CNm ıkı gundur adet olucakmısım gibi Sancı oluyo dunde çok miğdem bulandı yemek kokusundan bıde sürekli sanki idrarımı tutmuşum gbi bı bı şişkinlik var karın alt tarafında varmı sendede böyle şeyler
11.günden beri böyle en alttakini şimdi yaptımOvulasyon testin nasıl çıkıyor
benimkinde çizgi bile yok
11 günümüz kaldı
Bugun eczaneden test aldım bı erken gebelik testı aldım bıde normal ucuz olandan bakalım hayırlısı artık Bayram'ın 3.gunu gecesi tatile cıkıcam bat tam döneceğim güne denk gelıcek orda yapıcam hayırlısı artıkOvulasyon testin nasıl çıkıyor
benimkinde çizgi bile yok
11 günümüz kaldı
Çok üzüldüm canımBitti bu is, ben de adet oldum bugunnapalim kismetten otesi yok. Umutlar gelecek aya kaldi artik.
hakkında hayırlısı olsun ark Allah gönlüne göre versın inşIki hafta kala saymaya başladım son beş gün diyordum uyandığımda test yapacaktım çektiğim ağrılar adet sancısıymış sayarken sayarken erkenden getirttim reglimi :) neyse testi kullanmama gerek kalmadı gelecek aya artık kısmet değilmiş bu ay ...
Âmin Cnm gelecek ay ovulasyon testi deneyeceğim onuda burdan öğrendim :) Hakkımızda hayırlısı olsun inş hepimizin de...hakkında hayırlısı olsun ark Allah gönlüne göre versın inş
Bende bu ay ilk kez yaptım o testı bakalım ne olucak ben normalde 14.gun bılıyordum yumurtlamayı ama 12.gun koyuydu test sende yap bakalım benım bat 27 Temmuz tatilde olucam 25 Inst yapıcam test aldım bugun. Erken gebelik testıÂmin Cnm gelecek ay ovulasyon testi deneyeceğim onuda burdan öğrendim :) Hakkımızda hayırlısı olsun inş hepimizin de...
Bende almıştım bu ay kullanmak nasip olmadı benim gibi test almaya utanan çekinen var mı acaba :) ovulasyonu int alacağım inş ...Bende bu ay ilk kez yaptım o testı bakalım ne olucak ben normalde 14.gun bılıyordum yumurtlamayı ama 12.gun koyuydu test sende yap bakalım benım bat 27 Temmuz tatilde olucam 25 Inst yapıcam test aldım bugun. Erken gebelik testı
Bende int aldım benim 3.bebeğim olucak ıns ıkı oğlum var 6ve 4 Yaşında gecen ay sipirali çıkardım bu ay ciddi anlamda ilk deneme senın kaçıncı denemenBende almıştım bu ay kullanmak nasip olmadı benim gibi test almaya utanan çekinen var mı acaba :) ovulasyonu int alacağım inş ...
Hafif te olsa çizgi var11.günden beri böyle en alttakini şimdi yaptım
CNm ıkı gundur adet olucakmısım gibi Sancı oluyo dunde çok miğdem bulandı yemek kokusundan bıde sürekli sanki idrarımı tutmuşum gbi bı bı şişkinlik var karın alt tarafında varmı sendede böyle şeyler
Bunuda akşam 6 gbı yaptım anlamadım ya hep çıkıyo çizgi kuzum sıvı almıyosun degılmı yoksa çıkmaz ıdrarda yap at bakım sende nasıl senınkıHafif te olsa çizgi var
enteresan
ben de hiç çizgi yok artık
acaba gebe değil miyim
Bunuda akşam 6 gbı yaptım anlamadım ya hep çıkıyo çizgi kuzum sıvı almıyosun degılmı yoksa çıkmaz ıdrarda yap at bakım sende nasıl senınkı
Bilmiyorumki canım ya kasıklarım agrıyo çok bıtıyo gbi oluyo zaten hayırlısı karamsar olma sendeCanım benim çizgi çıksa atayım ama çizgi çıkmıyor
Bayram olduğu için sıvı aldım ve tam saatlerinde yapamadım
haliyle 2 gündür de düzeni yok
yarın da saatinde yapamayacağım
canım acaba sen hamilesin diye mi çift çizgi çıkıyor
ben demekki(
Bilmiyorumki canım ya kasıklarım agrıyo çok bıtıyo gbi oluyo zaten hayırlısı karamsar olma sende
bata 3-4 gun kala yapılabılır sanırım ama ben tatilde olucam döndüğüm gun bat benım normalde o yuzden erken gebelık testı aldım 72 saate kadar çıkarandan valla akıntımda var yumurta akı gbı bı enteresanım bu ay yaİnşallah hamilesindir
Ben de hiç belirti yok
9 gün kaldı en erken kan testi ne zaman yaptırabiliriz
beklemek öyle zor ki
bata 3-4 gun kala yapılabılır sanırım ama ben tatilde olucam döndüğüm gun bat benım normalde o yuzden erken gebelık testı aldım 72 saate kadar çıkarandan valla akıntımda var yumurta akı gbı bı enteresanım bu ay ya
herkesin belirtileri bir değil ark karamsar olma Hakkımızda hayırlısı olsun ınszaten ovulasyon testin çok koyu olduğunda anlarsın...sen de çizgi var çünkü
olmazsa ben de kan testi yaptırırım ne yapayım