Temmuz ayında transfer olacaklar

Aynen 5.gün. İşk tüp bebek dememem. Pcos hastasıyım ben de. Yumurtalarım gelişmiyordu adetlerim çok düzensizdi 3 ayı geçtiği de oluyordu. Glukofen, folik asit, crinone jel, climara bant kullanıyorum bir de kan pıhtılaşması çıkmıştı oksapar iğne vurunuyorum günlük
pco hastalarının yumurtaları fazla oluyor genellikle seninki nden gelişmedi gerç büyümede sorun oluyor evet..
tek yumurta mı koydular..
bu jel ve ban progestanın yerini tutuyor sanırım tutunması için..
sen hangi ildesin ben samsun yaş kaç benim 35

pco hastalarının yumurtaları fazla oluyor genellikle seninki nden gelişmedi gerç büyümede sorun oluyor evet..
tek yumurta mı koydular..
bu jel ve ban progestanın yerini tutuyor sanırım tutunması için..
sen hangi ildesin ben samsun yaş kaç benim 35
Evet yumurtlamada sorun yok ama sonrasında gelişmiyor ve çatlamıyor. 9 tane 1.kalite yumurta toplandı. Transfer sırasında ilk yumurta çözündüğünde yaşamadı bozulmuş. 2. Yi çözdüler. 32 yaşım yaş itibariyle de 1 tane koyuyolarmış ilk 3 e kadar. Ben şişli memorial de semra hanım ın ekibiyle tedavi gördüm.

Evet yumurtlamada sorun yok ama sonrasında gelişmiyor ve çatlamıyor. 9 tane 1.kalite yumurta toplandı. Transfer sırasında ilk yumurta çözündüğünde yaşamadı bozulmuş. 2. Yi çözdüler. 32 yaşım yaş itibariyle de 1 tane koyuyolarmış ilk 3 e kadar. Ben şişli memorial de semra hanım ın ekibiyle tedavi gördüm.
benim yaş 35 olduğundan sıkıntı olmadı..
önemli olan bir de tek ya da çift olması değil embiriyolarımızın kaliteli olup bizlere tutunması bakalım inşallah seviniriz hayrlısı ile sağlıcakla amin

Kızlar aklıma bir sey takıldı dün yumurta toplandı bugun dollenen sayısı bellırtıkdı nasıpse 3.gün taze transfer i ş uc yanı çarşamba günü ama onun öncesinde Dr muayene ıcın cagırmadı bu normal mi bir kan alımı yada Rahim duvarı olcumu vs icin

Kızlar aklıma bir sey takıldı dün yumurta toplandı bugun dollenen sayısı bellırtıkdı nasıpse 3.gün taze transfer i ş uc yanı çarşamba günü ama onun öncesinde Dr muayene ıcın cagırmadı bu normal mi bir kan alımı yada Rahim duvarı olcumu vs icin
Benimde çağrılmamıştı ancak transfer öncesi kan testi istedi doktorum, buna binaen de ek birşey yazmadı🤗

Merhaba, beni de bu aya ekler misiniz? Dondurulmuş embriyo tranferi olacağım. naturel olacak. Sadece folikasit kullanıyorum
geçtiğimiz Pazar günü doktora gittim. 13 üne randevu verdi. Regliden kaç gün sonra tahmini tranfer oluyor?

Merhaba, beni de bu aya ekler misiniz? Dondurulmuş embriyo tranferi olacağım. naturel olacak. Sadece folikasit kullanıyorum
geçtiğimiz Pazar günü doktora gittim. 13 üne randevu verdi. Regliden kaç gün sonra tahmini tranfer oluyor?
reglinin başlangıcıyla bereber 15-20 gün arasında oluyor canım

Hoşgeldiniz ekliyim, kaçıncı gün Embriyosu ve kaç Embriyo transfer olacaksınız?
15_18 gün sürüyor diye biliyorum ben

benim ilk transferim olacak. Dondurulmuş 5 gün embriyosu. tek embriyo tranferi olacağım. Muhtemelen 23 üne tarih verecekler diye düşünüyorum.

X