- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
-
- Konu Sahibi cikolatakistim
Canim transfer gunu seni erken cagirmalari o yuzden ..1 saat oncesinden en az kan testi yapiyolar icin rahat olsun..Kızlar aklıma bir sey takıldı dün yumurta toplandı bugun dollenen sayısı bellırtıkdı nasıpse 3.gün taze transfer i ş uc yanı çarşamba günü ama onun öncesinde Dr muayene ıcın cagırmadı bu normal mi bir kan alımı yada Rahim duvarı olcumu vs icin
buldum seniBen de oradayım . Naturel transfer oldum dün ☺
benimde dondurulmus embriyo transferi olacak 5.gun embriyosu benim 21.gunumde transferMerhaba, beni de bu aya ekler misiniz? Dondurulmuş embriyo tranferi olacağım. naturel olacak. Sadece folikasit kullanıyorum
geçtiğimiz Pazar günü doktora gittim. 13 üne randevu verdi. Regliden kaç gün sonra tahmini tranfer oluyor?
14 Temmuzyaaa süper. 13 ünde kontrolüm var o gün tranfer gününü söylerler mi bilmiyorum! Umarım hayırlı haberi alırsınız. ne zaman test yapabilirsiniz dediler?
Amin inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız. Çok güzel geçti şükür
oluyor oluyor merak etmeyinizBenim de sıkıntım yapınca geri gelmesi . Bazen baya çıkıyor tortu şeklinde . Sizde de oluyor mu
Hayırlı olsun canımAmin inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız. Çok güzel geçti şükürbu sefer positif bir his var içimde iki tane 3. gün embriyosu tranfer edildi.
Hayırlı olsun canım bendende lh e2 progesteron ölçtü hep, pes peşe hamilelik haberleri vericez inşallahKızlar benim bugün yine kontrolüm vardı. Doktor rahim duvarı kalınlığını kontrol etti 7 küsür çıktı .Herşey çok güzel ilerliyor dedi Allah ın izni ile .. Haftaya salı ya da çarşamba transferini yaparız dedi . Estrofem i gün de 4 e çıkardı. Çarşamba tekrar kontrole gel dedi.. sürekli progestron tahlili isteyeceğim dedi bu çok önemli dedi ... Çok heyecanlıyım 1 haftam kaldı hayırlısıyla
İnşallah canım ben inanıyorum can-ı gönülden 1Hayırlı olsun canım bendende lh e2 progesteron ölçtü hep, pes peşe hamilelik haberleri vericez inşallah
Bana birkaç gün yapmıştı sonra vücut alıştı sanırımArkadaşlar transfer sonrası kullandığınız ilaçlar sizde de uyku yapıyor mu? Ben iki gündür gözümü açamıyorum uykudan
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah benimde yarın transfer günüm 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilecek. Şimdi de acaba embriyolar çözünürken bozulur mu diye düşünmeye başladımAmin inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız. Çok güzel geçti şükürbu sefer positif bir his var içimde iki tane 3. gün embriyosu tranfer edildi.
İlk transferimde bende öyleydim sürekli uyuyordum bakalım bunda ne olacakArkadaşlar transfer sonrası kullandığınız ilaçlar sizde de uyku yapıyor mu? Ben iki gündür gözümü açamıyorum uykudan
Bende korktum bi kaç kişide embriyo bozuldu diye duymuştum. Ama çok nadir oluyormuş. Eğer kaliteliyse sorun yok. Her ayrıntıyı takıyoz kafaya. İnşallah bebişler sağlıklı çözülür ikisinede kavuşursunRabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah benimde yarın transfer günüm 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilecek. Şimdi de acaba embriyolar çözünürken bozulur mu diye düşünmeye başladım
Bana birkaç gün yapmıştı sonra vücut alıştı sanırım
Aaa iyi bari yalnız değilmişimİlk transferimde bende öyleydim sürekli uyuyordum bakalım bunda ne olacak