- 10 Mart 2020
- 39
- 51
- 38
-
- Konu Sahibi cikolatakistim
bende aynı soruyu sormuştum :) regliden itibaren 15-20 gün sonra tranfer oluyormuş. benim de kontrolüm haftaya. muhtemelen net o gün belli olur.Ben de dondurulmus ile transfer olcam. Regl olmayı bekliyorum. Tatil plank da yapamıyorum. Regl sonrası kaçıncı günde transfer yapılır acaba
Hayırlı olsun tedaviniz. Ben de şuan rahim dinlendirme sürecindeyim. Pko lu olduğum için bu şekilde yapmak istedi doktor. Böyle rahim dinlendirme yapan bir çok kişi olabiliyor.Kızlar bugün 3. Gün adetimin muayeneye gittim iğneye başlıyorum gonal f 900 3 gün vurunup cuma tekrar gideceğim kontrole yalnız doktorum transferi hemen yapmayacağını söyledi Rahmi dinlendirip diğer ay yapacağız dedi o anki heyecanla neden falan diye sormadımsizde de böyle bir durum oldu mu
Günaydın canım ya ben 4.gundeyim kasiklarim ağrıyor batma var ama başka bir his yok normal miGünaydinnnnnnnnnnn kızlar
Yarın kacta canım transferin benımde 2 adet 3.gğn transferın var yarın 13 30 da hakkımızda hayırlısı olsun ınsallahRabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah benimde yarın transfer günüm 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilecek. Şimdi de acaba embriyolar çözünürken bozulur mu diye düşünmeye başladım
Canım iğnelerin etkisidir o belirti arama boşunaGünaydın canım ya ben 4.gundeyim kasiklarim ağrıyor batma var ama başka bir his yok normal mi
Bende benndeee 22 temmuz 5. Gün dondurulmuş çift transferMerhaba kızlar
Temmuzda transfer olacak olanlar buraya
- K krcy - 1 Temmuz - 5.Gün Embriyo
- @aaynaa - 1 Temmuz - Çift -5.gün Embriyo
- @Zarif begonvil - 2 Temmuz -tek- 5.Gün Embriyo
- @Sultanhsyn - 2 Temmuz- çift - 5.Gün Embriyo
- @cemre3534 - 3 Temmuz -cift- 5.Gün Embriyo
- @olilya - 4 Temmuz -
- @SONURME - 4 Temmuz- 5.Gün Embriyo-
- C Crn07 - 5 Temmuz - tek - 5. Gün Embriyo
- @Sezuakca - 6 Temmuz - çift-3.Gün Embriyo
- @Seda_1234 - 6 Temmuz-
- @toprakk_kokusuu -8 Temmuz-cift-3.gün Embriyo
- @pcos066 - 9 Temmuz -
- @bsrbrk88 - 10 Temmuz -
- @Marjinal Kist - 10 Temmuz -
cikolatakistim - 10 Temmuz - 5.Gün Embriyo- - @uAyasmin -16 Temmuz-5.Gün Embriyo-
- @SuHa15 - 23 Temmuz-
aslankaplan03 - 23 Temmuz - 5. Gün Embriyo-tek- - @ISSIZZ - 30 Temmuz -
- @Sabdem - Temmuz Transfer -
- S Sedaaabzesr -Temmuz Transfer -
- @Ogretmennhanimm - Temmuz Transfer -
- @ozlemmk - Temmuz Transfer -
- M Mersinliozlem - Temmuz Transfer -
- @antalya86 - Temmuz Transfer -
- @yilmazh - Temmuz Transfer -
- @melo2039 - Temmuz Transfer -
- @nickimyok2345 - Temmuz Transfer -
- @djpelin - Temmuz Transfer -
Test alsam çıkmaz mı fikrim değişti yapmayacaktım da korku sardiCanım iğnelerin etkisidir o belirti arama boşuna
Hoşgeldiniz sıkıntınız neydiBende benndeee 22 temmuz 5. Gün dondurulmuş çift transfer
Tamam canım ekliyorm hayırlı sonuçların olur inşallahBende benndeee 22 temmuz 5. Gün dondurulmuş çift transfer
Boşuna yapma canım en erken 7.gunu bekle en azından... biliyorm çok heyecanlı ama çıkmazsa testte erkenden üzülmüş olursun boşunaTest alsam çıkmaz mı fikrim değişti yapmayacaktım da korku sardi
Bence belirti arama. Benim 2. Günüm ama belirtilere takılmayacağım .Günaydın canım ya ben 4.gundeyim kasiklarim ağrıyor batma var ama başka bir his yok normal mi
Benimde 7lerde çıktı Rahim kalınlığı ama yumurtalar da büyüme çokta hızlı değil gibi o yüzden gerginim biraz doğrusu inş güzel haberler alırsınızKızlar benim bugün yine kontrolüm vardı. Doktor rahim duvarı kalınlığını kontrol etti 7 küsür çıktı .Herşey çok güzel ilerliyor dedi Allah ın izni ile .. Haftaya salı ya da çarşamba transferini yaparız dedi . Estrofem i gün de 4 e çıkardı. Çarşamba tekrar kontrole gel dedi.. sürekli progestron tahlili isteyeceğim dedi bu çok önemli dedi ... Çok heyecanlıyım 1 haftam kaldı hayırlısıyla
Benim bugün 8.gün 12.6 çıktı rahim kalınlığı bunun normali ne kiBenimde 7lerde çıktı Rahim kalınlığı ama yumurtalar da büyüme çokta hızlı değil gibi o yüzden gerginim biraz doğrusu inş güzel haberler alırsınız
Canım iğnelerde 8.gün bugün benim 12.6 çıktı rahim kalınlığı bunun normali neKızlar benim bugün yine kontrolüm vardı. Doktor rahim duvarı kalınlığını kontrol etti 7 küsür çıktı .Herşey çok güzel ilerliyor dedi Allah ın izni ile .. Haftaya salı ya da çarşamba transferini yaparız dedi . Estrofem i gün de 4 e çıkardı. Çarşamba tekrar kontrole gel dedi.. sürekli progestron tahlili isteyeceğim dedi bu çok önemli dedi ... Çok heyecanlıyım 1 haftam kaldı hayırlısıyla
Bu transfer önceki ölçüm siz yumurta toplama evresinde misiniz ?Benimde 7lerde çıktı Rahim kalınlığı ama yumurtalar da büyüme çokta hızlı değil gibi o yüzden gerginim biraz doğrusu inş güzel haberler alırsınız
Canım Hangi iğne ? Opu iğneleri mi transfer iğneleri mi ?Canım iğnelerde 8.gün bugün benim 12.6 çıktı rahim kalınlığı bunun normali ne
Aslında tam olarak söylenmiş bişey yok, 4 senedir olmuyor tek sıkıntı buHoşgeldiniz sıkıntınız neydi