Temmuz Ayı Yumurta Takibi ve Çatlatma iğnesi Yaptıranlar Toplanalım :)

Anladım canım peki nerden alicaz hem eşim hem ben mi kulanicaz
Cnm ben hepsiburadan da aldım erkek icin eşime onu aldım kendime de bunu aldım yumurtalar icin çok iyiymiş bende okuyorum araştırıyorum

Eklentiler

• 731565BE-64CD-41DF-A874-16DDB81CFF29.jpeg
    731565BE-64CD-41DF-A874-16DDB81CFF29.jpeg
    84,1 KB · Görüntüleme: 40
26 temmuz Pazar bat tarihim umarım onu atlar geçerim 🤲😍 bugün biraz sancım var ayrıca bulantımda oldu sancıyla birlikte merakımdan test yaptım yine ama silik bile çıkmadı bu kez halbuki 8. Günümde yaptığımda silikte olsa bi şeyler vardı orda🙄
Canım benimde 9 günüm ama 3 gündür silik çizgi bile yok daha var ama bn bu ayda olmadıgını düşünüyorum nasip inşaAllah senin vardır ❤️😊

26 temmuz Pazar bat tarihim umarım onu atlar geçerim 🤲😍 bugün biraz sancım var ayrıca bulantımda oldu sancıyla birlikte merakımdan test yaptım yine ama silik bile çıkmadı bu kez halbuki 8. Günümde yaptığımda silikte olsa bi şeyler vardı orda🙄
Biraz daha sabır son 2 gün sonra insallah çok güzel haberler gelicek 😊😊

Canım benimde 9 günüm ama 3 gündür silik çizgi bile yok daha var ama bn bu ayda olmadıgını düşünüyorum nasip inşaAllah senin vardır ❤😊
Yaa canım benim öyle düşünme bence olumlu düşün olacak Allah’ın izniyle 😊🤲 çok bereketli hayırlı aylardan zilhicce ayına bu gece itibari ile giriyoruz arkadaşlar hepimiz için hayırlar getirmesini diliyorum yüce rabbimden 🤲🤲🤲

Kızlar merhaba, benimde 2 düşüğüm oldu öncesinde bende pıhtılaşma sorunu var ve ondan dolayı iğneye başlamam gerekiyor hamile kalmadan önce doktorda hamile kalmam kolaylaşsın diye bu ay femara ve gonal f 50 lik olcak şekilde 1 hafta kullancam o iğneye başladık. Bu topiği görünce etkiler vs sohbet açısından iyi olur diye geldim🥰 İnşallah hepimiz bu ay bebişimiz olacağı haberini alırız🤗

Hanımlar bunuda yapalım hep birlikte inşaAllah dualara sarılmak en güvenli limandır birbirimize edeceğimiz bolca duaların bizlere çok fazla faydası olacaktır Allah’ın izniyle bu yüzden sizlerle paylaşmak istedim hazır Zilhicce ayının günleri yaklaşıyorken ☺☺🤲🤲

Eklentiler

• 072BF893-FEE0-4B84-B15E-F347CFE70955.png
    072BF893-FEE0-4B84-B15E-F347CFE70955.png
    467,9 KB · Görüntüleme: 43
Hanımlar ben şuan duphaston kullanıyorum 2 günlük ilacım kaldı ama bat günüme daha 2 gün kalıyor ilacım bittiğinde peki tekrar alıp devam etmeliyim acaba kullanan arkadaşlar yazabilirlermi 🤔

X