valla canım o zaman o kadar çok yola çıktım ki ben.. bayram önüydü tabi bilmiyorduk hamile olduğumu eşimin memleketine gittik orda gezdik tozduk arada mide bulantım oluyordu java değişimi diyordum gebelik hiç yoktu aklımdaüstüne bide alanyaya gittik ooooh hatta o dönem il dışı tayinimiz oldu bide ev taşıdık baya yollarda geçen bir gebelik olmuştu
Merhaba yumurtlama olmasi icin akıntıya illa gerek yok sadece gebeliği kolaylastirir akintinin bol olmasi. Aslında akinti her zaman vardir ama bu ay belli olacak kadar fazla olmamis sadece buMerhaba Kızlar size bir şey danışacağım
Muhtemel yumurtlama günüm Temmuz’un 2 idi
Bugün ayın 3 ama bende hala akıntı yok
Adetim bittikten sonra 3 gün şeffaf beyaz karışımı bir akıntı geldi onun dışında da bir akıntım olmadı
Eskiden hep adetim bittikten bir hafta sonra yoğun bir şeffaf akıntım olurdu derdim ki yumurtlama haftam
Ama ilk defa bu ay öyle bir şey olmadı
Geçen aydan beri bebek düşünüyoruz acaba yumurtlamadım mı diye merak ettim
Adetim düzenli 30 günde bir geliyor hep
Daha gününe çok var canım benim ilk gebeliğimde bat günü bile silikti aynı gün kanda 100 çıkmıştı okadar silikti ki görmedim camın önünde silik gördüm komşuma sordum görmedi oda camın önünde baktı hayali bi çizgi vardı dediğim gibi şuan erken bat günü sabah idrarıyla bakErken gebelik testi
Canım erken gebeliklerde de 5-15 gün sonra diyor iliskiden, normal gebelik testinde de aynısını diyor biri 10 beta hcg yıl saptarken biri 20 beta yi saptıyor arada çok bir fark yok yanı sen biraz daha bekle öyle yapKizlarrr yarin sabah yapmak icin aldim is yerine geldim poooff dayanamadim yaptim negatif( bat 9 du ümidi kesmeli miyim
Cok sagol canim insallah cift cizgiyi goruruz bu ayDaha gününe çok var canım benim ilk gebeliğimde bat günü bile silikti aynı gün kanda 100 çıkmıştı okadar silikti ki görmedim camın önünde silik gördüm komşuma sordum görmedi oda camın önünde baktı hayali bi çizgi vardı dediğim gibi şuan erken bat günü sabah idrarıyla bak
daha çok var yapmasaydın niye üzdün kendini. az daha sabır.Kizlarrr yarin sabah yapmak icin aldim is yerine geldim poooff dayanamadim yaptim negatif( bat 9 du ümidi kesmeli miyim
Ya iste rabbim koruyo valla. Allah saglikla buyutmeni nasip etsin valla canim isteyenlere en kisa zamanda versin :) bide uzun yol onermiyo doktorlar ev tasima falan iyiki agir falan kaldirmamissin yaa
Anladım canım teşekkür ederim cvpladığım içinMerhaba canim gecen ay Ovulasyon testini kullandigim icin sanirim cevap verebilirim bende akinti olmadi mesela.. Sadece sildikce geldi ben de oda mecburi degil.. Her kadindaa baska.. Ve her ay yumurtlama olcak diye bir bilgi de yok. O yuzden gebelik sansi 100% degil hic bir zaman
Yay burcuyum ben cok tez canliyim malesefdaha çok var yapmasaydın niye üzdün kendini. az daha sabır.
Yani evet aslinda garanti olsun diye. Ben yine yarin bi deneyelim diyorm. Olmazsa zaten erkendi derizOkudum simdi bazibyerleri adet gecikmeden idrar testleri cok dogru degil diyorlar
Umut var yaniCanım erken gebeliklerde de 5-15 gün sonra diyor iliskiden, normal gebelik testinde de aynısını diyor biri 10 beta hcg yıl saptarken biri 20 beta yi saptıyor arada çok bir fark yok yanı sen biraz daha bekle öyle yap
Benim gibi üzülmeni istememYani evet aslinda garanti olsun diye. Ben yine yarin bi deneyelim diyorm. Olmazsa zaten erkendi derizbat gecince yapariz
Canm 5 aydir hep husran zatenBenim gibi üzülmeni istemem
Benim 2 . Ay denemem ilkinde tek iliskide hamile kalinca bu sefer dumur oldum gercekten.. bu ay rabbim hayirlisiysa versinCanm 5 aydir hep husran zaten
adet duzensizliginiz var miYa kızlar 26 Haziranda adet oldum. Pazar günü adetim bitti. İki gündür kasıklarım ağrıyor, bugünde ara ara sağ göğsüm sızlama başladı ve gene bugün akıntım oldu. Ovulasyon testlerim daha elime ulaşmadı. Merak ediyorum acaba çatlamama mı oluştu ki?
Hayır tam tersi adetim düzenlidir 25 günde bir olurum. Ama şuan adet olacak gibi kasık ağrım var.adet duzensizliginiz var mi
Kizlarrr yarin sabah yapmak icin aldim is yerine geldim poooff dayanamadim yaptim negatif( bat 9 du ümidi kesmeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?