- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
Bu ayki adet tarihiKizlar bat neydi unutmuşum bunlari 5 yıl gecince
Benimde bat 24 idi ama bu gün hamile olduğumu öğrendimbenim da test yapasım geldi ama çıkmazsa moralim bozulur diye yapmak istemiyorum ya da kan vermek sitemiyorum
işteyim eve gidince belki ovulasyon testi yaparım, onda da çıkıyormuş ya
ama benim bat 24 ü
Hayirlisi olsun çok güzel bir haber ben de bi kac saat icinde alicam sonucumuKızlar merhaba benim bata 4 gün var dayanamadım evde test yaptım silik çikti kan verdim sonuç çıktı HAMİLEYİM ilk denemede oldu inş. Hepinizin olur
Canim inşallah senden de alırız aynı haberiHayirlisi olsun çok güzel bir haber ben de bi kac saat icinde alicam sonucumu
Benim 201 yakinmisArkadaslar sanırım hamileyim bugün 9. Günüm dayanamayıp test Yaptım değerim 143.8 çıktı sizce nasıl ?
Senin de mi tüp bebek ve 9. Gün mü seninkideBenim 201 yakinmis
yaaBenimde bat 24 idi ama bu gün hamile olduğumu öğrendim
Benim 3 haftalik normalSenin de mi tüp bebek ve 9. Gün mü seninkide
Benim kaç haftalik ki acaba ve sence değer iyi mi normal miBenim 3 haftalik normal
Çok teşekkür ederim evde predictor gebelik testi aldım silik çikti hemen kan vermeye gittim sonuç hamileymisim inşallah isteyen herkesin olur hepiniz için dua ediyorumyaa
hayırlı olsun
darısı bize , direk kan testi mi yaptırdın
Gittikçe yükselecek suan normal gitmiş degerlerinBenim kaç haftalik ki acaba ve sence değer iyi mi normal mi
son adet tarihin kaçtı seninBenim 201 yakinmis
22 haziran satson adet tarihin kaçtı senin
Bi test alıp baksana merak etmiyormusunBenim 5.ayim bata 2 gun var insallah olmam:/
Kızlar merhaba benim bata 4 gün var dayanamadım evde test yaptım silik çikti kan verdim sonuç çıktı HAMİLEYİM ilk denemede oldu inş. Hepinizin olur
Kızlar merhaba benim bata 4 gün var dayanamadım evde test yaptım silik çikti kan verdim sonuç çıktı HAMİLEYİM ilk denemede oldu inş. Hepinizin olur
Arkadaslar sanırım hamileyim bugün 9. Günüm dayanamayıp test Yaptım değerim 143.8 çıktı sizce nasıl ?
Benim 5.ayim bata 2 gun var insallah olmam:/