Temmuz Ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar :)

Kizlar son durumlar ne sizde?
Beni bata 1 gün var. Bu sabah gebelik testi yapim dedim silik bi ikinci cizgi çıktı. Ama ayni zamanda da adet belirtilerim var :KK53: hamile olabilirmiyim ki :110:

Aaa hemen resım ekle testinin adet belirtileri gebelik belirtileri ile aynı bence hamilesin :KK51:
Ay hadi insallah :KK76: keşke cekseydim ya unuttum ben o heyecanla:KK53: yarin sabah tekrar yapmayi düşünüyorum o zaman cekerim insallah.. kasiklarimda ve belimde adet agrisi gibi agri var cok da umutlanmak istemiyorum iste

Kizlar son durumlar ne sizde?
Beni bata 1 gün var. Bu sabah gebelik testi yapim dedim silik bi ikinci cizgi çıktı. Ama ayni zamanda da adet belirtilerim var :KK53: hamile olabilirmiyim ki :110:
Tatlım silik çıktıysan mutlaka hamilesindir, bhcg değeri 25i geçtiğinde pozitifi veriyor, yoksa silikte olsa göstermez. Haber et bize

ben de denemelerde,geçen yıl ilk denemede olmuştu ve düşük oldu, şimdi ikinci ayımdayım ama malum ramazanda zor oluyo bebek işleri
yine de bata 4 günüm var bi umut bekliyorum..
allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar
ben de aranızdayım takipteyim

Tatlım silik çıktıysan mutlaka hamilesindir, bhcg değeri 25i geçtiğinde pozitifi veriyor, yoksa silikte olsa göstermez. Haber et bize
Bugun adet günü, her türlü adet belirtim var ama cok sükür hala gelen giden yok :KK48: bugün ki gebelik testim de böyle ne diyosunuz kizlar?

Eklentiler

• 20150720_111934-1.jpg
    20150720_111934-1.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 87
  • 20150720_111954.jpg
    20150720_111954.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 85
Insallah canım ya cok sağol insallah hepimiz hayirlisiyla kavusuruz miniklerimize bu ay :emir_bebek:
canım benimde bat bugun test yaptım ikincı cizgi silik ama sanki adet olucam gibi agrılarım var sabah gittim kan verdim ögleden sonra cıkıcak pozıtıfse sende rahatlarsın cunku bende de aynı adet agrıları var

canım benimde bat bugun test yaptım ikincı cizgi silik ama sanki adet olucam gibi agrılarım var sabah gittim kan verdim ögleden sonra cıkıcak pozıtıfse sende rahatlarsın cunku bende de aynı adet agrıları var

Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum :KK52:

Kızlar ben de yeni katıldım aranıza. 2. Çocuk için bu ay deneme yaptik oğlum 4 yaşına yeni bastı. Adetim 3 gun gecikince bu öğlen tezt yaptim 2. Çizgi bariz cikinca kan verdim 5te sonucunu alicam. Çok heyecanliyim. 2. Cocugum olacak olusa.İnsallah olumlu olur. İlk denemeydi.

Kızlar ben de yeni katıldım aranıza. 2. Çocuk için bu ay deneme yaptik oğlum 4 yaşına yeni bastı. Adetim 3 gun gecikince bu öğlen tezt yaptim 2. Çizgi bariz cikinca kan verdim 5te sonucunu alicam. Çok heyecanliyim. 2. Cocugum olacak olusa.İnsallah olumlu olur. İlk denemeydi.

bugün hep mutlu haberler duyarız inşallah

benim da test yapasım geldi ama çıkmazsa moralim bozulur diye yapmak istemiyorum ya da kan vermek sitemiyorum
işteyim eve gidince belki ovulasyon testi yaparım, onda da çıkıyormuş ya
ama benim bat 24 ü

X