- 27 Ocak 2020
- 11
- 15
- 27
Anladım canım peki nerden alicaz hem eşim hem ben mi kulanicazErkeğin spermlerini kalite bakımından çoğaltıyor kadınında yumurtlamasında faydalı dene lütfen bak ben aşılamaya baslıcam başlamadan bunu kullanıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım peki nerden alicaz hem eşim hem ben mi kulanicazErkeğin spermlerini kalite bakımından çoğaltıyor kadınında yumurtlamasında faydalı dene lütfen bak ben aşılamaya baslıcam başlamadan bunu kullanıcam
Cnm ben hepsiburadan da aldım erkek icin eşime onu aldım kendime de bunu aldım yumurtalar icin çok iyiymiş bende okuyorum araştırıyorumAnladım canım peki nerden alicaz hem eşim hem ben mi kulanicaz
Canım benimde 9 günüm ama 3 gündür silik çizgi bile yok daha var ama bn bu ayda olmadıgını düşünüyorum nasip inşaAllah senin vardır26 temmuz Pazar bat tarihim umarım onu atlar geçerim bugün biraz sancım var ayrıca bulantımda oldu sancıyla birlikte merakımdan test yaptım yine ama silik bile çıkmadı bu kez halbuki 8. Günümde yaptığımda silikte olsa bi şeyler vardı orda
Biraz daha sabır son 2 gün sonra insallah çok güzel haberler gelicek26 temmuz Pazar bat tarihim umarım onu atlar geçerim bugün biraz sancım var ayrıca bulantımda oldu sancıyla birlikte merakımdan test yaptım yine ama silik bile çıkmadı bu kez halbuki 8. Günümde yaptığımda silikte olsa bi şeyler vardı orda
Tamam canım bakıyım bende avokado duymuştum ondan almış eşim günde 1 tane çok iyi geliyormuş onu deniycemCnm ben hepsiburadan da aldım erkek icin eşime onu aldım kendime de bunu aldım yumurtalar icin çok iyiymiş bende okuyorum araştırıyorum
Ananas da çok iyi geliyor bilgin olsunTamam canım bakıyım bende avokado duymuştum ondan almış eşim günde 1 tane çok iyi geliyormuş onu deniycem
Yaa canım benim öyle düşünme bence olumlu düşün olacak Allah’ın izniyle çok bereketli hayırlı aylardan zilhicce ayına bu gece itibari ile giriyoruz arkadaşlar hepimiz için hayırlar getirmesini diliyorum yüce rabbimdenCanım benimde 9 günüm ama 3 gündür silik çizgi bile yok daha var ama bn bu ayda olmadıgını düşünüyorum nasip inşaAllah senin vardır ❤
Biraz daha sabır son 2 gün sonra insallah çok güzel haberler gelicek
Ahhh artık neler yicez neler iccez şaşırdık saol canimmAnanas da çok iyi geliyor bilgin olsun
Cnm ben dün test yaptırdım demiş tim ya ayın 16 sında 0 dı dün test yaptırdım adetim 1 gün geçti 1.20 çıktıAhhh artık neler yicez neler iccez şaşırdık saol canimm
Aynen canım allahım hakkımızda hayırlısıni versin dualarimiz birbirimize inşallahBeklemek çok zor Arkadaşım ya ama sabredeceğiz duadan başka yapacak bi şey yok
Ya bekle bakalım yükseliyor olabilir inşallah hayırlısı olsunCnm ben dün test yaptırdım demiş tim ya ayın 16 sında 0 dı dün test yaptırdım adetim 1 gün geçti 1.20 çıktı
İnsallah da belirti yok bel ağlısından baska bide silik silik kahverengi akıntı geldi o kadarYa bekle bakalım yükseliyor olabilir inşallah hayırlısı olsun
Ayyy çok heyecanlı hakkında hayırlısı olsun inş Arkadaşım hayırlı haberlerini bekliyoruzCnm ben dün test yaptırdım demiş tim ya ayın 16 sında 0 dı dün test yaptırdım adetim 1 gün geçti 1.20 çıktı
İnsallahhhh arkadaşım yüzüm gülse artık keşkeAyyy çok heyecanlı hakkında hayırlısı olsun inş Arkadaşım hayırlı haberlerini bekliyoruz