- 18 Haziran 2019
- 1.175
- 1.583
OLACAK BU AYYYYYHerkese Merhaba,
Uzun süredir foruma girmiyorum ancak @snow3414Bidebayilistersenferiha @history1985 ile sürekli iletişim halindeyiz.
Temmuz ayının başında eşime yapılan sperm testi sonucunda sperm hareketliliğinde azlık görüldü ve eşime vitamin takviyesine başlandı.
3 aydır filan ov. testi yapıyordum ancak bu ay eşimin tedavisi devam ediyor diye testleri bıraktım, bir sonraki ay denemelere devam edicez inş.
Yumurtlama takip etmeme rağmen ve eşimin bu sonuçlarına rağmen bu ay hamile kalırsam zaten mucize :)
Bat: 30 Temmuz.. Eşim vitamin takviyesi haricinde her sabah çaksır suyu içiyor umarım iyi gelir bekklemedeyiz.
Yok yaaa oyle bi sey bilmiyorum ben agriya gore oyle dedim insallah olmayizBenmde şeffaf hastalancak demek mi oluyo
Arkadaşlar bugün bat ama geçen ay 30 çektiği için yarını mi baz almam gerekiyor ona göre ne zaman test yapsam çıkar benim önceki gebeligimde 8 gün geçiyordu anca silik çıkmıştı sağlık ocağı yapmış ti ozaman testimi heveslenmek istemiyorum ama.
Kaç günde bir adet oldugunla baglı canım o normali 28 günde bir olmanArkadaşlar bugün bat ama geçen ay 30 çektiği için yarını mi baz almam gerekiyor ona göre ne zaman test yapsam çıkar benim önceki gebeligimde 8 gün geçiyordu anca silik çıkmıştı sağlık ocağı yapmış ti ozaman testimi heveslenmek istemiyorum ama.
ben sperm testinde hızını sayısını aslında sormuştum onları eklememişler mi testeBununla ilgilikonu açtö paylaştm lökosit10 12 yazıyordu hareket 60 üstü lökosit hareketi etkilermş meğerse dr antibyotk verdi 1 ay kullandı yeni bitti
Senin bat ne zaman di kiBen dayanamadım erken gebelik testi yaptım sonuç negatif
Daha gününe varmış benim üzerinden 8 geçmişti de öyle silik çizgi görmüştü sağlık ocağı oglumdaBen dayanamadım erken gebelik testi yaptım sonuç negatif
Cumartesi ya da pazar günüSenin bat ne zaman di ki
Erken gebelik testinde varsa çıkar diye düşündüm. Siz o zman evde yaptığınızda negatif mi çıkıyorduDaha gününe varmış benim üzerinden 8 geçmişti de öyle silik çizgi görmüştü sağlık ocağı oglumda
Canım adetin bitttigi günden itibaren 3 gün oldu canım. Bak bu da bugün yaptigimCanımm yeni gördüm kusura bakma ❤ Bu çatlamış gibi sen hangi günler ilişki yaşadın yani adetten itibaren kaçıncı günlerde oldu