Temmuz ayında transfer olacaklar

Buarada kızlar ben hikayemi anlatayım... 2018 de çikolata kisti olduğunu öğrendim, 2018 Kasım da tüp Bebege başladık geçici menopoz iğnesi rahîm hazırlığı derken 2019 mayısta negatif oldu..
İkinci tüp Bebek için beklemeden Haziran'da başladık İlk histereskopi oldum mikropolip çıktı enfeksiyon çıktı tedavi oldum Eylül'de tekrar histereskopi yaptı temiz çıktı, Ekim'de ilk toplama, Kasım'da hsg, Aralık'ta ikinci toplama sonra toplam iki tüp 4+4 Embriyo donduruldu yumurta kisti için doğum kontrol hapı kullandım üç ay sonra iki ay da geçici menopoz lucrin depot verdi tam tedaviye başlayacakken pandemi çıktı bir ay da visanne kullandım 😅 adet olamadım bu kadar ilaca haliyle Haziran'da gittigimde lucrin depot ve cyclo-progynova ile adet oldum şimdi estrofemle devam ediyorum yarın sabah kontrol 😬 herşeyin hayırlısı biz plan yapıyoruz ama Rabbim bilir
zorlu bı surec inşallah bu kadar zorluktan sonra uğraşların karşılığını pozitif alırsın canım hep bekleme olmuş gerçekten biseyler bekleyince zaman geçmek bilmiyor

Kızlar ben de doktordan geldim . Bir sürü ilaç yazdı yine . Lucrine devam dedi estrofem kan sulandırıcı ve yeni bir folik asit yazdı , bir sürü tahlil istedi haftaya pazartesi tekrar çağırdı . Bir aksilik olmazsa 2 hafta içinde transfer dedi 🙏 bu iş çok pahalıya patlıyor inşallah emeklerimizin karşılığını alırız Allah ın izniyle 🙏❤️

zorlu bı surec inşallah bu kadar zorluktan sonra uğraşların karşılığını pozitif alırsın canım hep bekleme olmuş gerçekten biseyler bekleyince zaman geçmek bilmiyor
İnşallah canım çok zor kanser teşhisi bile koyuldu bir ara🙄 yumurta kisti vardı şekil bozukluğu yüzünden korktular o yüzden uzadı birazda 😏herşeyin hayırlısı

Kızlar ben de doktordan geldim . Bir sürü ilaç yazdı yine . Lucrine devam dedi estrofem kan sulandırıcı ve yeni bir folik asit yazdı , bir sürü tahlil istedi haftaya pazartesi tekrar çağırdı . Bir aksilik olmazsa 2 hafta içinde transfer dedi 🙏 bu iş çok pahalıya patlıyor inşallah emeklerimizin karşılığını alırız Allah ın izniyle 🙏
Aaa süper seninde az kalmış birlikte bu heyecanlı süreci bekleriz 😇 bende lucrin falan çok kullandım çok şükür bitti yarın kontrol benimde

Merhaba kızlar bende rahim dinlendirme sürecindeyim. 10 Temmuz gibi nasipse transferimin olabileceğini söyledi doktorum. Yalnız benim burada takıldığım bir nokta var, lucrin depot’un 20.Gününde muayeneye gittim Eksrofem başlattılar, siz yazmışsınız adet söktürücü vs. Ben hala adet olmadım, olmam mı gerekiyordu?

Merhaba kızlar bende rahim dinlendirme sürecindeyim. 10 Temmuz gibi nasipse transferimin olabileceğini söyledi doktorum. Yalnız benim burada takıldığım bir nokta var, lucrin depot’un 20.Gününde muayeneye gittim Eksrofem başlattılar, siz yazmışsınız adet söktürücü vs. Ben hala adet olmadım, olmam mı gerekiyordu?
Hoşgeldin canım benimde ilk tüp Bebek te 20.gun estrofem başlandı adet olmadan transfer yapılmıştı normal de yine öyle olacaktı ama pandemi yüzünden iğnem boşa gitti mecburen böyle oldu

Coraspin içiyorum ama daha önce iki düşüğüm var canım ama pıhtılaştırma baktırmadım . Eksik mi içiyorum ilaç diye içim içimi yiyor canım

X