- 10 Nisan 2016
- 8.520
- 12.611
- 36
Bende teldeki takvşme uyuyodm canm yumurtlama gunu için megerse yanlişmiş ben adetıme bi hafta kala yumurtam catladı ovulssyn testnde ☺☺
Tamam canim kaydedeyim bende ama bazı kadinlarda adetten hemen sonra yada adete yakonda yumurtlama olabikiyormus test yapıyorsan tüm ay takip bence ben öyle yapicamKuzum linki yok galerimdeydi
Ne guzel ben bu yaşıma kadar hic hissetmedim :)PiXiEE testle takip etmek beni streslendirir o yüzden testle takip yapmıyorum zaten benim yumurtlamamın sinyalini veriyor vücudum
Napiyoruz ben hazırım hadi dagitalimkizlaaaaaaaarrrrrrhadi biraz morel olsun azicik kafamizi dagitalimmmmmm
göbecikkkk atalimmm azzNapiyoruz ben hazırım hadi dagitalim
Ayy hic sorma ama gobecik atacak hal kalmadı isten Çıktımgöbecikkkk atalimmm azzhaha napalim ayy yoksa stressden olmicak bebisler :)
adetin oldumu canim bu iki ay icinde gebelik suphenmi var yoksaPiXiEE kasık krampları sıcak basmaları ateş yükselmesi yumurta akı kıvamlı akıntı ve göğüs hassasiyeti .. 2 aydır göğüs hassasiyetim olmuyor benimde ama diğerleri hala oluyor ..
Oldum canım 3 gün geç yumurtladım geçen ayadetin oldumu canim bu iki ay icinde gebelik suphenmi var yoksa
aaaa olmadi ama ben burayi kisir gunune cevircem dahaAyy hic sorma ama gobecik atacak hal kalmadı isten Çıktım
NedeeeeennnnAyy hic sorma ama gobecik atacak hal kalmadı isten Çıktım
bat 1 temmuz çalışıyoruz bakalımPiXiEE