- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
- Konu Sahibi cikolatakistim
Normal gonalf canımCanım Hangi iğne ? Opu iğneleri mi transfer iğneleri mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal gonalf canımCanım Hangi iğne ? Opu iğneleri mi transfer iğneleri mi ?
Gonal f yumurta toplama Evresinde ki iğne . O evre de ki ölçümü bilmiyorum . Çünkü bana ölçüm yapılmadı o evre de taze transfer olmadığı için .Sizin sanırım taze transfer . Benim rahim dinlendirme vardı 2 ay . Şu an 1 hafta var transfer e kalınlık iyi dedi . Eğer aksilik olsaydı doktor söylerdi telaş yapmayın .İnşallah herşey sağlıklı ve mükemmel ilerler . Hamileyim diye yazacağınız günleri görürüz . Hepimiz inşallah ❤Normal gonalf canım
Sizin de hayırlısı olsun, pozitif sonuçlar alıp bizi de mutlu edersiniz umarım sizin neydi sorununuz ve nerde yaptırdınız?Hoşgeldiniz sıkıntınız neydi
Erken gibi geldi 7.gun çıkan duymuştum hep , ayrıca erken gebelik testinde çıkıyor diye biliyorum bunu daKızlar bişey sorcam evde ovülasyon testi vardı onu yaptım dayanamadım ve tek çizgi çıktı çok üzüldüm. Burda okumuştum ovülasyon testinde çift çizgi çıkarsa gebelik gösteriyomuş. Kendimi çok kötü hissediyorum yaaa
İnşAllah canım ya aynen yumurta toplama evresindeyim taze transfer olacak bugün 12.6 dediGonal f yumurta toplama Evresinde ki iğne . O evre de ki ölçümü bilmiyorum . Çünkü bana ölçüm yapılmadı o evre de taze transfer olmadığı için .Sizin sanırım taze transfer . Benim rahim dinlendirme vardı 2 ay . Şu an 1 hafta var transfer e kalınlık iyi dedi . Eğer aksilik olsaydı doktor söylerdi telaş yapmayın .İnşallah herşey sağlıklı ve mükemmel ilerler . Hamileyim diye yazacağınız günleri görürüz . Hepimiz inşallah ❤
Canım kaçıncı gün embiryosuKızlar bişey sorcam evde ovülasyon testi vardı onu yaptım dayanamadım ve tek çizgi çıktı çok üzüldüm. Burda okumuştum ovülasyon testinde çift çizgi çıkarsa gebelik gösteriyomuş. Kendimi çok kötü hissediyorum yaaa
canım şuan çok erken boşa kendini üzme daha 6. gün hiçbir şey çıkmaz daha gebelik değeri önce kana sonra idrara geçiyor idrarda belli olması imkansız şimdiKızlar bişey sorcam evde ovülasyon testi vardı onu yaptım dayanamadım ve tek çizgi çıktı çok üzüldüm. Burda okumuştum ovülasyon testinde çift çizgi çıkarsa gebelik gösteriyomuş. Kendimi çok kötü hissediyorum yaaa
Canım beni de ekler misin 4 temmuz 3.gün embriyosu 2tane transferMerhaba kızlar
Temmuzda transfer olacaklar buraya
Transfer olacak arkadaşlar " beni etiketlemeniz ve kaçıncı gün Embriyo '' olacağınızı yazmanız yeterli
- @krcy - 1 Temmuz - 5.Gün Embriyo
- aaynaa - 1 Temmuz - Çift -5.gün Embriyo
- Z Zarif begonvil - 2 Temmuz -tek- 5.Gün Embriyo
- @Sultanhsyn - 2 Temmuz- çift - 5.Gün Embriyo
- @cemre3534 - 3 Temmuz -cift- 5.Gün Embriyo
- @olilya - 4 Temmuz -
- S SONURME - 4 Temmuz- 5.Gün Embriyo-
- @Crn07 - 5 Temmuz - tek - 5. Gün Embriyo
