• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba, ben de sizlerle kendi durumumu paylasmak istiyorum. 10 11 aydir bebek istiyoruz ama ben pko hastasiyim. Zaten 11 ayin sadece 6 ayi falan adet gordum. Dolayisiyla bu bende stres yaratti. Dr um da bunun uzerine bana klomen ve ovitrelle catlatma ignesi tedavisi baslatti. Bu tedavideki 2. Ayim. Bugun de igneden sonraki 13. Gunumdu. 2 gun sonra bat. Gecen ay cok umitlenmistim. Goguslerim sismisti, damarlar inanilmaz belli olmustu ve belirtilerim vardi ama maalesef ki 2 gun gecikme ile adet olmustum. Suan da da hic umidim kalmadi. Asiri gaz sismesi var. Ara ara adet sancilarim oluyor. Adet olacagima eminim artik :( umarim sizler bebislerinize kavusursunuz.

Kendimi buldum :)) adetten 1 gün once kan testi negatif bakalim sonuç ne olucak

Eklentiler

• Screenshot_20180709-234415.png
    Screenshot_20180709-234415.png
    201,8 KB · Görüntüleme: 63
Kendimi buldum :)) adetten 1 gün once kan testi negatif bakalim sonuç ne olucak
Arkadaşım pkolu doktor olmaz çocuğun demişti ertesi ay gitti bi gün kala kan verdi < 5 çıktı sonuç yani gebelik yok 5 gün sonra tekrar kan verdi 1000 küsür canım bizde umut edip bekliycez neyapalım inşallah vardır ben 6 gün kala kan verdim < 5 çıktı adetimin geçmesini bekliycem geçerse idrarda bakarım şuan çok sakinim herşey Allahtan

Bugün adet olmadım allahim konuyu biliyorsun amin ..
Kan testine bile inanmayan bir tek ben miyim ..
Hislerim çok emin kendinden :)
Bende bütün belirtiler fos çıktı :))
Tam 26.günde geldi sağolsun regl saati bile şaşmaz :)) bat ağustos 5.
Hayırlıaı olsun. Seninki inşllah gelmez canım

amin inşallah :) benim anlamadığım bi adet sancım var belli belirsiz, ne rahatsız etmeyen ama huzursuz eden cinsten, böyle adete bikaç gün kala yoklaması gibi.. yerleşme falan diye düşünmicem çünkü ona da erken daha 19.günüm bugün. ilk düşüğümde adetin 3.günü hormon testi yaptırim diye gittiğimde 16,48 çıktığında öğrenmiştim zaten o adetim 4.gün sabahı bitmişti ilk defa. ama çok uzun sürmedi önce ikiye katladı sonra düştü sonra da 2 ay boyunca 30-70 arası değerlerde gidip geldi, en sonunda metotreksat iğnesine gerek kalmadan 7 martta tamamen sıfırlanmıştı değer.. ben hafif bi dışgebelik geçirmiştim. allah daha beterinden hepimizi korusun gercekten zor bişey.. dediğiniz gibi de hem anneliği tatmayanlara hemde ikinciyle taçlandırmak isteyenlere tez zamanda versin rabbim :) sizin bat nezaman..

Benim de 4.gebeliğim 3 ay önce kalp durması nedeniyle kürtaj oldu.
1 tane sağlıklı oğlum var şükğrker olsun.
Olursa inşallah 2.çocuk için denemeye başladım bu ilk denemeydi bu ay daha doğrusu tek ilişki olmuştu öyle bi ümit bekledim :)
Bu ay 2.denem2 olucak ve dikkat ederim artık bu ay yumurtlamaya gün aşırı ilişki falan.
Benim kayıpların nedenleri hepsi farklı aöa yinede önlem amaçlı aspirin içiyorum.
2.gebelik benimde dış gebelikti aynı snein gibi sadece basit kürtajla atlatmıştım.
Tiroid sorunum varsı onu da hallettim şimdi bu önğmdeki 1 2 ay da olur gibime geliyor bana bakalım.
Herkese sağlıklı g3belik versin Rabbim

Kizlar lutfen acil testlerimi yorumlarmisiniz aksam yaptim silik pozitif sabah yaptim negatif

Eklentiler

• IMG-20180709-WA0023.jpg
    IMG-20180709-WA0023.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 56
Back