Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım, ovülasyon testlerim son iki gündür silik çıkmaya başladı. Bugün Bat günüm hala olmadım. Acaba ovülasyon testim geçtimiz Cuma, Cumartesi ve Pazar baya koyuydu o zaman mı yumurtladım diye düşünüyorum.

Bir yandan da hayatım boyunca bir kere bile gecikme yaşamadım (dolayısı ile geç yumurtlamadım)
Bakalım bugün regli olmassam yarını bekleyecem. Bayram filan derken zaman geçer beklerim.

Yani ya hamile olayım yada reglim gelsin ki bende önümüzdeki ayın çalışmalarına başlıyayım dimi ama :)I:)
Hamilemisin acaba benimde adete yakın koyu çıkıyor nerdeyse pik son durum nedir

Kızlaaaaarrrrrrrr,

Progesteron (21.gün) testi için ben bugün sabah kan vermiştim biliyorsunuz, öğleden sonrada 14:00'da randevum vardı doktorla.

12. gün yumurtlama görmeme rağmen 14. gün çatlayan birşey yok sadece 14 cm lik bir yumurta var demişti, başka başka seylerde söyleyip aklımı karıştırmıştı. Başta ben olmak üzere hepimiz sinirlenmiştik hatta doktora...

İşte bende tam bu gaz ile gittim yanına doktorun bir görseniz sanki arkadaşıma tripliyim hee :)

Testin sonucu 15.5 çıktı. Doktor bu yumurtlama lehine çok güzel bir sonuç yumurtlamanda herhangi bir sorun yok dedi. (çok şükür)
Değerlere bakacak olursak 1 haftaya regli olursun dedi. (ama hala hamile olasılığın var regliyi bekleyelim dedi)
Bende biraz doktora öfkeli olduğum için bozmak istedim nedense onu ve "değerlere bakacak olurdak 1 haftaya regli olursunuz diyorsunuz ama bunun için değerlere bakmaya gerek yok, ben zaten düzenli olarak regli gördüğümü söyledim kayıtlarınızda da var. Testde sadece 21. gün yapılan bir test olduğuna göre bunu sokaktan geçen insan dahi söyler dedim. Sonradan pişman oldum söylediğime ama 1 haftadır yaşadığım akıl karışıklığını bir ben bir allah bilir.

Bu arada polikistik over olan kişilerin hali hazırda zaten LH hormanları yüksektir. Ovülasyon testide LH hormonuna bakar. Bu nedenle yumurtlama dönemi dışında da pik seviyeye yakın seviyeler görmen normal dedi.

Haftaya regli olursam (ki umarım olmam) önümüzdeki ay yumurta takibi yapılacak. Eşiminde sperm kalite testini istedi

Son durum bu kızçelerim :):)
merhaba kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim bugun 24. günümdeyim progesteron hormonunu dr 24. gün istedi bende polikistik var progesteron 15.5 çıktı hcg 0,2 çıktı bu ne demek oluyor

X