- @Sezuakca - 6 Temmuz - çift-3.Gün Embriyo
- @Seda_1234 - 6 Temmuz-
- toprakk_kokusuu -8 Temmuz-cift-3.gün Embriyo
- @pcos066 - 9 Temmuz -
- @bsrbrk88 - 10 Temmuz -
- @Marjinal Kist - 10 Temmuz -
- cikolatakistim - 10 Temmuz - 5.Gün Embriyo-
- @uAyasmin -16 Temmuz-5.Gün Embriyo-
- Sisam -22 Temmuz-Çift- 5.Gün Embriyo
- @SuHa15 - 23 Temmuz-
- @aslankaplan03 - 23 Temmuz - 5. Gün Embriyo-tek-
- @ISSIZZ - 30 Temmuz -
- Sabdem - Temmuz Transfer -
- S Sedaaabzesr -Temmuz Transfer -
- Ogretmennhanimm - Temmuz Transfer -
- ozlemmk - Temmuz Transfer -
- M Mersinliozlem - Temmuz Transfer -
- A antalya86 - Temmuz Transfer -
- yilmazh - Temmuz Transfer -
- pink21 - Temmuz Transfer -
- peri__masali - Temmuz Transfer -
- djpelin - Temmuz Transfer -
Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınızCanım beni de ekler misin 4 temmuz 3.gün embriyosu 2tane transfer
Bende pkoluyum canım yumurta sayısı çok olduğu için dinlendirme yapıyoruz dedi doktorumHayırlı olsun tedaviniz. Ben de şuan rahim dinlendirme sürecindeyim. Pko lu olduğum için bu şekilde yapmak istedi doktor. Böyle rahim dinlendirme yapan bir çok kişi olabiliyor.
Aynen katılıyorum,millete dert anlatmak zor geliyor.Benim içim çok rahat,çok düşünmüyorum ama millete söyleyince o kadar buyutuyorlarki.iyi dişlekleri bile insanı rahatsız ediyor.Evet bazıları çok kolay bebek sahibi oluyor,bazıları da bi tedavi süresinden geçmek zorunda oluyor bizler gibi.insallah çok uğraşmadan sağlıklı bebelerimize kavusuruz.icimizi rahat tutalım.bugun olmazsa yarın.Evet canım çok şükür Bu arada burada sizlerle konuşabiliyor ve ortak dertlerimizin olduğunu biliyor olmak çok güzel. Çünkü bu işte kimseye bişey söylemedim. Çünkü insanlar birşeyler bilince olumsuz bir durumda daha kırıcı olabiliyorlar. Umarım hepimiz pozitfleri görürüzde o güzel annelik duygusuna kavuşuruz
2 embriyo canım bugün 3. Gün salı belli olacakTamam canım tek embriyo mu
İnşallahBende korktum bi kaç kişide embriyo bozuldu diye duymuştum. Ama çok nadir oluyormuş. Eğer kaliteliyse sorun yok. Her ayrıntıyı takıyoz kafaya. İnşallah bebişler sağlıklı çözülür ikisinede kavuşursun
Benimde 11 buçuk da canım aminn inşallahYarın kacta canım transferin benımde 2 adet 3.gğn transferın var yarın 13 30 da hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah
Bencede yapma.zaten kan testinde sonuç çıkarmış 10.gün-de,bizim yaptıklarınıza belli olmuyor.Bosuna acaba olmasın kafandaKızlar merhaba ? Bugün embriyo transferimin 5. Günü. Test yapsam mı acaba görünür mü sonuç ? Normalde 10 u test günüm çok mu erken ?
Adetimin 9. Günü 2100 seviyesinde idi o gün 10 yumurtam olduğu söylendi ancak 14 yumurtam toplandı 5 i olgun çıktı, bu konu hakkında tam bir bilgim yok ancak belki bir fikir olur sizeAdetin 7.günü e2 hormon 252 cıktı 1 olgun yumurtan var dediler facebook grupda yada 2 camim sıkıldı dogrumudur