Merhaba kızlar ben yeniyim sitede, sizler daha deneyimlisinizdir bu konularda bir sorum olacaktı cevaplarsanız. Ben bu ay klomen kullandım doktor kontrolünde. 14. Gün gittiğimde doktora 2 tane küçük folikülün var gelişmez vs diye tüp bebeğe başladık. Tüp bebek doktoru ise adet öncesi gel yumurtalarına bakıcam dedi. Adetimin 24.günün de kocaman yani öncekiler gibi olmayan folikül gördük ölçüsünü bilmiyorum, doktor yumurtamı ölçtü ve kist diyerek tedaviye bu ay başlamıyoruz kistin var, adetin 16. Günü gel kist için ilaç vereceğim dedi. Bende kendisine yumurta olabilir mi dedim, olabilir ancak süre kısa dedi yani normal 28 gün de olursam kısa ama benim adetlerim bazen 35-36 günü de buluyor. Doktora tüp bebek için gittiğimizden iğne yapar mısınız vs demedim. Bende her ihtimale karsı daha önce hiç kullanmadığım ovitrelle adındaki iğneyi eczaneden aldım ve göbekten vurdum. Şimdi kızlar tam olarak yumurta mı kist mi? Ve ben çatlatma iğnesi vurdum bir zararı olur mu bana ve son olarak adete 1 hafta veya 4-5 gün kala hamile kalınır mı? Tecrübe ve deneyimlerinize güvenerek cevaplarsanız mutlu olurum.