Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde ilk gebeliğimi öğrenip tatile gitmiştik hatta doktora alanyada gitmiştim :KK66: doktorda denize girin birşey olmaz çok ani hareket yapmayın aşırı gerilmeyin falan demişti bende korkudan bebeğe birşey olur diye sadece suyun içinde durmuştum o ayrı :KK66:

Yaa hadi ya :)ne guzel valla bende tatilde ogrenicem sanirim bat gunum de tatildeyim cunku aslinda hic test falan yapmasam gelene kadar diyorm bi yandanda dayanamam simdi testleri gotiriyim orda yaparm diyorm :)

Benim de bat 8 temmuz umarım beklemeden cift cizgileri görürüz hanımlar:KK37:

Kizlarrr yarin sabah yapmak icin aldim is yerine geldim poooff dayanamadim yaptim negatif :(( bat 9 du ümidi kesmeli miyim

Kizlarrr yarin sabah yapmak icin aldim is yerine geldim poooff dayanamadim yaptim negatif :KK43:( bat 9 du ümidi kesmeli miyim
Daha çok var canim hemen ümitsizliğe kapilma bir de bayadir wc ye çıkmamak gerek ki bat tan once cikabilsin

Tamam bakalim artik adetim gecikmeden yapmam haftaya bugün yaparim :(( benim de ilk hamileligimde 3 gun once kanda cikmayan gebelik idrar da pozitif cikmjsti g

Merhaba Kızlar size bir şey danışacağım
Muhtemel yumurtlama günüm Temmuz’un 2 idi
Bugün ayın 3 ama bende hala akıntı yok
Adetim bittikten sonra 3 gün şeffaf beyaz karışımı bir akıntı geldi onun dışında da bir akıntım olmadı
Eskiden hep adetim bittikten bir hafta sonra yoğun bir şeffaf akıntım olurdu derdim ki yumurtlama haftam
Ama ilk defa bu ay öyle bir şey olmadı
Geçen aydan beri bebek düşünüyoruz acaba yumurtlamadım mı diye merak ettim
Adetim düzenli 30 günde bir geliyor hep

Merhaba Kızlar size bir şey danışacağım
Muhtemel yumurtlama günüm Temmuz’un 2 idi
Bugün ayın 3 ama bende hala akıntı yok
Adetim bittikten sonra 3 gün şeffaf beyaz karışımı bir akıntı geldi onun dışında da bir akıntım olmadı
Eskiden hep adetim bittikten bir hafta sonra yoğun bir şeffaf akıntım olurdu derdim ki yumurtlama haftam
Ama ilk defa bu ay öyle bir şey olmadı
Geçen aydan beri bebek düşünüyoruz acaba yumurtlamadım mı diye merak ettim
Adetim düzenli 30 günde bir geliyor hep

Merhaba canim gecen ay Ovulasyon testini kullandigim icin sanirim cevap verebilirim bende akinti olmadi mesela.. Sadece sildikce geldi ben de oda mecburi degil.. Her kadindaa baska.. Ve her ay yumurtlama olcak diye bir bilgi de yok. O yuzden gebelik sansi 100% degil hic bir zaman

Yaa hadi ya :)ne guzel valla bende tatilde ogrenicem sanirim bat gunum de tatildeyim cunku aslinda hic test falan yapmasam gelene kadar diyorm bi yandanda dayanamam simdi testleri gotiriyim orda yaparm diyorm :)

valla canım o zaman o kadar çok yola çıktım ki ben.. bayram önüydü tabi bilmiyorduk hamile olduğumu eşimin memleketine gittik orda gezdik tozduk arada mide bulantım oluyordu java değişimi diyordum gebelik hiç yoktu aklımda;) üstüne bide alanyaya gittik ooooh hatta o dönem il dışı tayinimiz oldu bide ev taşıdık baya yollarda geçen bir gebelik olmuştu

• Beğen
Reactions: Acy
Back