- 12 Mayıs 2015
- 51
- 68
Boşuna üzme kendini şimdi. Kafana da takma. Su mübarek günlerde rabbim ferahlatsin icimizi, kucaklarimizi bos bırakmasın.ne blym insan ister istemez uzuluyorkazayla hamile kaldim diyenleri okudukca etrafimda hamile gordukce.. biz o kadar dikkat ediyorz ama.. kurban oldugum Allahim cumlemize aratmadan nasip etsin ne.diyim..moralim sifir... :`(
Boşuna üzme kendini şimdi. Kafana da takma. Su mübarek günlerde rabbim ferahlatsin icimiziklarimizi bos bırakmasın.
Sana diyorum ama yarinda ben başlarım testlere gibime geliyo
Insallah canım inşallahAllah iyiligini versin guldurdun ya beni..:) amin canim amiiinn... sende baslama birakalim gunumuz gecsin nolcaksa olsun.. bi bakmissin hamis cikari z
Hayirlisi olsun canim. Tabii ki moral bozmak yok denemeye devam, daha yolun basindayiz ama umarim Rabbim cok bekletmez:) ben beklemeye dvam ediyorum bat.a 3-4 gun kaldiBenim bu ay olmadı malesefama pes etmek yok yola devam tabiki :)
Inşallah canım :)Bu ay olucak inş hepimizin sırayla
İnşallah senden güzel haber alırız canım :) beklemeye devam :)Hayirlisi olsun canim. Tabii ki moral bozmak yok denemeye devam, daha yolun basindayiz ama umarim Rabbim cok bekletmez:) ben beklemeye dvam ediyorum bat.a 3-4 gun kaldi
Bitti bu is, ben de adet oldum bugunİnşallah senden güzel haber alırız canım :) beklemeye devam :)
Bitti bu is, ben de adet oldum bugunnapalim kismetten otesi yok. Umutlar gelecek aya kaldi artik.
Sagol canim cok umudum yoktu ama yine de uzuldum tabi biraz. Senin guzel haberlerini duyalim insallah. Belki ovu.testi almana gerek kalmazUzulme canim saglik olsun Allah buyuk hep onumuzdeki aylarda umutlarimiz zaten. Benimde dort gunum kaldi normalde duzensiz adetim ins daha da ileri atmaz. Diger ay ovulasyon testi ile preesed kullancam hasta olursam eger..nasip..
Preesed ne icin bu arada? Cahilim biraz :))Uzulme canim saglik olsun Allah buyuk hep onumuzdeki aylarda umutlarimiz zaten. Benimde dort gunum kaldi normalde duzensiz adetim ins daha da ileri atmaz. Diger ay ovulasyon testi ile preesed kullancam hasta olursam eger..nasip..
Preesed ne icin bu arada? Cahilim biraz :))
Sagol canim cok umudum yoktu ama yine de uzuldum tabi biraz. Senin guzel haberlerini duyalim insallah. Belki ovu.testi almana gerek kalmazben de adetim bitsin doktora gitmek istiyorum adetim sapitti 30-35 gunde gelir oldu. Bir de ovulasyon testi alcam bu ay da boyle drneyelim
Aaa ne guzelmis o jel :)) ben bunu bir arastirayim:) sperm dostu jel canım preseed hamile kalmayi kolaylastiriyor.spermlerin daha iyi yolculuk yapmasino sağlıyor bi neviilk kullanimda gebe kalan cook preseed le ama bende ise yaramadi çünkü esimde varikosel varmış ameliyat oldu sil bastan denicez tekrar bi bucuk sene bosa gitti anlayacağın
Üzme kendini tatlım inş buay hepimiz için güzel olur, allah bilir en doğrusunu...Bitti bu is, ben de adet oldum bugunnapalim kismetten otesi yok. Umutlar gelecek aya kaldi artik.
Sagol canim Insalah tutar gelecekk ay hepimizin. Calismaya devam yapcak bisey yokÜzme kendini tatlım inş buay hepimiz için güzel olur, allah bilir en doğrusunu...
Canım aynı Günler'de yumutladık batta aynı gun hadi hayırlısıayyy kızlar ben nasıl göremedim bu sayfayı
ben de bu ay hamile kalmak istiyorum
yumurtlama günü 10-11 temmuzdu
batım ise 27 temmuz
şu preseed denilen şeyden nasıl haberim olmadı benim
bilsem hemen kullanırdım
geçti yumurtlama günüm
Canım geçen aydan ben seni hatırlıyorumCanım aynı Günler'de yumutladık batta aynı gun hadi hayırlısı