Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben 24 buçukta evlendim. ilk aydan itibaren yaşın geçiyor hemen bebek yapan diyenler oldu. acaba 16 da falan mı evlenmemi bekliyordular
Hepsi oyle sanki biz dogursak bunlar bakicak bence cocuk onemli bir karar ilk aylarda cok risk etmek istememisdim

Hepsi oyle sanki biz dogursak bunlar bakicak bence cocuk onemli bir karar ilk aylarda cok risk etmek istememisdim
Tabiki önemli bir karar. ve seni hayatının sonuna kadar bağlıycak birşey. annelik bir gün kalktığında aa ben sıkıldım artık istemiyorum diyceğin birşey değil. ve kimse bunu anlamıyor. evliliği çocuk için yaptın sanıyorlar. hayır eşimi sevdiğim için evlendim bu kadar basit aslında

Evet bizde oyle 6yildi birlikde geçireceğimiz gunleri bekledik coook sabr etdik sonunda evlendik ama tadini bile çıkaramiyoruz aslinda eşim çıkarıyorda benim moralimi bozuyorlar

Tamam canim kaydedeyim bende ama bazı kadinlarda adetten hemen sonra yada adete yakonda yumurtlama olabikiyormus test yapıyorsan tüm ay takip bence ben öyle yapicam
Bencede adet bittikten sonra 2 aydır takip ediyorum. Herkesin değişiyor en iyisi test yöntemi ile takip etmek

ben 24 buçukta evlendim. ilk aydan itibaren yaşın geçiyor hemen bebek yapan diyenler oldu. acaba 16 da falan mı evlenmemi bekliyordular
Onların hepsine kırmızı kart. Bu zamanda hem bilinçli olup, yeterli olgunlukta olup, işinde gücünde kendi ayaklarının üstünde olup erken evlenebilmek bir lüks veya hayal. Sanki senin tek varoluş amacın çocuk doğurmakmış gibi davranıyorlar. İnsanı strese sokuyorlar.

Eveeet yaaa sanki dunyanin sonu eşim o kadar sinirleniyor ki insanlara ...neden her kesin hayatlarina müdahale ediyorlar ben hiç karışmam diyor ama bu insanlar ne kadar meraklı sanki bizim çocuğa bunlar bakicak
Hiç sorma. Allah en hayırlı zamanda verdiğinde hepsinin ağzı kapanır inşallah.

Doğurmuyorum lan varmı diyceğiniz vücut benim bebek benim kime ne

Evet kuzum
Dün ki testim bu şekildeydi.
Testleri 12.00 de yapıyorum öğlen. Bakaşım bugün me çıkıcak. Ama genelde 14-15. Günler yumurtlama görüyorum...

Eki Görüntüle 2650003
test beni strese sokuyor ya ve güvenemiyorum bir türlü. oyüzden adetim bitsin ultrasondan takip yaptırcam bu ay. en fazla 2-3kez gidicem. daha rahatmış gibi geliyor.

test beni strese sokuyor ya ve güvenemiyorum bir türlü. oyüzden adetim bitsin ultrasondan takip yaptırcam bu ay. en fazla 2-3kez gidicem. daha rahatmış gibi geliyor.
Orası öyle bende onu istiyordum. Ama işyerinden sürekli izin alıp gitme imkanım yok. O yüzden test mantıkşı geldi. Bende testlere 10.günden sınra başladım bu ay. Çünkü genelde hep aynı dönemde yumhrtluyorum. Bide arkadaşım bu ay hamile kaldı. Çatlamadan sınra o ananas ve kabak çekirdeği yedi 1 hafta bu ay bende denicem istersen sende bi dene

Siz kaç aydır deniyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…