Normal gonalf canım
Gonal f yumurta toplama Evresinde ki iğne . O evre de ki ölçümü bilmiyorum . Çünkü bana ölçüm yapılmadı o evre de taze transfer olmadığı için .Sizin sanırım taze transfer . Benim rahim dinlendirme vardı 2 ay . Şu an 1 hafta var transfer e kalınlık iyi dedi . Eğer aksilik olsaydı doktor söylerdi telaş yapmayın .İnşallah herşey sağlıklı ve mükemmel ilerler . Hamileyim diye yazacağınız günleri görürüz . Hepimiz inşallah

Erken gibi geldi 7.gun çıkan duymuştum hep , ayrıca erken gebelik testinde çıkıyor diye biliyorum bunu da

İnşAllah canım ya aynen yumurta toplama evresindeyim taze transfer olacak bugün 12.6 dedi

canım şuan çok erken boşa kendini üzme daha 6. gün hiçbir şey çıkmaz daha gebelik değeri önce kana sonra idrara geçiyor idrarda belli olması imkansız şimdi

Canım beni de ekler misin 4 temmuz 3.gün embriyosu 2tane transfer

Aynen katılıyorum,millete dert anlatmak zor geliyor.Benim içim çok rahat,çok düşünmüyorum ama millete söyleyince o kadar buyutuyorlarki.iyi dişlekleri bile insanı rahatsız ediyor.Evet bazıları çok kolay bebek sahibi oluyor,bazıları da bi tedavi süresinden geçmek zorunda oluyor bizler gibi.insallah çok uğraşmadan sağlıklı bebelerimize kavusuruz.icimizi rahat tutalım.bugun olmazsa yarın.

Adetin 7.günü e2 hormon 252 cıktı 1 olgun yumurtan var dediler facebook grupda yada 2 camim sıkıldı dogrumudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…