Temmuz ayında transfer olacaklar

Ben de dondurulmus ile transfer olcam. Regl olmayı bekliyorum. Tatil plank da yapamıyorum. Regl sonrası kaçıncı günde transfer yapılır acaba
bende aynı soruyu sormuştum :) regliden itibaren 15-20 gün sonra tranfer oluyormuş. benim de kontrolüm haftaya. muhtemelen net o gün belli olur.

Kızlar bugün 3. Gün adetimin muayeneye gittim iğneye başlıyorum gonal f 900 3 gün vurunup cuma tekrar gideceğim kontrole yalnız doktorum transferi hemen yapmayacağını söyledi Rahmi dinlendirip diğer ay yapacağız dedi o anki heyecanla neden falan diye sormadım 🥺 sizde de böyle bir durum oldu mu
Hayırlı olsun tedaviniz. Ben de şuan rahim dinlendirme sürecindeyim. Pko lu olduğum için bu şekilde yapmak istedi doktor. Böyle rahim dinlendirme yapan bir çok kişi olabiliyor.

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah benimde yarın transfer günüm 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilecek. Şimdi de acaba embriyolar çözünürken bozulur mu diye düşünmeye başladım 😏
Yarın kacta canım transferin benımde 2 adet 3.gğn transferın var yarın 13 30 da hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah

Merhaba kızlar 😇:KK25::dua:
:nazar:Temmuzda transfer olacak olanlar buraya:nazar:
:dua:

1. K krcy - 1 Temmuz - 5.Gün Embriyo :nazar:
  2. @aaynaa - 1 Temmuz - Çift -5.gün Embriyo :nazar:
  3. @Zarif begonvil - 2 Temmuz -tek- 5.Gün Embriyo :nazar:
  4. @Sultanhsyn - 2 Temmuz- çift - 5.Gün Embriyo :nazar:
  5. @cemre3534 - 3 Temmuz -cift- 5.Gün Embriyo :nazar:
  6. @olilya - 4 Temmuz - :nazar:
  7. @SONURME - 4 Temmuz- 5.Gün Embriyo- :nazar:
  8. C Crn07 - 5 Temmuz - tek - 5. Gün Embriyo:nazar:
  9. @Sezuakca - 6 Temmuz - çift-3.Gün Embriyo :nazar:
  10. @Seda_1234 - 6 Temmuz- :nazar:
  11. @toprakk_kokusuu -8 Temmuz-cift-3.gün Embriyo :nazar:
  12. @pcos066 - 9 Temmuz - :nazar:
  13. @bsrbrk88 - 10 Temmuz - :nazar:
  14. @Marjinal Kist - 10 Temmuz - :nazar:
  15. cikolatakistim cikolatakistim - 10 Temmuz - 5.Gün Embriyo- :nazar:
  16. @uAyasmin -16 Temmuz-5.Gün Embriyo- :nazar:
  17. @SuHa15 - 23 Temmuz- :nazar:
  18. aslankaplan03 aslankaplan03 - 23 Temmuz - 5. Gün Embriyo-tek- :nazar:
  19. @ISSIZZ - 30 Temmuz - :nazar:
  20. @Sabdem - Temmuz Transfer - :nazar:
  21. S Sedaaabzesr -Temmuz Transfer - :nazar:
  22. @Ogretmennhanimm - Temmuz Transfer -:nazar:
  23. @ozlemmk - Temmuz Transfer -:nazar:
  24. M Mersinliozlem - Temmuz Transfer - :nazar:
  25. @antalya86 - Temmuz Transfer - :nazar:
  26. @yilmazh - Temmuz Transfer - :nazar:
  27. @melo2039 - Temmuz Transfer - :nazar:
  28. @nickimyok2345 - Temmuz Transfer - :nazar:
  29. @djpelin - Temmuz Transfer - :nazar:
Bende benndeee 22 temmuz 5. Gün dondurulmuş çift transfer 🥳

Kızlar bişey sorcam evde ovülasyon testi vardı onu yaptım dayanamadım ve tek çizgi çıktı çok üzüldüm. Burda okumuştum ovülasyon testinde çift çizgi çıkarsa gebelik gösteriyomuş. Kendimi çok kötü hissediyorum yaaa

Kızlar benim bugün yine kontrolüm vardı. Doktor rahim duvarı kalınlığını kontrol etti 7 küsür çıktı .Herşey çok güzel ilerliyor dedi Allah ın izni ile .. Haftaya salı ya da çarşamba transferini yaparız dedi . Estrofem i gün de 4 e çıkardı. Çarşamba tekrar kontrole gel dedi.. sürekli progestron tahlili isteyeceğim dedi bu çok önemli dedi ... Çok heyecanlıyım 1 haftam kaldı hayırlısıyla 🙏😍
Benimde 7lerde çıktı Rahim kalınlığı ama yumurtalar da büyüme çokta hızlı değil gibi o yüzden gerginim biraz doğrusu inş güzel haberler alırsınız

Kızlar ben bir konuda fikrinizi almak istiyorum eşimde morfoloji sıkıntısı vardı dna hasarına baktırdık şükür sıkıntı yok. İleri hareketi biraz az. Şuan tüp yaptırıyoruz ıcsı yönteminde kararsız kaldık neden derseniz mart ayında benden 9 yumurta toplandı 8i olgundu 5 i döllendi o zaman ıcsı yöntemini kullandık ıcsı ile yumurtaya 1 tane hareketli sperm enjekte ediliyor diğer yöntem de birçok sperm bırakılıyor döllenmesi bekleniypr. Sizce hangisini yapmalıyım ben diyorum ki 8 olgun yumurtaya birçok sperm bıraksalardı belki hepsi döllenşrdi. Sizler hangi yöntemi kullandınız

Kızlar benim bugün yine kontrolüm vardı. Doktor rahim duvarı kalınlığını kontrol etti 7 küsür çıktı .Herşey çok güzel ilerliyor dedi Allah ın izni ile .. Haftaya salı ya da çarşamba transferini yaparız dedi . Estrofem i gün de 4 e çıkardı. Çarşamba tekrar kontrole gel dedi.. sürekli progestron tahlili isteyeceğim dedi bu çok önemli dedi ... Çok heyecanlıyım 1 haftam kaldı hayırlısıyla 🙏😍
Canım iğnelerde 8.gün bugün benim 12.6 çıktı rahim kalınlığı bunun normali ne

X