Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay bende yaa keşke bende hissetsem hiç ama hiç bir belirtim olmuyor. Yumurtlama döneminde de regli döneminde de ne bir ağrı ne bir sancı.
Allahtan düzenli de kanamam ne zaman gelecek biliyorum.
Aynen bende :) gerçi ben bebek denemelerine kadar yumurtlama belirtileri nedir onları bile biimiyordum

Kizlaaar o kadar kötüyüm kibiz daha yeni yendik vajinumusu....6aydir evliyiz...4ay kendimiz istemedik sonrada vajinumus vardi daha yeni yendim 2hafta oldu....insanlar o kadar uzerime geliyorkibana doktoea gitmemi bebek olmasin tedavi olmami dedilerbenim vajimus oldugumu bilmiyorlar zaten bilselerde anlamazlaro kadar kotuyumki su andaa artik bebek istiyoruz 6aydir bi sey olmuyor doktora git tedavi ol falan cook agrima geliyorbelki dogru diyorlar amaa biz zaten normal iliskude olmadikki nasil olsun ben yendigimdede regle az kalmıştı insanlarin dediklerjni takmamaya calisiyorum ama aklimdan cikmiyorcokkk kotu oluyorum her manada

Kuzum benim sakın kendini üzme Allah aşkına daha tazecik evliyiz bende 3 aylık ne doktoru ne tedavisi Allah aşkına bir problem yoksa doktor zaten seni gönderecek 1 yıla kadar bebek olmaması gayet normal karsiliyor doktorlar başkaları yuzuncen o güzel canını sıkma.sana laf söyleyen şu anda yattı uyudu belkide sen agliyorsun insanlara kulağını kapat kimse senin yatağına bebeğine iliskine karışamaz çok istiyorlarsa kendileri doğursun bebek . Kusura bakma sert oldu belki ama böyle insanlar beni delirtiyor
Sakin üzme o tatlı canını

Kizlarrrr ben geldim sonun da bugün 40gunun üstüne ben regli oldum canim sayfa sahibim Guli007 benim bat 19 temmuz ilk ayim ama yine de ovulasyon ile takip edecem bnm kafam öyle daha rahat ediyo pik tarihine göre regli tarihi de değişir ama kayıtlara böyle geçelim

Ya sen o insanlari niye kafana takip üzülüyorsun hayat bnm hayatım msjini versene keyfim ve kahyasi böyle istiyor sizene desene insan oğlu böyledir eleştirir hiç yapıcı bi tarafı yok lutfe n güzel canını sıkma herşeyin bi vakti vardır bol bol dua et

Eşim hic takmiyor oda oyle soyluyordu ama şimdi dhaa kotu oldum cok canim yaniyor ben biliyorum bende bi sey yok belkide olucak dedim ya yeni atlatdik ama ne bileyim yaaa umudumda kalmadi hasta zann ediyorlar beni

Ben hep boyleyim cok cabuk dusuyorum biri bir sey derse ben artik yikiliyorumaslinda bu aydan umutluydum simdi umut falanda gitti

Eşim hic takmiyor oda oyle soyluyordu ama şimdi dhaa kotu oldum cok canim yaniyor ben biliyorum bende bi sey yok belkide olucak dedim ya yeni atlatdik ama ne bileyim yaaa umudumda kalmadi hasta zann ediyorlar beni
Ayy canım sacmalama ne umudun kalmadı benimde 3 ay oldu ayrıca yaşım 36 benim. Daha yeni başlıyoruz bismillah vücudumuz anca alışıyor. Bebek denemeye alışıyor düzenimizi alışıyor herşey gibi vücudumuzun da bir alisma zamanı var daha çok çok erken sakın böyle düşünme bak burada yıllarca sebep yokken benek sahibi olamayan arkadaşlarımız var. Daha tazecik gelinsin bozma moralini ki daha çocuk ostemeyebilirsin bile daha yeni evlisin. Kime ne canım Allah Allah

Dogru soyluyorsun sinirlerim bozuldu onun icinbenimde 26 yaşım var diyorlar vaktin gecmis

Dogru soyluyorsun sinirlerim bozuldu onun icinbenimde 26 yaşım var diyorlar vaktin gecmis
Gül geç bence sen hiç takılma bunlara devir eski devir değil benim anneciğim beni 16 yaşında doğurmuş. Artık herşey gibi evlilik hamilelik yaşları da geçti. Hem herşeyin bir vakti vardır ve o vakti sadece Allah bilir hayırlısı olanı doğru zamanda bize verir . Sen bol bol dua et içini ferah tut gerekirse seni üzen insanlarla görüşme önemli olan senin ve eşinin mutlulugu gerisi hikaye

Coook sagol canim sakinlesdirndin beni sanki biraz....o kadar yoruyorlarki bu insanlar artik o soranlarla konusmayacagim dahada kotu oluyorumAllah en guzel en hayirlu vakitde versin inşallah

Ben ilk çocuğum da kafama coj taktim 9 ay boyunca olmadi arkadaslarimin oldu bnm bi türlü olmadi agladigiim zamanlarım da çok olmuştur ama kafama takmadigim ilk ayda oluverdi zaten çocuğu olmayanları ilk bas bi tatile gönderiyorlar ev stresinden uzaklaş diye bi arkadaşımın 2.5 yil olmamış taşındıkları ilk ay tek gecelik ilişki ile hamile kalmis hem kafa rahatlığı hemde gerçekten nasip isi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…