Tamam bu aksam erken gebelik testlerinden eve giderken alayim sabah ilk idrar da yapalimCanm yarin yapalim miyvz13 un tecrubelerine gore silik de olsa cikar dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam bu aksam erken gebelik testlerinden eve giderken alayim sabah ilk idrar da yapalimCanm yarin yapalim miyvz13 un tecrubelerine gore silik de olsa cikar dedi
Canm ben normal gebelik testiyle yapicam digerleri pahali ya biraz. Pek fark etmiyomus zaten. O zaman sabah kac cizgi olursa olsun buraya atip birbirimizi etiketleyelm haber vermek icin.Tamam bu aksam erken gebelik testlerinden eve giderken alayim sabah ilk idrar da yapalim
Canm yarin yapalim miyvz13 un tecrubelerine gore silik de olsa cikar dedi
benimde ilk gebeliğimi öğrenip tatile gitmiştik hatta doktora alanyada gitmiştimdoktorda denize girin birşey olmaz çok ani hareket yapmayın aşırı gerilmeyin falan demişti bende korkudan bebeğe birşey olur diye sadece suyun içinde durmuştum o ayrı
![]()
Yarin sabah yapcam seni etiketlicem canm foto atincane zaman yapmaya karar verdin canım?
Yarin sabah yapcam seni etiketlicem canm foto atinca
9 temmuzmu?Kizlarrr yarin sabah yapmak icin aldim is yerine geldim poooff dayanamadim yaptim negatif( bat 9 du ümidi kesmeli miyim
Daha çok var canim hemen ümitsizliğe kapilma bir de bayadir wc ye çıkmamak gerek ki bat tan once cikabilsinKizlarrr yarin sabah yapmak icin aldim is yerine geldim poooff dayanamadim yaptim negatif( bat 9 du ümidi kesmeli miyim
Evet canim9 temmuzmu?
Ay cok demorilize oldumDaha çok var canim hemen ümitsizliğe kapilma bir de bayadir wc ye çıkmamak gerek ki bat tan once cikabilsin
Benim ilk gebelikte bat bir gunu gecmesine ragmen test silikti önce yapsam goremezdim daha erken biraz sabirAy cok demorilize oldum
Okudum simdi bazibyerleri adet gecikmeden idrar testleri cok dogru degil diyorlarYarin sabah yapcam seni etiketlicem canm foto atinca
Merhaba Kızlar size bir şey danışacağım
Muhtemel yumurtlama günüm Temmuz’un 2 idi
Bugün ayın 3 ama bende hala akıntı yok
Adetim bittikten sonra 3 gün şeffaf beyaz karışımı bir akıntı geldi onun dışında da bir akıntım olmadı
Eskiden hep adetim bittikten bir hafta sonra yoğun bir şeffaf akıntım olurdu derdim ki yumurtlama haftam
Ama ilk defa bu ay öyle bir şey olmadı
Geçen aydan beri bebek düşünüyoruz acaba yumurtlamadım mı diye merak ettim
Adetim düzenli 30 günde bir geliyor hep
Yaa hadi ya :)ne guzel valla bende tatilde ogrenicem sanirim bat gunum de tatildeyim cunku aslinda hic test falan yapmasam gelene kadar diyorm bi yandanda dayanamam simdi testleri gotiriyim orda yaparm diyorm :)