Adet olana kadar umut var canim insallah bu ay olmayız da Bebisler gelirU
Umut var yani
Ya kızlar 26 Haziranda adet oldum. Pazar günü adetim bitti. İki gündür kasıklarım ağrıyor, bugünde ara ara sağ göğsüm sızlama başladı ve gene bugün akıntım oldu. Ovulasyon testlerim daha elime ulaşmadı. Merak ediyorum acaba çatlamama mı oluştu ki?
benim de bat ya 8 ya 9 u . ben her gun test yapiyorum nerdeyse sabirsizliktan hala negatif . erken oldugunu biliyorum aslinda . sizin icin de henuz cok erkenAynıyız canım bakalım ne olacak sonumuz bende dün ve bugün dayanamayıp yaptım koca bi negatif :) perşembe günü son kez yapıcam belki erken gwbelik testi alırım
25 gunde birse bu bikac gun icinde yumurtlama ihtimaliniz var agri ondan kaynakli olabilir benceHayır tam tersi adetim düzenlidir 25 günde bir olurum. Ama şuan adet olacak gibi kasık ağrım var.
erken gebelik testine bosa para vermeyin bi farki yok diyorlar digerlerindenAynıyız canım bakalım ne olacak sonumuz bende dün ve bugün dayanamayıp yaptım koca bi negatif :) perşembe günü son kez yapıcam belki erken gwbelik testi alırım
Çok geçmiş olsun. Öyle tabi hayırlısı olsun.Cok anlamam bu islerden ama .. Bu ay olmazsa gelecek ay olur icimizi ferah tutalim ama dime..Iyi kotu herkesde sorun olabiliyor maalesef bazen..
aklimin ucundan bile gecmezdi dis gebelik ameliyat ve tupun alinmasi 12 saat icinde oldu hersey.. Onumuze bakacagiz mecbur canim
Daha önce hiç böyle olmazdı merak ettim bende. Sizin var mı bir gelişme, beklemede misiniz hala.25 gunde birse bu bikac gun icinde yumurtlama ihtimaliniz var agri ondan kaynakli olabilir bence
Çok geçmiş olsun. Öyle tabi hayırlısı olsun.
benim bat 8 ya da 9 temmuz testlerde negatif hala ama umudum varDaha önce hiç böyle olmazdı merak ettim bende. Sizin var mı bir gelişme, beklemede misiniz hala.
erken gebelik testine bosa para vermeyin bi farki yok diyorlar digerlerinden
Azimle cikcak o cizgi bugün testi resmen gozume sokucaktim şaşı oluodum cizgi gorucem diyebenim bat 8 ya da 9 temmuz testlerde negatif hala ama umudum var
Cok gecmis olsun canim birbirimize ugurlu gelicez olucak insallah bu ayMerhaba kizlar .. Ovulasyon testine gore persembe-cuma 28-29 gibi yumurta catladi tabi iliskide oldu..
Bugun ilk defa sol kasigimda batmalar oldu 2-3 saate bir geliyor hafif hafif (sag tarafta tup yok dis gebelikten zedelendi ve organi aldilar ameliyat mayisda oldu)
lutfen lutfen dua edin tekrar dis gebelik olmasin ve yumurta rahime ilerliyor olsun bat 12-15 temmuz
Sevgiler
O zaman o paraya 3 4 tane normal test alırım :))Maria26 aynen öyle ayniymiş ben de bugün aci tecrubeyle ogrendim
Cok gecmis olsun canim birbirimize ugurlu gelicez olucak insallah bu ay
Ah biraz sabırlı olabilsek. Daha varmış inşallah güzel haberler verirsiniz.benim bat 8 ya da 9 temmuz testlerde negatif hala ama umudum var
bence bir test yapın. yine negatif çıkarsa 2 gün sonra tekrarlayın. ayy hadi inşallah tutmuştur
İnşallah sağlıkla gelir bebeginiz zor bir süreç yasamissin diger tüp var kaldi ki iki tüp alinip hamile kalanlar bile var.. Nasipte varsa her türlü olurMerhaba kizlar .. Ovulasyon testine gore persembe-cuma 28-29 gibi yumurta catladi tabi iliskide oldu..
Bugun ilk defa sol kasigimda batmalar oldu 2-3 saate bir geliyor hafif hafif (sag tarafta tup yok dis gebelikten zedelendi ve organi aldilar ameliyat mayisda oldu)
lutfen lutfen dua edin tekrar dis gebelik olmasin ve yumurta rahime ilerliyor olsun bat 12-15 temmuz
Sevgiler
Ilk gebeligimde adet agrisi gibi agrim olmustu ama adet olmamistim bu da bir belirtiBu arada benim regl agrilari başladı ümitsizliğe dusmedim degil
İnşallah dedigin gibidir canimIlk gebeligimde adet agrisi gibi agrim olmustu ama adet olmamistim bu da bir belirti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?