• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar 26 Haziranda adet oldum. Pazar günü adetim bitti. İki gündür kasıklarım ağrıyor, bugünde ara ara sağ göğsüm sızlama başladı ve gene bugün akıntım oldu. Ovulasyon testlerim daha elime ulaşmadı. Merak ediyorum acaba çatlamama mı oluştu ki?

Cok anlamam bu islerden ama .. Bu ay olmazsa gelecek ay olur icimizi ferah tutalim ama dime.. :KK54:Iyi kotu herkesde sorun olabiliyor maalesef bazen..

aklimin ucundan bile gecmezdi dis gebelik ameliyat ve tupun alinmasi 12 saat icinde oldu hersey.. Onumuze bakacagiz mecbur canim

Aynıyız canım bakalım ne olacak sonumuz bende dün ve bugün dayanamayıp yaptım koca bi negatif :) perşembe günü son kez yapıcam belki erken gwbelik testi alırım
benim de bat ya 8 ya 9 u . ben her gun test yapiyorum nerdeyse sabirsizliktan hala negatif . erken oldugunu biliyorum aslinda . sizin icin de henuz cok erken

Aynıyız canım bakalım ne olacak sonumuz bende dün ve bugün dayanamayıp yaptım koca bi negatif :) perşembe günü son kez yapıcam belki erken gwbelik testi alırım
erken gebelik testine bosa para vermeyin bi farki yok diyorlar digerlerinden

Cok anlamam bu islerden ama .. Bu ay olmazsa gelecek ay olur icimizi ferah tutalim ama dime.. :KK54:Iyi kotu herkesde sorun olabiliyor maalesef bazen..

aklimin ucundan bile gecmezdi dis gebelik ameliyat ve tupun alinmasi 12 saat icinde oldu hersey.. Onumuze bakacagiz mecbur canim
Çok geçmiş olsun. Öyle tabi hayırlısı olsun.

Merhaba kizlar .. Ovulasyon testine gore persembe-cuma 28-29 gibi yumurta catladi tabi iliskide oldu..

Bugun ilk defa sol kasigimda batmalar oldu 2-3 saate bir geliyor hafif hafif (sag tarafta tup yok dis gebelikten zedelendi ve organi aldilar ameliyat mayisda oldu)
lutfen lutfen dua edin tekrar dis gebelik olmasin ve yumurta rahime ilerliyor olsun bat 12-15 temmuz

Sevgiler
Cok gecmis olsun canim birbirimize ugurlu gelicez olucak insallah bu ay

Merhaba kizlar .. Ovulasyon testine gore persembe-cuma 28-29 gibi yumurta catladi tabi iliskide oldu..

Bugun ilk defa sol kasigimda batmalar oldu 2-3 saate bir geliyor hafif hafif (sag tarafta tup yok dis gebelikten zedelendi ve organi aldilar ameliyat mayisda oldu)
lutfen lutfen dua edin tekrar dis gebelik olmasin ve yumurta rahime ilerliyor olsun bat 12-15 temmuz

Sevgiler
İnşallah sağlıkla gelir bebeginiz zor bir süreç yasamissin diger tüp var kaldi ki iki tüp alinip hamile kalanlar bile var.. Nasipte varsa her türlü olur

Bu arada benim regl agrilari başladı ümitsizliğe dusmedim degil

Back