Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar denemedim ama evde yapılabilen hamilelik testi yöntemi buldum yarın denicem

Canımmm bugün çok güzel bi koyuluk var mutlaka değerlendir... Yarın daha da koyu olacak gibi sonrası 2 gğn de çatlama olacak yani 5 gün boyunca dene... Boş geçme
Ya canım çok teşekkür ederim. Çok ilgili çok sıcak konuşuyorsun. Kesinlikle değerlendircem

Merhaba kızlar Temmuz 19 bat günümdü 20 si pzt kaset test yaptım negatif gördüm, regl olmayı beklicem artık nasip değilmiş diyorum, lakin regl de olmadım henüz, 3 gün geciktim ve sancım hiçbişeyim yok belirtiye dair, normalde regl olmadan iki gün önce sancım başlar

Merhaba kızlar Temmuz 19 bat günümdü 20 si pzt günü kaset test yaptım negatif gördüm, regl olmayı beklicem artık nasip değilmiş dedim artık , lakin regl de olmadım henüz, 3 gün geciktim ve regl olmam için veya hamilelik için sancım hiçbişeyim yok belirtiye dair, normalde regl olmadan iki gün önce sancım başlardı, sizinle paylaşmak istedim ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemedim artık dengem şaştı

Evde yapılan eski usul yöntemleri gecen ay denedim hepsi pozitif gibi cıktı ama ben hamile degldim

Kan testi versen bide canım

Kan testi versen bide canım
Olmazsa beklesem mi ki bir kaç gün daha, tekrar hüsrana uğramak istemiyorum ya moralim çok bozuluyor benim her ay her ay negatif görmekten, aramızda var mı ki acaba negatif görüp hamilelik haberi alan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…