Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese Merhaba,

Uzun süredir foruma girmiyorum ancak @snow3414 Bidebayilistersenferiha Bidebayilistersenferiha @history1985 ile sürekli iletişim halindeyiz.
Temmuz ayının başında eşime yapılan sperm testi sonucunda sperm hareketliliğinde azlık görüldü ve eşime vitamin takviyesine başlandı.
3 aydır filan ov. testi yapıyordum ancak bu ay eşimin tedavisi devam ediyor diye testleri bıraktım, bir sonraki ay denemelere devam edicez inş.
Yumurtlama takip etmeme rağmen ve eşimin bu sonuçlarına rağmen bu ay hamile kalırsam zaten mucize :)

Bat: 30 Temmuz.. Eşim vitamin takviyesi haricinde her sabah çaksır suyu içiyor umarım iyi gelir bekklemedeyiz.
OLACAK BU AYYYYY :anneadayı:

Arkadaşlar bugün bat ama geçen ay 30 çektiği için yarını mi baz almam gerekiyor ona göre ne zaman test yapsam çıkar benim önceki gebeligimde 8 gün geçiyordu anca silik çıkmıştı sağlık ocağı yapmış ti ozaman testimi heveslenmek istemiyorum ama.

Arkadaşlar bugün bat ama geçen ay 30 çektiği için yarını mi baz almam gerekiyor ona göre ne zaman test yapsam çıkar benim önceki gebeligimde 8 gün geçiyordu anca silik çıkmıştı sağlık ocağı yapmış ti ozaman testimi heveslenmek istemiyorum ama.
Kaç günde bir adet oldugunla baglı canım o normali 28 günde bir olman

Merhaba hanimlar ben silik cizgi diye paylasmistim cumaya sira aldim kan icin sizce eger bebis varsa beta hcg m keee goruncek kadar cikar mi? Adetim 2 gun gecms olacak cuma günü, eger gecerse😊🥰

kızlar ben biraz endişeliyim bugün ve dün lekelenme oldu azıcık reglim 26 temmuz görünüyor acaba erken adet mi olacağım içimi endişe kapladı ne yapsam bilemedim

sanirim benim genel olarak geç öğreniyorum diğerinde öyle oldu diye bunda pek yapasim yok test geçsin bir kaç gün kasıklarımda ağrı var velkide olurum

Durum güncellemesi yapıyorum. Çatlatma iğnesinin 5. günü. Cuma sabahı iğne oldum cumartesi sabahından itibaren doktorun dediği gibi 12 saat arayla değerlendirdik. Bugün duphaston başladım kasık agrım var adet olacakmışım gibi.

Tarlusal biteli iki gün oldu bu ovulasyon testi çatlamıştı silik olmuştu yine koyulaştı ya çıldırcam regl olamıcam böyle giderse

Eklentiler

• _20200721_185504.JPG
    _20200721_185504.JPG
    36,9 KB · Görüntüleme: 33
  • _20200721_185524.JPG
    _20200721_185524.JPG
    26,9 KB · Görüntüleme: 38
Canımm yeni gördüm kusura bakma ❤ Bu çatlamış gibi sen hangi günler ilişki yaşadın yani adetten itibaren kaçıncı günlerde oldu
Canım adetin bitttigi günden itibaren 3 gün oldu canım. Bak bu da bugün yaptigim

Eklentiler

• 20200721_141416.jpg
    20200721_141416.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 30
X