Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim akintilarim var rengide değişti artık şeffaf oldu...bide sancilarimda çok galiba adet olucam

Kızlar ben de bikaç gündür takip ediyorum sizi allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin... hamile kalan yeni arkadaşlar inşallah kucağınıza sağlıkla alırsınız bebeklerinizi tabi bekleyenler olarak bizde o çift çizgiyi görürüz inşallah bayram hediyelerimiz gelirler bize

Ben de pko lu olarak bu ay ne zaman regl olurum bilmiyorum soğan kürü yaptım yeni bitti aslan pençesi kürü yapmayı düşünüyorum hormonları düzenliyor bakalım hayırlısı

Canim hayirli olsun inşallah kesin hamileliktir. anlattiklarin ayni ben. Gecen ay sogan kuru yaptim ve folik takviyesi aliyorum 2 aydir. kasik agrilarim var bende bugun erken gebelik testi yaptim bata 6 gun var daha ama silik biseyler cikti ama kaset testinde negatif cikti. Hayirlisi insallah. Görseli de şoyle..

Eklentiler

• 20200720_191121.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 55
Predictor de böyle çıkabiliyo ama sanki seninki daha görülür şekilde tekrarlarsın inşallah pozitiftir

Canm 6 gun varms daha kasette negatf cikmasi normal ama erken geblikte haff gorunuyor gbi insallah vardir buradan okudugma gore tekrarlamk gerekioms testi bekle braz adet gnunde veya 1 2 gun kala tekrarla canm.. insallah bmmki de kesndr cuma gunu gtcem beta icn dua et

Kuzum kaç gün kaldı bata
Eğer ilk 10 dk içinde olusmussa gebelik var gibi. Normal test adet gününe çok az gün kala belli olur.

İyi geceler kizlar nasılsınız :) Gebelik haberi alan arkadaşlar hepinize hayırlı olsun inşallah kolay bir hamilelik geçirir sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza alırsınız Darısı bizlere Adetime son 3 gün kaldı tek çizgiler saatler sonra olan silikler peşimi bırakmıyor ama kırmızılar gelmedikçe umut var

İnsaallah hamilesindir. Daha var İnsaallah bebisin seninledir

Testin ilk 5 dakkasi icndeki sonuc dgruyms bende hep yeni ogrendm szlerden canm adetin gecikince yap demsti dokotr aslnda bana erkenden yapma demsti ben dayanamdm bnce geckmeyi bekle derm sana vee insallah bebisin vardr diorm saglicakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…