Çok 9zel duygular ya dinlerken bile tuhaf oluyorum zaten herseye ağlar oldum:))İşyerinde çok komik oluyor önceki hamileliğimde ciddi bir şey anlatıyorum karşımdakine benimki hiç durmuyor karnım ordan oraya sallanıyor dışarıdan da bakınca belli oluyor bir de
Çok şükür CNm rabbım korusun siziYok calismiyorum 2 gün önce sürge paspas yaptım ondan mi oldu acaba
Amin allah razı olsun canımÇok şükür CNm rabbım korusun sizi
Ne zaman adet olacaksinKizlar ozellikle yeni hamileler acaba belirtileriniz nelerdi ? Benim adetime daha cok var hatta hala yumurtlamamis bile olabilirim o yuzden kasik agrilarimi hamilelige baglayamiyorum. Hamile olabilmem icin adetten hemen sonra yumurtlamis olmam gerek. Normalde cok duzenli bir adetim var 28 gunde bir adet oluyorum. Bu ay ilk defa 2 kere denedik hislerim psikolojik yuksek ihtimal ama yine de sabahtan aksama kadar bir ugrasim olmadigi icin bunu düşünüp duruyorum...
14 eylul canimNe zaman adet olacaksin
Eger adetin sasmiyorsa 28-30-1-3-5 tarihlerinde iliski oneririm hamilelik sansi yuksek14 eylul canim
Eger adetin sasmiyorsa 28-30-1-3-5 tarihlerinde iliski oneririm hamilelik sansi yuksek
Senin icin hayirli bir karar olsun o zamanTesekkur ederim canim adetim sasmaz genelde ama hala emin degilim bebek konusunda karar asamasinda gibiyim
Senin icin hayirli bir karar olsun o zaman
Selam Allah kucagimiza almayi da nasip etsin iyi de bende hala bulanti bas dönmesi ateslenme gibi sıcaklik hali tam gaz devam ediyor istahsizlik halsizlik yorgunluk da cabasi ne olacak böyleKurban olurum baksana Eki Görüntüle 1616771
Canm allah yardimcin olsun benim mide düzeldi çok şükür başka bi problem basladı:))lavabo banyo yemek haricinde hiç bişey yapamiyorm yatmaktan kafam yamulacak sağolsun eşim yemek hazırlıyo banyoyu bile o yaptiriyor bide çokkkk yiyiyorum 3 kilo aldım simdidenSelam Allah kucagimiza almayi da nasip etsin iyi de bende hala bulanti bas dönmesi ateslenme gibi sıcaklik hali tam gaz devam ediyor istahsizlik halsizlik yorgunluk da cabasi ne olacak böyleBunlar ne zaman hafifleyecek az önce 1 bardak ayran ictim vayyy sen misin bunu icen mahvetti beni su bile icemiyorum korkumdan canım da istemiyor herkes de durum böyle mi oluyor ki?
Hayirlisi olsun Allah kucagina almayi nasip etsin muayne için geç değil benceTemmuz ayında korunmayı bıraktım. Ağustos 25 de 2. Evlilik yıldönümümzde hamile olduğumu öğrendim. Darısı isteyenlerin başına. Cumartesi ilk muayeneme gideceğim. Doktorum izinden dönüyor. Bu yüzden geç kaldım ama hayırlısı artık
Teşekkürler cnm aminHayirlisi olsun Allah kucagina almayi nasip etsin muayne için geç değil bence