- 12 Mayıs 2015
- 51
- 68
Aaa hemen resım ekle testinin adet belirtileri gebelik belirtileri ile aynı bence hamilesinKizlar son durumlar ne sizde?
Beni bata 1 gün var. Bu sabah gebelik testi yapim dedim silik bi ikinci cizgi çıktı. Ama ayni zamanda da adet belirtilerim varhamile olabilirmiyim ki
Ay hadi insallahAaa hemen resım ekle testinin adet belirtileri gebelik belirtileri ile aynı bence hamilesin
Tatlım silik çıktıysan mutlaka hamilesindir, bhcg değeri 25i geçtiğinde pozitifi veriyor, yoksa silikte olsa göstermez. Haber et bizeKizlar son durumlar ne sizde?
Beni bata 1 gün var. Bu sabah gebelik testi yapim dedim silik bi ikinci cizgi çıktı. Ama ayni zamanda da adet belirtilerim varhamile olabilirmiyim ki
Kizlar son durumlar ne sizde?
Aynen
herkesin belirtileri bir değil ark karamsar olma Hakkımızda hayırlısı olsun ıns
Bugun adet günü, her türlü adet belirtim var ama cok sükür hala gelen giden yokTatlım silik çıktıysan mutlaka hamilesindir, bhcg değeri 25i geçtiğinde pozitifi veriyor, yoksa silikte olsa göstermez. Haber et bize
sen hamilesin hadi hayırlı olsun :)Bugun adet günü, her türlü adet belirtim var ama cok sükür hala gelen giden yokbugün ki gebelik testim de böyle ne diyosunuz kizlar?
Insallah canım ya cok sağol insallah hepimiz hayirlisiyla kavusuruz miniklerimize bu ayTat
sen hamilesin hadi hayırlı olsun :)
canım benimde bat bugun test yaptım ikincı cizgi silik ama sanki adet olucam gibi agrılarım var sabah gittim kan verdim ögleden sonra cıkıcak pozıtıfse sende rahatlarsın cunku bende de aynı adet agrıları varInsallah canım ya cok sağol insallah hepimiz hayirlisiyla kavusuruz miniklerimize bu ay
canım benimde bat bugun test yaptım ikincı cizgi silik ama sanki adet olucam gibi agrılarım var sabah gittim kan verdim ögleden sonra cıkıcak pozıtıfse sende rahatlarsın cunku bende de aynı adet agrıları var
insallah canım sonucu paylasırım sizle :)Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum
insallah canım sonucu paylasırım sizle :)
Kızlar ben de yeni katıldım aranıza. 2. Çocuk için bu ay deneme yaptik oğlum 4 yaşına yeni bastı. Adetim 3 gun gecikince bu öğlen tezt yaptim 2. Çizgi bariz cikinca kan verdim 5te sonucunu alicam. Çok heyecanliyim. 2. Cocugum olacak olusa.İnsallah olumlu olur. İlk denemeydi.