- 18 Haziran 2019
- 1.175
- 1.583
Kuzum kaç gün kaldı bataBen beklemedeyim canim gecen gun yazmiştim ya lekelenme oldu kahverengi şimdi azaldi bence kesilicek adete donmedi daha adetede var ama sevindim o bakimdan☺kizlar dediki yerleşme ola bilir bilmiyorum yaa
Canım at yorumlayalım. O düzensizliğe hamile kaldıysan ovu testi çok daha yararlı olur görürsünKızlar merhaba. Temmuz 5 de akşam gebelik testi yapmıştım silik pozitif çıkmıştı. Ertesi gün kanama başladı kimyasal gecirmisim. 1hafta sonra bitti hcg de sıfırlandı. Ilk defa ovulasyon testi aldım ve bugün başladım. Ama 15. Günü oldu. Sizce geç mi kaldım başlamak için. Düğünümüz var bu aralar evde kalamıyorum pek. Bu arada adet döndüm düzensiz 40 45 günde bir oluyor son 3 aydır. Öncesinde aralık daha fazlaydı. Resim atsam yorumlar mısınız. Pek bilgim yok ovu testleri hakkında
Canım at yorumlayalım. O düzensizliğe hamile kaldıysan ovu testi çok daha yararlı olur görürsün
Çok teşekkür ederim canım ne güzel pozitif konuşuyorsun.Canım at yorumlayalım. O düzensizliğe hamile kaldıysan ovu testi çok daha yararlı olur görürsün
Aslinda 7gun ama erken yumurtalama oldu 5gun oluyor o zamanKuzum kaç gün kaldı bata
Canım sanki hamilesin sen içime öyle doğuyorAslinda 7gun ama erken yumurtalama oldu 5gun oluyor o zaman
Inşallah erken yumurtlama olmamıştır canım. Çünkü 2 hafta once kimyasal geçirdim ve o adetten iki gün sonra yumurtlama olmuştu. (Yumurtlama akıntısı görmüştüm) bir de kimyasal geçirdiğimde adetime daha 21 gün vardı. Yani 27 temmuzdu bat. Şimdi kimyasal geçirdim diye Tekrar 45 gün sonra mı bat olacak yoksa o adetten sayilmayip 27 si olarak mı hesaplayacağım onu bilmiyorumT çizgisinin c çizgisiyle aynı koyulukta ya da daha koyu olması lazım canım yapmaya devam ett
Yaaa insallahCanım sanki hamilesin sen içime öyle doğuyor
Valla aynen canım ben umuyluydum dün göğüslerim fenaydı baya şimdi iyileştiYaaa insallahinşallah sende hamile olursun bu ay hepimiz seviniriz bu topikdeki kizlarimin hamile olmasi beni ayrica sevindiriyor umudumu artiyor sanki
Valla canım nasip kısmet her şey sen devam et bence ovulasyonaInşallah erken yumurtlama olmamıştır canım. Çünkü 2 hafta once kimyasal geçirdim ve o adetten iki gün sonra yumurtlama olmuştu. (Yumurtlama akıntısı görmüştüm) bir de kimyasal geçirdiğimde adetime daha 21 gün vardı. Yani 27 temmuzdu bat. Şimdi kimyasal geçirdim diye Tekrar 45 gün sonra mı bat olacak yoksa o adetten sayilmayip 27 si olarak mı hesaplayacağım onu bilmiyorum
Benimse bugün şişti ama sanırım bende adet olacamValla aynen canım ben umuyluydum dün göğüslerim fenaydı baya şimdi iyileştiadet olacam sanırım
Dokununca acıyo mu canımBenimse bugün şişti ama sanırım bende adet olacam
4 güne kadar agrıyodu ikigündür agrımadı bugünse şişti canımDokununca acıyo mu canım
Tam miydi yoksa kısmi mol mu? Banada bugün mol gebelik teşhisi kondu berbat durumdayım..Mol gebelik şeymiş bende bilmiyordum iki spermin bir yumurtayla buluşmasına mol gebelik deniyorms %10 dan. Birinde gorulurms oda bende görüldu malaesef
Aynen canım nasibimiz ne zamansa o zaman alacağız mutlu haberi. Devam edeyim bakalım. Zaten bu ay çok ümitli değilim.en azından test hakkında fikir sahibi olurumValla canım nasip kısmet her şey sen devam et bence ovulasyona
Canım benim adet öncesi hep olur gebeliğe yoramıyorum o yüzden..4 güne kadar agrıyodu ikigündür agrımadı bugünse şişti canım
Pik olmamış canım adetinin kaçıncı günü?Kzlar bi baksanz bişey anlamadım