bende anne olmak ıstıyorm ama hazıran ayında kımyasal gebelık gecırdım. sanırım bu ay olmaz benımhadi bakalım inş bu ay tüm hamile kalmak isteyen arkadaşlar için hayırlı olur benım bu ay 2. Denemem
hadi bakalım inş bu ay tüm hamile kalmak isteyen arkadaşlar için hayırlı olur benım bu ay 2. Denemem
CNm bildiğim kadarıyla kimyasal gebelikten sonra daha cabuk kalınıyormuş inş hayırlısı olur hakkındabende anne olmak ıstıyorm ama hazıran ayında kımyasal gebelık gecırdım. sanırım bu ay olmaz benımAllah ısteyen herkese versın ınsallah
Hakkımızda hayırlısı arkadaşım benim iki oğlum var rabbım nasip ederse bu 3 bebiş olucak inşİnşallah canım benim de bu ay 2. denemem olacak :)
inşallah canım,Allah nasip etsin isteyen herkese
Inş bitanem nasılsıninşallah canım,Allah nasip etsin isteyen herkese
bugün misafir ağırladım,bayağı yorgunumInş bitanem nasılsın
Adetinde gecikme oldumubugün misafir ağırladım,bayağı yorgunumtest de yaptım negatif çıkınca üzüldüm.yarın kan versem mi yoksa beklesem mi diye düşünüyorum :/
Mrb bişey sormak istiyorum adetim 2 gün gecikti dün test Yaptım slik çıktıhadi bakalım inş bu ay tüm hamile kalmak isteyen arkadaşlar için hayırlı olur benım bu ay 2. Denemem
sadece 1 günAdetinde gecikme oldumu
Adetim 2. Günü bugun geçti yani 2 gün geciktisadece 1 gün
sadece 1 gün
Benim de bu ay ilk denemem. İnşallah olur. 14 temmuzda adet günüm. Merakla bekliyorum :)Benimde bu ay ikinci denemem kendi kendime evham yapıyorum sol yumurtalığım bir hafta boyunca sızladı bugünde evi süpürürken kasığımda gerilme hissettim acaba mı oluyorum :) adetime 13 gün kaldı ortalama 33 günlük bi döngüm var benim inş hayırlı haberler alırız arkadaşlar :)