Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya kizlar jnci PiXiEE birsey sorcam..

bu ovu tesler filan olmadan.. adet bitminden itibaren 1 gun evet 1 gun hayir seklinde degerlendirme yapildiignda mutlaka yyumurta takibi etmeden de olsa denk getirmis olamayizmi yani sizce böyle olurmuu..??

soruyorum cunki 11 senedir evliyim ama plan filan hic yapmadim ilkkez yani yapicam

Olur canım neden olmasın ben test yapicam bu ay ama aynen senin gibi bir gün değerlendirip bir gün beklicem ben yumurtluyor muyum vede yumurtam catliyoru onu takip etmek için test kullanıyorum

ayriyetten bir yandan adetim sökulmedigi icin ve ade sancilari ara ara gelip gittigi ve kasikda tuhaf hisslerden öturu hamilelik suphesindeyim ama yinede yokmus gibi davraniyorum suan

Olur canım neden olmasın ben test yapicam bu ay ama aynen senin gibi bir gün değerlendirip bir gün beklicem ben yumurtluyor muyum vede yumurtam catliyoru onu takip etmek için test kullanıyorum
iste bende suanda o testkerden yok internetten de suanda almam mumkun degil yurty disindayim suan o yuzden kendimle basbasayim abi :)

iste bende suanda o testkerden yok internetten de suanda almam mumkun degil yurty disindayim suan o yuzden kendimle basbasayim abi :)
Yumurtlamani hissediyorsan sorun yok bence ben hiç anlamiyorum birde yeniyim daha 3. Ayım kendimi takip etmek tanımak adına kullanicam testleri

Yumurtlamani hissediyorsan sorun yok bence ben hiç anlamiyorum birde yeniyim daha 3. Ayım kendimi takip etmek tanımak adına kullanicam testleri
yok kiz bilmiyorum ben hic takip etmedigim icin kendim anlamiyorum zaten pko var yumurtlama oluyormu olmuyormu o bile belli degil ama gerci yumurtlama olmazsa adet cok gec geliyormus ve yaz azar azar olurmus yada cok asiri yogun diye okudum ama iste bilemeszsinki

Testi bı dene bence canimm

Estagfurullah dertleşmek kadar iyisi yok, geç adet olmak geçde yumurtlamış olmak demektir. Ancak siz hala adet olmadığınızı söylüyorsunuz. 26 Nisandan bugüne 52 gün demek oluyor. 52 günlük süre içerisinde ara ara olan lekelenmeler reglimiydi yoksa halk arasında söylenen bebeğin yerleşme kanamasımı bunu netleştimek için bir doktora gidin eğer hamilelik yok ise bu ay yumurtlamamış olabilirsiniz ki bu olabilir birşey stres, sıkıntı herhangi bir neden buna neden olmuş olabilir veya PKO nedeni ile böyle bir durum yaşıyorsunuz söylediğiniz gibi.

Bundan sonrasında da özellikle PKO lu iseniz ovülasyonu muhakkak deneyin derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…