Temmuz Ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar :)

Canım geçen aydan ben seni hatırlıyorum
adetim az gün kalanlardan
geçen ay ikimizde hüsrana uğradık
inşallah bu ay ikimiz de seviniriz
bir de nasipse benim ilk olacak
Inş canım benim Rabbim mübarek ayda inş yüzümüzü güldürür benim kısmetse 3. Bebiş olucak ama ıkı gundur benim çok kasıklarım ağrıyor bişey Batıyo gbi oluyor ark bugun dedı tuttu bence tutunmaya Çalıyor ama hemen belli olurmu bilmiyorum alttaki resımde benımde testlerim var ilk kez yaptım bu ay hayırlısı artık Bayram'ın 3.gunu gecesı tatile gidicem tam dönüş tarihine denk geliyo adet ama gitmeden gebelik testı aliyim bavula atıyım diyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 103
Beraber sabırsızlıkla bekleriz
ben ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum adete birkaç gün kala çift çizgi çıkarsa gebelik olabilir miş
Bir umut
Onu dün bende gördüm tatile çıkarken onlarıda alıcam Yanıma bende yapıcam az once gene yaptım ama soda falan içmiştim gene çıktıizgi

Benim de karnında ağrılar var ama psikolojik olabilir
Onu dün bende gördüm tatile çıkarken onlarıda alıcam Yanıma bende yapıcam az once gene yaptım ama soda falan içmiştim gene çıktıizgi

Bende 5 tane gebelik testi var
ovülasyon adete 3 gün kala çift çizgi çıkıyorum
Ama daha çok var 10 gün sonra ancak
bir de senin 4 gün çift çizgi çıkmış
benim sadece 2 gün çıktı o da çok koyu değildi
şimdi ise çizgi bile çıkmıyor

Benim de karnında ağrılar var ama psikolojik olabilir

Bende 5 tane gebelik testi var
ovülasyon adete 3 gün kala çift çizgi çıkıyorum
Ama daha çok var 10 gün sonra ancak
bir de senin 4 gün çift çizgi çıkmış
benim sadece 2 gün çıktı o da çok koyu değildi
şimdi ise çizgi bile çıkmıyor
Bak bunu yarım saat once yaptım ama Sıvı aldım baya soda cay falan içmiştim ama çıktı gene çizgi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 80
Bak bunu yarım saat once yaptım ama Sıvı aldım baya soda cay falan içmiştim ama çıktı gene çizgi

Evet silik de olsa çizgi var
bir de bugün benim yaptığıma bak
çizgi bile yok sadece 2 gün çizgi oldu o da koyu değildi

Eklentiler

• 20150714_152747-1.jpg
    20150714_152747-1.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 97
Sendede var çizgi ama silik belli gene rabbım gönlümüze göre versin ins senın bide ilk bebişin çabucak gelir inş Meleğin arkadaşım :KK200::emir_bebek:

Sendede var çizgi ama silik belli gene rabbım gönlümüze göre versin ins senın bide ilk bebişin çabucak gelir inş Meleğin arkadaşım :KK200::emir_bebek:

Hayırlısı geçen ay çok ümitlendim çok üzüldüm
hala içim cok ediyor düşündükçe
Rabbim hayırlısını nasip etsin
ama benim gibi bekleyen birileri insana dert ortağı oluyor

Zaten bu testleri ilk kez yapıyorum hiç bişey anlamadım ya spiral vardı bende gecen ay çıkardım zaten benım acelem aylar attıkça hamilelik son Dönemleri yaza geliyor zor oluyo küçük oğlumda erken dogum oldu o yuzden şimdi olursa Nisan başı Mart sonu olur heralde

Hayırlısı geçen ay çok ümitlendim çok üzüldüm
hala içim cok ediyor düşündükçe
Rabbim hayırlısını nasip etsin
ama benim gibi bekleyen birileri insana dert ortağı oluyor
Canım benim senin bebiş nazlı biraz annesi ondan :KK33: kaçıncı denemen bu ay senın

