsa beta hcg yüksek çıkar diye düşündüm. İnşallah bu belirtiler psikolojik değildir. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahh

İnşallah dediğiniz gibi psikolojik değildir hakkınızda hayırlısı olsun bizi de haberdar edin :)

Bugün adet olmadım allahim konuyu biliyorsun amin ..
Kan testine bile inanmayan bir tek ben miyim ..
Hislerim çok emin kendinden :)

Yarın 30. Gün geçen 10 hazirandi sat ... yanima ped aldim bugün ne bi lekelenme ne baska bisey ... bundan onceki aylar 29 günde geldi son iki ay .. ondan once 31 gunde geldi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…