Temmuz Ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar :)

ne blym insan ister istemez uzuluyor kazayla hamile kaldim diyenleri okudukca etrafimda hamile gordukce.. biz o kadar dikkat ediyorz ama.. kurban oldugum Allahim cumlemize aratmadan nasip etsin ne.diyim..moralim sifir... :`(
Boşuna üzme kendini şimdi. Kafana da takma. Su mübarek günlerde rabbim ferahlatsin icimizi, kucaklarimizi bos bırakmasın.
Sana diyorum ama yarinda ben başlarım testlere gibime geliyo

Boşuna üzme kendini şimdi. Kafana da takma. Su mübarek günlerde rabbim ferahlatsin icimiziklarimizi bos bırakmasın.
Sana diyorum ama yarinda ben başlarım testlere gibime geliyo

Allah iyiligini versin guldurdun ya beni..:) amin canim amiiinn... sende baslama birakalim gunumuz gecsin nolcaksa olsun.. bi bakmissin hamis cikari z

Geçen ay ovulasyon gunuyle başlayan, 2-3 gunde bir acile gitmeme sebep olan, gebelik belirtileri yaşadım onda bile 5gun kala çıktı kanda ve idrarda ama kimyasal gebelikti ve neticesinde düştü degerim. Bu ay yine umutluyum, acillik değilbelirtilerim, ama hissediyorum, yine de bat i en azından 2-3 günoöncesini bekleyecegim

Bitti bu is, ben de adet oldum bugun napalim kismetten otesi yok. Umutlar gelecek aya kaldi artik.

Uzulme canim saglik olsun Allah buyuk hep onumuzdeki aylarda umutlarimiz zaten. Benimde dort gunum kaldi normalde duzensiz adetim ins daha da ileri atmaz. Diger ay ovulasyon testi ile preesed kullancam hasta olursam eger..nasip..

Uzulme canim saglik olsun Allah buyuk hep onumuzdeki aylarda umutlarimiz zaten. Benimde dort gunum kaldi normalde duzensiz adetim ins daha da ileri atmaz. Diger ay ovulasyon testi ile preesed kullancam hasta olursam eger..nasip..
Sagol canim cok umudum yoktu ama yine de uzuldum tabi biraz. Senin guzel haberlerini duyalim insallah. Belki ovu.testi almana gerek kalmaz ben de adetim bitsin doktora gitmek istiyorum adetim sapitti 30-35 gunde gelir oldu. Bir de ovulasyon testi alcam bu ay da boyle drneyelim

Preesed ne icin bu arada? Cahilim biraz :))

:) sperm dostu jel canım preseed hamile kalmayi kolaylastiriyor.spermlerin daha iyi yolculuk yapmasino sağlıyor bi nevi ilk kullanimda gebe kalan cook preseed le ama bende ise yaramadi çünkü esimde varikosel varmış ameliyat oldu sil bastan denicez tekrar bi bucuk sene bosa gitti anlayacağın

Benim uc ay duzenliydi sonra bozuldu hatta bi ay hic adet olmadim :/ kafasina gore takiliyor iste bakalim 18 inde olmam lazim ins aksamaz ya duzene girer.. ovulaston testi olmadan zor ya takip etmek..

Aaa ne guzelmis o jel :)) ben bunu bir arastirayim valla benim de adetlerim hep duzenliydi nisanda korunmayi biraktik bebek icin o ay 35 gunde oldum. Hatta bayaa bayaa hamile oldugumu dusunmustum aradan 5-6 gun gecipte adet olmayinca. sonra 34 gunde , simdi de 32 gunde oldum. Doktora gidip butun tahliller yapilsin istiyorum yaa bosa kaybedecek vaktimiz yok yasim 30. Bir sorun varsa cozmeye calisiriz, hala olmuyorsa Allah nasip etmedi deriz napalim.biz tedbir alalim da

ayyy kızlar ben nasıl göremedim bu sayfayı
ben de bu ay hamile kalmak istiyorum
yumurtlama günü 10-11 temmuzdu
batım ise 27 temmuz
şu preseed denilen şeyden nasıl haberim olmadı benim
bilsem hemen kullanırdım
geçti yumurtlama günüm

Canım aynı Günler'de yumutladık batta aynı gun hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…