• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vardi aslinda bikac gun. Zaten sökulmesi 2 3 gunu bulur benm genelde :KK43:
İnşallah yanlış alarmdir ama olmasa bile önümüzdeki aylar yeni umutlar... Benim de bacak ağrım başladı gelir yakinda kirmizilar zaten bu hayatta ne kolay oldu ki

Benimde bat’a 9 gün var ama kasık ağrısı vuruyor arada. Bide beyaz akıntım da yoğunlaştı. Ümitleniyorum iyiden iyiye. İnşallah psikolojik değildir. Bide normalde hiç sivilceli değilimdir cikdimde çok kurudur ama yüzümde sivilce doldu. Hamilelik varsa sivilce yapar mı acaba.

7 gun geçti Halen Regl olmadım. Bugun dayanamayıp kan verdim. Ve sonuç.
Negatif. :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Eklentiler

• 5D8AF509-AF2A-4C70-8718-E8C49E524B67.jpeg
    5D8AF509-AF2A-4C70-8718-E8C49E524B67.jpeg
    14,8 KB · Görüntüleme: 47
benim de yasim 30 . kilo varsa biraz vermeye calissaniz hamilelikte zorlayabilir
Verdim canım 118 dim 93 oldum boyum 175 hala diyet ve spor yapıyorum hamileyken de devam edicem hemen kalamam diye korunmayı bıraktım gerçekten de kalamadım hem bebek için uğraşıyorum hem kilo veriyorum artık nezaman isterse ozaman gelsin bebişim

İnşallah yanlış alarmdir ama olmasa bile önümüzdeki aylar yeni umutlar... Benim de bacak ağrım başladı gelir yakinda kirmizilar zaten bu hayatta ne kolay oldu ki
Cok sıkı calsmalar yapicam hirslandim :D esime vitamin takviye ne varsa alicam. Ben de rahim filmi cektrmek istiyorum dicem dr.a artik. Etrafimdakiler benden sonra evlenenler korunduklari halde hamile kalmslar hep.

Cok sıkı calsmalar yapicam hirslandim :KK70: esime vitamin takviye ne varsa alicam. Ben de rahim filmi cektrmek istiyorum dicem dr.a artik. Etrafimdakiler benden sonra evlenenler korunduklari halde hamile kalmslar hep.
İlk gebeligimde ben corek otu yağı inofolic hap kullandim esim keci boynuzu pekmezi bir ek olarak hsg de cekildim ikinci ayında hamileydim :KK66: bu kadar calismaya bebegim cok hareketli bir cocuk oldu :)

Canım çok üzüldüm bendr 5 gün kala verdim dün < 5 çıktı 5 den küçük gebelik yok daha da yükselmez umutlar bidaha ki aya kaldı

Aynen. Insallah onumuzdeki aya çift çizgi
Görür hayırla saglıkla çocuklarımıza kavuşuruz.

Canım bi doktora gitsene

Haftaici gidicem doktora hic böyle olmamıştı benim çünkü. Kist falan mi oldu ki acaba ?

Kızlar varmı öyle hamilelik sadece ultrasiyon da çıkan bide kanda yani idrarda çıkmayan

Aynen. Insallah onumuzdeki aya çift çizgi
Görür hayırla saglıkla çocuklarımıza kavuşuruz.

Haftaici gidicem doktora hic böyle olmamıştı benim çünkü. Kist falan mi oldu ki acaba ?
Olabilir canım inşallah kötü bişey yoktur. Ama psikolojik olarak da gecikmiş olabilir stres falan yaptıysanız yani

Kaç aydır çift çizgi diye dua ettim durdum ama ümidim pek kalmadı artık o çift çizgiyi görmek hayal gibi

Back