Zaten bu testleri ilk kez yapıyorum hiç bişey anlamadım ya spiral vardı bende gecen ay çıkardım zaten benım acelem aylar attıkça hamilelik son Dönemleri yaza geliyor zor oluyo küçük oğlumda erken dogum oldu o yuzden şimdi olursa Nisan başı Mart sonu olur heralde

Ben de nisan da olsun istiyorum doğum
ama bakalım hayırlısı
allah nasip edecek mi

Aaa ne guzelmis o jel :)) ben bunu bir arastirayim :KK66: valla benim de adetlerim hep duzenliydi nisanda korunmayi biraktik bebek icin o ay 35 gunde oldum. Hatta bayaa bayaa hamile oldugumu dusunmustum aradan 5-6 gun gecipte adet olmayinca. sonra 34 gunde , simdi de 32 gunde oldum. Doktora gidip butun tahliller yapilsin istiyorum yaa bosa kaybedecek vaktimiz yok yasim 30. Bir sorun varsa cozmeye calisiriz, hala olmuyorsa Allah nasip etmedi deriz napalim.biz tedbir alalim da

arastir canim
bende arastirirken buldum ama henuz faydasi olmadi :) nasip hersey..

yaa hiç şu hamile kalmayı kolaylaştırıcı kürlerden uygulayan oldu mu? ben incir kürüyle hamile olan birini biliyorum. forumda gezinirken de bal-çörekotu-tarçın kürünü okudum. uygulaması da kolay. bu ay denemek istiyorum bir fikri olan var mı bu kür hakkında?

haberleşiriz...belirtilerin olursa bana da yaz
ben çünkü hiç hamilelik yaşamadım tecrübesizim
CNm ıkı gundur adet olucakmısım gibi Sancı oluyo dunde çok miğdem bulandı yemek kokusundan bıde sürekli sanki idrarımı tutmuşum gbi bı bı şişkinlik var karın alt tarafında varmı sendede böyle şeyler

SLM kizlar ben de yaklasik 3 yildir evliyim. 6aydir bebek deniyoruz. Esim simdiden umidini kesmis durumda bende her ay acaba acaba derken hala hamile kalamadim vakti saati vardir die bekliyoruz. Beklemek cok zormus Allah herkese kisa zamanda saglikli bebisler nasip etsin.
Bende duzensiz adet gorme var amayumurtladigim zamani bilince adetimin ne zaman olacagini tahmin edebiliyorum. Bu ay da hic bu kadar belirgin yumurta aki gibi bol miktarda akinti gelmemisti oncesinden degerlendirdik. Simdi 32. gunumdeyim ve hala hasta olmadim. Kasiklari!da hic bu kadar batma olmamisti. Ve de bir ara bacagimin ist kismi ve kalca kemigim agirdi acayip siskinlik var.cok nadir midemde bulaniyor
Bunlar hamilelik belirtileri de olabilir psikolojikte.
Beim sormak istedigim iki gun once Boyle Silikon gibi bir akinti geldi elime yapismiyor hatte yuvarlayabiliyorum ilk DEFA oyle oyle birsey yasadim. Gogus uclarimda yeni elleyince sizi oldugunu farkettim kasinti olyor.
Cok istiyorum yaa ins hamileyimdir Boyle yasayan var mi ?

CNm ıkı gundur adet olucakmısım gibi Sancı oluyo dunde çok miğdem bulandı yemek kokusundan bıde sürekli sanki idrarımı tutmuşum gbi bı bı şişkinlik var karın alt tarafında varmı sendede böyle şeyler

Şimdi bayram temizliği diye çamaşır suyu döktüm banyoya
çok kötü hissediyorum
midem bulanıyor
oruçtan olabilir
ben de hiç belirti yok canım

X