Malesef olmazKızlar varmı öyle hamilelik sadece ultrasiyon da çıkan bide kanda yani idrarda çıkmayan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef olmazKızlar varmı öyle hamilelik sadece ultrasiyon da çıkan bide kanda yani idrarda çıkmayan
İdrarda çıkmayan oluyomuş ama kanda çıkmayan olmazBen idrarda sordum yani varmı öyle hamilelik idrarda cikmayan
İdrar testinde çıkmasa hamilelik yok diyosunMalesef olmaz
Ozaman benimki öyle olmuş galiba çünkü karnım çıktı karnının alt bölgede sert bi şey hissediyorum Karnının üzerinde uyudum zaman karnimin içinde bi şey oldunu hissediyorumİdrarda çıkmayan oluyomuş ama kanda çıkmayan olmaz
İdrar testinde çıkmasa hamilelik yok diyosun![]()
Adetin kaç gün geçtikiOzaman benimki öyle olmuş galiba çünkü karnım çıktı karnının alt bölgede sert bi şey hissediyorum Karnının üzerinde uyudum zaman karnimin içinde bi şey oldunu hissediyorum
Ozaman benimki öyle olmuş galiba çünkü karnım çıktı karnının alt bölgede sert bi şey hissediyorum Karnının üzerinde uyudum zaman karnimin içinde bi şey oldunu hissediyorum
5 gün kala negatifse 5 ten küçükse yükselmez dimi ben yok sayıyorum adeti bekliyorum 4 gün kaldıİdrarda negatif çıksa da kanda pozitif çıkabilir. Ama kanda negatif çıkarsa kesinlikle negatiftir. Hamilelik yoktur.
Yaa gözün aydın canım çok sevindim kaç ay sonra olduBenimde 3 temmuzda olmam gerekiyordu, olmadım. Çünkü; hamileymişim. Ovulasyon testi candır hanımlar. Hep yumurtlama tarihimi es geçiyormuşum meğer.
3aylik oldu mu düşünüyorum en son mayıs da adet oldum ama idrarda sürekli negatif
Çok teşekkür ederim. 7-8 aydır korunmayı bırakmıştık, olursa olur düşüncesindeydik. Sonra bekle bekle olmadı, ovulasyonu denedim. İlk denemede oldu çok şükür.Yaa gözün aydın canım çok sevindim kaç ay sonra oldu
Mayıs başı adet olsan bile en fazla iki aylık olur idrarda kesin çıkar kan ver sağlık ocağına3aylik oldu mu düşünüyorum en son mayıs da adet oldum ama idrarda sürekli negatif
Benimde 3 temmuzda olmam gerekiyordu, olmadım. Çünkü; hamileymişim. Ovulasyon testi candır hanımlar. Hep yumurtlama tarihimi es geçiyormuşum meğer.
Amiin amiin amiin. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Hayirli olsun insallah Allah saglıkla hayirla kucağına almayı, uzuuuuun yıllar mutluluklarına şahit olmayı nasip etsin.
Darısı da basıma.![]()
Ben hergün yada gün aşırı deniyorum yinede ovulasyon şart mı sence sadece ogünü tutturmaya çalışmıyorumÇok teşekkür ederim. 7-8 aydır korunmayı bırakmıştık, olursa olur düşüncesindeydik. Sonra bekle bekle olmadı, ovulasyonu denedim. İlk denemede oldu çok şükür.
İlla ki atladığınız oluyordur. Yumurtanın çatladığı gün çok önemli. Belkide onu es geçiyorsunuz. Bence bi deneyin testi. Ben adet bitimi itibari ile başladım, 2 koyu görene kadar devam ettim.Ben hergün yada gün aşırı deniyorum yinede ovulasyon şart mı sence sadece ogünü tutturmaya çalışmıyorum
Kaç test alıcam sabah mi yapıcam bu ay alayımİlla ki atladığınız oluyordur. Yumurtanın çatladığı gün çok önemli. Belkide onu es geçiyorsunuz. Bence bi deneyin testi. Ben adet bitimi itibari ile başladım, 2 koyu görene kadar devam ettim.