Temmuz ayında transfer olacaklar

Kızlar aklıma bir sey takıldı dün yumurta toplandı bugun dollenen sayısı bellırtıkdı nasıpse 3.gün taze transfer i ş uc yanı çarşamba günü ama onun öncesinde Dr muayene ıcın cagırmadı bu normal mi bir kan alımı yada Rahim duvarı olcumu vs icin
Canim transfer gunu seni erken cagirmalari o yuzden ..1 saat oncesinden en az kan testi yapiyolar icin rahat olsun..

Merhaba, beni de bu aya ekler misiniz? Dondurulmuş embriyo tranferi olacağım. naturel olacak. Sadece folikasit kullanıyorum
geçtiğimiz Pazar günü doktora gittim. 13 üne randevu verdi. Regliden kaç gün sonra tahmini tranfer oluyor?
benimde dondurulmus embriyo transferi olacak 5.gun embriyosu benim 21.gunumde transfer

Kızlar bugün 3. Gün adetimin muayeneye gittim iğneye başlıyorum gonal f 900 3 gün vurunup cuma tekrar gideceğim kontrole yalnız doktorum transferi hemen yapmayacağını söyledi Rahmi dinlendirip diğer ay yapacağız dedi o anki heyecanla neden falan diye sormadım 🥺 sizde de böyle bir durum oldu mu

Arkadaşlar transfer sonrası kullandığınız ilaçlar sizde de uyku yapıyor mu? Ben iki gündür gözümü açamıyorum uykudan

Kızlar benim bugün yine kontrolüm vardı. Doktor rahim duvarı kalınlığını kontrol etti 7 küsür çıktı .Herşey çok güzel ilerliyor dedi Allah ın izni ile .. Haftaya salı ya da çarşamba transferini yaparız dedi . Estrofem i gün de 4 e çıkardı. Çarşamba tekrar kontrole gel dedi.. sürekli progestron tahlili isteyeceğim dedi bu çok önemli dedi ... Çok heyecanlıyım 1 haftam kaldı hayırlısıyla 🙏😍

Kızlar benim bugün yine kontrolüm vardı. Doktor rahim duvarı kalınlığını kontrol etti 7 küsür çıktı .Herşey çok güzel ilerliyor dedi Allah ın izni ile .. Haftaya salı ya da çarşamba transferini yaparız dedi . Estrofem i gün de 4 e çıkardı. Çarşamba tekrar kontrole gel dedi.. sürekli progestron tahlili isteyeceğim dedi bu çok önemli dedi ... Çok heyecanlıyım 1 haftam kaldı hayırlısıyla 🙏😍
Hayırlı olsun canım bendende lh e2 progesteron ölçtü hep, pes peşe hamilelik haberleri vericez inşallah :nazar:

Ben de dondurulmus ile transfer olcam. Regl olmayı bekliyorum. Tatil plank da yapamıyorum. Regl sonrası kaçıncı günde transfer yapılır acaba

Amin inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız. Çok güzel geçti şükür 😀 bu sefer positif bir his var içimde iki tane 3. gün embriyosu tranfer edildi.
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah benimde yarın transfer günüm 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilecek. Şimdi de acaba embriyolar çözünürken bozulur mu diye düşünmeye başladım 😏

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah benimde yarın transfer günüm 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilecek. Şimdi de acaba embriyolar çözünürken bozulur mu diye düşünmeye başladım 😏
Bende korktum bi kaç kişide embriyo bozuldu diye duymuştum. Ama çok nadir oluyormuş. Eğer kaliteliyse sorun yok. Her ayrıntıyı takıyoz kafaya. İnşallah bebişler sağlıklı çözülür ikisinede kavuşursun 😊

X