- 19 Nisan 2018
- 1.298
- 1.049
Ah kuzucuğum hep diyorum gönül ferman dinlemiyor. Her ne kadar yapmayacağım desemde elimde test ile buluveriyorum kendimi ilk 5 dakikayı baz alacak olursam hep negatifTestin ilk 5 dakkasi icndeki sonuc dgruyms bende hep yeni ogrendm szlerden canmadetin gecikince yap demsti dokotr aslnda bana erkenden yapma demsti ben dayanamdm bnce geckmeyi bekle derm sana vee insallah bebisin vardr diorm saglicakla
Bnde sabrszlanip adetme 1 hafta varken yaptm negatfi gordm snrasnda bu ay yok galiba dedm adete 2 gun kala cikti insallah senn bebisinde sana surpriz yaparAh kuzucuğum hep diyorum gönül ferman dinlemiyor. Her ne kadar yapmayacağım desemde elimde test ile buluveriyorum kendimi ilk 5 dakikayı baz alacak olursam hep negatif3 günün olması umuduyla perşembeyi bekliyorum . Rabbim kimseye aratmasın ♥☺ Güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim♥
Canım bu arada sende hamiş olduğunu ogrenmissin tebrik ediyorum. Hayırlı olsunTestin ilk 5 dakkasi icndeki sonuc dgruyms bende hep yeni ogrendm szlerden canmadetin gecikince yap demsti dokotr aslnda bana erkenden yapma demsti ben dayanamdm bnce geckmeyi bekle derm sana vee insallah bebisin vardr diorm saglicakla
Ama daha kanda bakmadm geckmeyi bekliy9rm ki gdip kan yapayim bana dua et canm sendeBnde sabrszlanip adetme 1 hafta varken yaptm negatfi gordm snrasnda bu ay yok galiba dedm adete 2 gun kala cikti insallah senn bebisinde sana surpriz yaparAllah kmsenin kucagni bos brakmasn canmm
Idrar da gordum silik cizgiyi de daha kan vermedm geckms olsn snra gidim diorm kan da gorunce tam inancamCanım bu arada sende hamiş olduğunu ogrenmissin tebrik ediyorum. Hayırlı olsun ♥Sağlıkla kucağına al inşallah böyle haberler okudukça çok seviniyoruz bizlere umutsunuz gelişmeleri mutlaka yaz olur mu♥♥
Bizi de haberdar et canımIdrar da gordum silik cizgiyi de daha kan vermedm geckms olsn snra gidim diorm kan da gorunce tam inancam
Tamam insallah cnm ssgolasinBizi de haberdar et canım ♥ hayırlı haberler al inşallah
Yok ondan değil sancidan oyle diyorumŞeffaf Akıntı olunca adetmi olunuyo bendede kremsi akntı var
Benmde şeffaf hastalancak demek mi oluyoKizlar benim akintilarim var rengide değişti artık şeffaf oldu...bide sancilarimda çok galiba adet olucam
Ben de geçirmiş olduğum ilk hamileliğimde sadece göğüs hassasiyeti vardı yüz üstü bile yatamıyodum her zamankinden farklıysa seninki de olabilir bence canımKızlar benim bata 3 gün kaldı 5 gündür göğüslerim şiş ve ağrılı.. evet reglden önce de ağrır ama bu kadar üst üste şiş olmazdı ve böyle acımazdı ne diyorsunuz var mıdır bebiş yaa
Ben de aynı durumdayım haftalar ayları aylar yılları kovalıyorTarlusal biteli iki gün oldu gebelik yoksa Bi an önce regl im gelse de zaman kaybetmeden önüme baksam bende ya her geçen gün kaybettiğim zaman gibi hissediyorum.
Ondan çok korkuyorum canım.. Kasım ayında bebeğimi kaybettim bir yıl olmadan yeniden nasip olsun çok istiyorum ama kısmetBen de aynı durumdayım haftalar ayları aylar yılları kovalıyor
Ben de eylülde hamileliğimi öğrendim ve ertesi gün düşük yaptım 9 ay geçti 5 ay boyunca doktora gidip klomen çatlatma iğnesi kullandım ama nasip olmadı ilaçları bırakıp kullanmadım 3 ay şimdi geçen ay başka doktora gittim inofolic almaya başladım yumurtam gelişmedi soğan kürü yaptım bakalım ne olacak çok yorucu bu süreçler ama hayırlısı olsun hepimiz içinOndan çok korkuyorum canım.. Kasım ayında bebeğimi kaybettim bir yıl olmadan yeniden nasip olsun çok istiyorum ama kısmet
Bakalım canım hayırlısı artık hepimiz içinBen de geçirmiş olduğum ilk hamileliğimde sadece göğüs hassasiyeti vardı yüz üstü bile yatamıyodum her zamankinden farklıysa seninki de olabilir bence canım
Rabbim aratmasın tez vakitte nasip etsin bizlere inşalah kucağımıza alacağımız sağlıklı hayırlı akıllı uslu evlatlarBen de eylülde hamileliğimi öğrendim ve ertesi gün düşük yaptım 9 ay geçti 5 ay boyunca doktora gidip klomen çatlatma iğnesi kullandım ama nasip olmadı ilaçları bırakıp kullanmadım 3 ay şimdi geçen ay başka doktora gittim inofolic almaya başladım yumurtam gelişmedi soğan kürü yaptım bakalım ne olacak çok yorucu bu süreçler ama hayırlısı olsun hepimiz için
Amiin inşallahRabbim aratmasın tez vakitte nasip etsin bizlere inşalah kucağımıza alacağımız sağlıklı hayırlı akıllı uslu evlatlar❤