Temmuz ayında transfer olacaklar

Normal gonalf canım
Gonal f yumurta toplama Evresinde ki iğne . O evre de ki ölçümü bilmiyorum . Çünkü bana ölçüm yapılmadı o evre de taze transfer olmadığı için .Sizin sanırım taze transfer . Benim rahim dinlendirme vardı 2 ay . Şu an 1 hafta var transfer e kalınlık iyi dedi . Eğer aksilik olsaydı doktor söylerdi telaş yapmayın .İnşallah herşey sağlıklı ve mükemmel ilerler . Hamileyim diye yazacağınız günleri görürüz . Hepimiz inşallah 🥰🙏

Kızlar bişey sorcam evde ovülasyon testi vardı onu yaptım dayanamadım ve tek çizgi çıktı çok üzüldüm. Burda okumuştum ovülasyon testinde çift çizgi çıkarsa gebelik gösteriyomuş. Kendimi çok kötü hissediyorum yaaa
Erken gibi geldi 7.gun çıkan duymuştum hep , ayrıca erken gebelik testinde çıkıyor diye biliyorum bunu da

Gonal f yumurta toplama Evresinde ki iğne . O evre de ki ölçümü bilmiyorum . Çünkü bana ölçüm yapılmadı o evre de taze transfer olmadığı için .Sizin sanırım taze transfer . Benim rahim dinlendirme vardı 2 ay . Şu an 1 hafta var transfer e kalınlık iyi dedi . Eğer aksilik olsaydı doktor söylerdi telaş yapmayın .İnşallah herşey sağlıklı ve mükemmel ilerler . Hamileyim diye yazacağınız günleri görürüz . Hepimiz inşallah 🥰🙏
İnşAllah canım ya aynen yumurta toplama evresindeyim taze transfer olacak bugün 12.6 dedi

Kızlar bişey sorcam evde ovülasyon testi vardı onu yaptım dayanamadım ve tek çizgi çıktı çok üzüldüm. Burda okumuştum ovülasyon testinde çift çizgi çıkarsa gebelik gösteriyomuş. Kendimi çok kötü hissediyorum yaaa
canım şuan çok erken boşa kendini üzme daha 6. gün hiçbir şey çıkmaz daha gebelik değeri önce kana sonra idrara geçiyor idrarda belli olması imkansız şimdi

Merhaba kızlar 😇:KK25::dua:
:nazar:Temmuzda transfer olacaklar buraya:nazar:
:dua:
⭐Transfer olacak arkadaşlar " beni etiketlemeniz ve kaçıncı gün Embriyo '' olacağınızı yazmanız yeterli⭐

1. @krcy - 1 Temmuz - 5.Gün Embriyo :nazar:
  2. aaynaa aaynaa - 1 Temmuz - Çift -5.gün Embriyo :nazar:
  3. Z Zarif begonvil - 2 Temmuz -tek- 5.Gün Embriyo :nazar:
  4. @Sultanhsyn - 2 Temmuz- çift - 5.Gün Embriyo :nazar:
  5. @cemre3534 - 3 Temmuz -cift- 5.Gün Embriyo :nazar:
  6. @olilya - 4 Temmuz - :nazar:
  7. S SONURME - 4 Temmuz- 5.Gün Embriyo- :nazar:
  8. @Crn07 - 5 Temmuz - tek - 5. Gün Embriyo:nazar:
  9. @Sezuakca - 6 Temmuz - çift-3.Gün Embriyo :nazar:
  10. @Seda_1234 - 6 Temmuz- :nazar:
  11. toprakk_kokusuu toprakk_kokusuu -8 Temmuz-cift-3.gün Embriyo :nazar:
  12. @pcos066 - 9 Temmuz - :nazar:
  13. @bsrbrk88 - 10 Temmuz - :nazar:
  14. @Marjinal Kist - 10 Temmuz - :nazar:
  15. cikolatakistim cikolatakistim - 10 Temmuz - 5.Gün Embriyo- :nazar:
  16. @uAyasmin -16 Temmuz-5.Gün Embriyo- :nazar:
  17. Sisam Sisam -22 Temmuz-Çift- 5.Gün Embriyo :nazar:
  18. @SuHa15 - 23 Temmuz- :nazar:
  19. @aslankaplan03 - 23 Temmuz - 5. Gün Embriyo-tek- :nazar:
  20. @ISSIZZ - 30 Temmuz - :nazar:
  21. Sabdem Sabdem - Temmuz Transfer - :nazar:
  22. S Sedaaabzesr -Temmuz Transfer - :nazar:
  23. Ogretmennhanimm Ogretmennhanimm - Temmuz Transfer -:nazar:
  24. ozlemmk ozlemmk - Temmuz Transfer -:nazar:
  25. M Mersinliozlem - Temmuz Transfer - :nazar:
  26. A antalya86 - Temmuz Transfer - :nazar:
  27. yilmazh yilmazh - Temmuz Transfer - :nazar:
  28. pink21 pink21 - Temmuz Transfer - :nazar:
  29. peri__masali peri__masali - Temmuz Transfer - :nazar:
  30. djpelin djpelin - Temmuz Transfer - :nazar:
Canım beni de ekler misin 4 temmuz 3.gün embriyosu 2tane transfer

Evet canım çok şükür ☺️🙏🏻 Bu arada burada sizlerle konuşabiliyor ve ortak dertlerimizin olduğunu biliyor olmak çok güzel. Çünkü bu işte kimseye bişey söylemedim. Çünkü insanlar birşeyler bilince olumsuz bir durumda daha kırıcı olabiliyorlar. Umarım hepimiz pozitfleri görürüzde o güzel annelik duygusuna kavuşuruz 😍🙏🏻♥️
Aynen katılıyorum,millete dert anlatmak zor geliyor.Benim içim çok rahat,çok düşünmüyorum ama millete söyleyince o kadar buyutuyorlarki.iyi dişlekleri bile insanı rahatsız ediyor.Evet bazıları çok kolay bebek sahibi oluyor,bazıları da bi tedavi süresinden geçmek zorunda oluyor bizler gibi.insallah çok uğraşmadan sağlıklı bebelerimize kavusuruz.icimizi rahat tutalım.bugun olmazsa yarın.🤲

Kızlar merhaba ? Bugün embriyo transferimin 5. Günü. Test yapsam mı acaba görünür mü sonuç ? Normalde 10 u test günüm çok mu erken ?
Bencede yapma.zaten kan testinde sonuç çıkarmış 10.gün-de,bizim yaptıklarınıza belli olmuyor.Bosuna acaba olmasın kafanda

Adetin 7.günü e2 hormon 252 cıktı 1 olgun yumurtan var dediler facebook grupda yada 2 camim sıkıldı dogrumudur

X