Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ya iste rabbim koruyo valla. Allah saglikla buyutmeni nasip etsin valla canim isteyenlere en kisa zamanda versin :) bide uzun yol onermiyo doktorlar ev tasima falan iyiki agir falan kaldirmamissin yaa

Merhaba yumurtlama olmasi icin akıntıya illa gerek yok sadece gebeliği kolaylastirir akintinin bol olmasi. Aslında akinti her zaman vardir ama bu ay belli olacak kadar fazla olmamis sadece bu

Erken gebelik testi
Daha gününe çok var canım benim ilk gebeliğimde bat günü bile silikti aynı gün kanda 100 çıkmıştı okadar silikti ki görmedim camın önünde silik gördüm komşuma sordum görmedi oda camın önünde baktı hayali bi çizgi vardı dediğim gibi şuan erken bat günü sabah idrarıyla bak

Kizlarrr yarin sabah yapmak icin aldim is yerine geldim poooff dayanamadim yaptim negatif ( bat 9 du ümidi kesmeli miyim
Canım erken gebeliklerde de 5-15 gün sonra diyor iliskiden, normal gebelik testinde de aynısını diyor biri 10 beta hcg yıl saptarken biri 20 beta yi saptıyor arada çok bir fark yok yanı sen biraz daha bekle öyle yap

Cok sagol canim insallah cift cizgiyi goruruz bu ay

Ya iste rabbim koruyo valla. Allah saglikla buyutmeni nasip etsin valla canim isteyenlere en kisa zamanda versin :) bide uzun yol onermiyo doktorlar ev tasima falan iyiki agir falan kaldirmamissin yaa

Annem kardeşlerim eşim sağolsunlar birşey yaptırmadılar zaten evide yerleştirip öyle dönmüşlerdi sağolsunlar.. şükür büyüdü şimdi 4 yaşında kardeş istiyor bakalım Rabbim inşAllah nasip eder

Anladım canım teşekkür ederim cvpladığım için

Ya kizlar simdi doktordan geldim sol tarafta kist olusmus sinirim bozuldu yaa bu ay cok umutluydum ovu testinde yumurtlamam oldu catladi ama demekki catlayamamiski kist olusmus

Ya kızlar 26 Haziranda adet oldum. Pazar günü adetim bitti. İki gündür kasıklarım ağrıyor, bugünde ara ara sağ göğsüm sızlama başladı ve gene bugün akıntım oldu. Ovulasyon testlerim daha elime ulaşmadı. Merak ediyorum acaba çatlamama mı oluştu ki?

adet duzensizliginiz var mi

Kizlarrr yarin sabah yapmak icin aldim is yerine geldim poooff dayanamadim yaptim negatif ( bat 9 du ümidi kesmeli miyim

Aynıyız canım bakalım ne olacak sonumuz bende dün ve bugün dayanamayıp yaptım koca bi negatif :) perşembe günü son kez yapıcam belki erken gwbelik testi alırım

Merhaba kizlar .. Ovulasyon testine gore persembe-cuma 28-29 gibi yumurta catladi tabi iliskide oldu..

Bugun ilk defa sol kasigimda batmalar oldu 2-3 saate bir geliyor hafif hafif (sag tarafta tup yok dis gebelikten zedelendi ve organi aldilar ameliyat mayisda oldu)
lutfen lutfen dua edin tekrar dis gebelik olmasin ve yumurta rahime ilerliyor olsun bat 12-15 temmuz

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…