Inş canım benim Rabbim mübarek ayda inş yüzümüzü güldürür benim kısmetse 3. Bebiş olucak ama ıkı gundur benim çok kasıklarım ağrıyor bişey Batıyo gbi oluyor ark bugun dedı tuttu bence tutunmaya Çalıyor ama hemen belli olurmu bilmiyorum alttaki resımde benımde testlerim var ilk kez yaptım bu ay hayırlısı artık Bayram'ın 3.gunu gecesı tatile gidicem tam dönüş tarihine denk geliyo adet ama gitmeden gebelik testı aliyim bavula atıyım diyorumCanım geçen aydan ben seni hatırlıyorum
adetim az gün kalanlardan
geçen ay ikimizde hüsrana uğradık
inşallah bu ay ikimiz de seviniriz
bir de nasipse benim ilk olacak
Canım aynı Günler'de yumutladık batta aynı gun hadi hayırlısı
Onu dün bende gördüm tatile çıkarken onlarıda alıcam Yanıma bende yapıcam az once gene yaptım ama soda falan içmiştim gene çıktıizgiBeraber sabırsızlıkla bekleriz
ben ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum adete birkaç gün kala çift çizgi çıkarsa gebelik olabilir miş
Bir umut
Onu dün bende gördüm tatile çıkarken onlarıda alıcam Yanıma bende yapıcam az once gene yaptım ama soda falan içmiştim gene çıktıizgi
Bak bunu yarım saat once yaptım ama Sıvı aldım baya soda cay falan içmiştim ama çıktı gene çizgiBenim de karnında ağrılar var ama psikolojik olabilir
Bende 5 tane gebelik testi var
ovülasyon adete 3 gün kala çift çizgi çıkıyorum
Ama daha çok var 10 gün sonra ancak
bir de senin 4 gün çift çizgi çıkmış
benim sadece 2 gün çıktı o da çok koyu değildi
şimdi ise çizgi bile çıkmıyor
Bak bunu yarım saat once yaptım ama Sıvı aldım baya soda cay falan içmiştim ama çıktı gene çizgi
Sendede var çizgi ama silik belli gene rabbım gönlümüze göre versin ins senın bide ilk bebişin çabucak gelir inş Meleğin arkadaşımEvet silik de olsa çizgi var
bir de bugün benim yaptığıma bak
çizgi bile yok sadece 2 gün çizgi oldu o da koyu değildi
Sendede var çizgi ama silik belli gene rabbım gönlümüze göre versin ins senın bide ilk bebişin çabucak gelir inş Meleğin arkadaşım
Zaten bu testleri ilk kez yapıyorum hiç bişey anlamadım ya spiral vardı bende gecen ay çıkardım zaten benım acelem aylar attıkça hamilelik son Dönemleri yaza geliyor zor oluyo küçük oğlumda erken dogum oldu o yuzden şimdi olursa Nisan başı Mart sonu olur heraldeEvet silik de olsa çizgi var
bir de bugün benim yaptığıma bak
çizgi bile yok sadece 2 gün çizgi oldu o da koyu değildi
Canım benim senin bebiş nazlı biraz annesi ondanHayırlısı geçen ay çok ümitlendim çok üzüldüm
hala içim cok ediyor düşündükçe
Rabbim hayırlısını nasip etsin
ama benim gibi bekleyen birileri insana dert ortağı oluyor
Canım benim senin bebiş nazlı biraz annesi ondankaçıncı denemen bu ay senın
Zaten bu testleri ilk kez yapıyorum hiç bişey anlamadım ya spiral vardı bende gecen ay çıkardım zaten benım acelem aylar attıkça hamilelik son Dönemleri yaza geliyor zor oluyo küçük oğlumda erken dogum oldu o yuzden şimdi olursa Nisan başı Mart sonu olur heralde
Hayırlısı olsun CNm benim ıkımızde aynıyız bakalım ne zaman vericex güZek haberiBen de nisan da olsun istiyorum doğum
ama bakalım hayırlısı
allah nasip edecek mi
Hayırlısı olsun CNm benim ıkımızde aynıyız bakalım ne zaman vericex güZek haberi
Aaa ne guzelmis o jel :)) ben bunu bir arastirayimvalla benim de adetlerim hep duzenliydi nisanda korunmayi biraktik bebek icin o ay 35 gunde oldum. Hatta bayaa bayaa hamile oldugumu dusunmustum aradan 5-6 gun gecipte adet olmayinca. sonra 34 gunde , simdi de 32 gunde oldum. Doktora gidip butun tahliller yapilsin istiyorum yaa bosa kaybedecek vaktimiz yok yasim 30. Bir sorun varsa cozmeye calisiriz, hala olmuyorsa Allah nasip etmedi deriz napalim.biz tedbir alalim da
Tmm CNm merak etme yazarım mutlakahaberleşiriz...belirtilerin olursa bana da yaz
ben çünkü hiç hamilelik yaşamadım tecrübesizim
CNm ıkı gundur adet olucakmısım gibi Sancı oluyo dunde çok miğdem bulandı yemek kokusundan bıde sürekli sanki idrarımı tutmuşum gbi bı bı şişkinlik var karın alt tarafında varmı sendede böyle şeylerhaberleşiriz...belirtilerin olursa bana da yaz
ben çünkü hiç hamilelik yaşamadım tecrübesizim
CNm ıkı gundur adet olucakmısım gibi Sancı oluyo dunde çok miğdem bulandı yemek kokusundan bıde sürekli sanki idrarımı tutmuşum gbi bı bı şişkinlik var karın alt tarafında varmı sendede böyle şeyler