- 18 Haziran 2019
- 1.175
- 1.583
Ovu testiyle takip ettin dimiAslinda 7gun ama erken yumurtalama oldu 5gun oluyor o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovu testiyle takip ettin dimiAslinda 7gun ama erken yumurtalama oldu 5gun oluyor o zaman
Canımm yeni gördüm kusura bakma Bu çatlamış gibi sen hangi günler ilişki yaşadın yani adetten itibaren kaçıncı günlerde olduÇok teşekkür ederim canım ne güzel pozitif konuşuyorsun. aslında daha belirgin ve pembe ama sanırım fotoğrafda pek belli olmamış.
Çok teşekkür ederim canım ne güzel pozitif konuşuyorsun. aslında daha belirgin ve pembe ama sanırım fotoğrafda pek belli olmamış.
Canımm üstten 1 ve 2. Pik günü bariz belliKzlar bi baksanz bişey anlamadım
İnşallah olmazsın canimmmValla aynen canım ben umuyluydum dün göğüslerim fenaydı baya şimdi iyileşti adet olacam sanırım
Yaaaa İnsAllah bakalimcokta umutlanmak istemiyorumGuli007 bu ay gebesin bence hissediyorum ❤
Adetim 13 . Günü olmadı galiba cok yakınlar birbirlerinePik olmamış canım adetinin kaçıncı günü?
Şeffaf Akıntı olunca adetmi olunuyo bendede kremsi akntı varKizlar benim akintilarim var rengide değişti artık şeffaf oldu...bide sancilarimda çok galiba adet olucam
Belli olmuyo bazılarında gebelik belirtisi oluyor akıntıŞeffaf Akıntı olunca adetmi olunuyo bendede kremsi akntı var
Camn ben ovulasyonla falan takip etmedim sadece sogan kürü yaptm ve folik asit takviyesi aldm karnmda kasigmda agri ve kasiklarmda dolgunluk hssi var hep 2 gun once sabah kalktm midem agzimda agzim camur gbi ama goguslermde bir hassasiyet falan pek olmadi en belirgn belirtm kasik ve karin agrm oldu. Ama icime dogdu bu ay var die nedense hssettm gbi. Allah bu duyguyu herkese yasatsn insallah
Predictor de böyle çıkabiliyo ama sanki seninki daha görülür şekilde tekrarlarsın inşallah pozitiftirCanim hayirli olsun inşallah kesin hamileliktir. anlattiklarin ayni ben. Gecen ay sogan kuru yaptim ve folik takviyesi aliyorum 2 aydir. kasik agrilarim var bende bugun erken gebelik testi yaptim bata 6 gun var daha ama silik biseyler cikti ama kaset testinde negatif cikti. Hayirlisi insallah. Görseli de şoyle..
Canm 6 gun varms daha kasette negatf cikmasi normal ama erken geblikte haff gorunuyor gbi insallah vardir buradan okudugma gore tekrarlamk gerekioms testi bekle braz adet gnunde veya 1 2 gun kala tekrarla canm.. insallah bmmki de kesndr cuma gunu gtcem beta icn dua etCanim hayirli olsun inşallah kesin hamileliktir. anlattiklarin ayni ben. Gecen ay sogan kuru yaptim ve folik takviyesi aliyorum 2 aydir. kasik agrilarim var bende bugun erken gebelik testi yaptim bata 6 gun var daha ama silik biseyler cikti ama kaset testinde negatif cikti. Hayirlisi insallah. Görseli de şoyle..
Kuzum kaç gün kaldı bata
Eğer ilk 10 dk içinde olusmussa gebelik var gibi. Normal test adet gününe çok az gün kala belli olur.Canim hayirli olsun inşallah kesin hamileliktir. anlattiklarin ayni ben. Gecen ay sogan kuru yaptim ve folik takviyesi aliyorum 2 aydir. kasik agrilarim var bende bugun erken gebelik testi yaptim bata 6 gun var daha ama silik biseyler cikti ama kaset testinde negatif cikti. Hayirlisi insallah. Görseli de şoyle..
İnsaallah hamilesindir. Daha var İnsaallah bebisin seninledirİyi geceler kizlar nasılsınız :) Gebelik haberi alan arkadaşlar hepinize hayırlı olsun inşallah kolay bir hamilelik geçirir sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza alırsınız ♥ Darısı bizlere Adetime son 3 gün kaldı tek çizgiler saatler sonra olan silikler peşimi bırakmıyor ama kırmızılar gelmedikçe umut var ♥
Testin ilk 5 dakkasi icndeki sonuc dgruyms bende hep yeni ogrendm szlerden canm adetin gecikince yap demsti dokotr aslnda bana erkenden yapma demsti ben dayanamdm bnce geckmeyi bekle derm sana vee insallah bebisin vardr diorm saglicaklaİyi geceler kizlar nasılsınız :) Gebelik haberi alan arkadaşlar hepinize hayırlı olsun inşallah kolay bir hamilelik geçirir sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza alırsınız ♥ Darısı bizlere Adetime son 3 gün kaldı tek çizgiler saatler sonra olan silikler peşimi bırakmıyor ama kırmızılar gelmedikçe umut var ♥
Canım çok teşekkür ederim , inşallah Rabbim bekleyen,isteyen herkesi mukafatlandirsinİnsaallah hamilesindir. Daha var İnsaallah bebisin seninledir