- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.722
İnşş kuzummm hepimiz görelim inşhadi insallah guzelim guzel haberi alirsin bu sefer ama pes etmek yokkk o cift cizgilerr cikacak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşş kuzummm hepimiz görelim inşhadi insallah guzelim guzel haberi alirsin bu sefer ama pes etmek yokkk o cift cizgilerr cikacak :)
Yok yok işten çıkış saatim kızlaraynen cano PiXiEE yoruldunmu yoksa baska bisimi yanlis anlamayalimda
Mesaim bitti kuzumNedeeeeennnn ☹☹
hah tamam ozaman :)Yok yok işten çıkış saatim kızlar
Olur canım neden olmasın ben test yapicam bu ay ama aynen senin gibi bir gün değerlendirip bir gün beklicem ben yumurtluyor muyum vede yumurtam catliyoru onu takip etmek için test kullanıyorumya kizlar jnci PiXiEE birsey sorcam..
bu ovu tesler filan olmadan.. adet bitminden itibaren 1 gun evet 1 gun hayir seklinde degerlendirme yapildiignda mutlaka yyumurta takibi etmeden de olsa denk getirmis olamayizmi yani sizce böyle olurmuu..??
soruyorum cunki 11 senedir evliyim ama plan filan hic yapmadim ilkkez yani yapicam
iste bende suanda o testkerden yok internetten de suanda almam mumkun degil yurty disindayim suan o yuzden kendimle basbasayim abi :)Olur canım neden olmasın ben test yapicam bu ay ama aynen senin gibi bir gün değerlendirip bir gün beklicem ben yumurtluyor muyum vede yumurtam catliyoru onu takip etmek için test kullanıyorum
Yumurtlamani hissediyorsan sorun yok bence ben hiç anlamiyorum birde yeniyim daha 3. Ayım kendimi takip etmek tanımak adına kullanicam testleriiste bende suanda o testkerden yok internetten de suanda almam mumkun degil yurty disindayim suan o yuzden kendimle basbasayim abi :)
yok kiz bilmiyorum ben hic takip etmedigim icin kendim anlamiyorum zaten pko var yumurtlama oluyormu olmuyormu o bile belli degil ama gerci yumurtlama olmazsa adet cok gec geliyormus ve yaz azar azar olurmus yada cok asiri yogun diye okudum ama iste bilemeszsinkiYumurtlamani hissediyorsan sorun yok bence ben hiç anlamiyorum birde yeniyim daha 3. Ayım kendimi takip etmek tanımak adına kullanicam testleri
Benimkinide hesaplarmisin???canımm 27+26+28=81 81/3=27 gün 3 aylık döngüne göre.. Yani ;
25-26-27-28-29-30 HAZİRAN ve 1 TEMMUZ ÇOK ÖNEMLİİ
Yumurtlama günün 28-29 haziran ama sen 25 inden 1 ine kadar dewamke canım
Özellikle 28 in den 1 ine kadar aman boş geçme
Testi bı dene bence canimmyok kiz bilmiyorum ben hic takip etmedigim icin kendim anlamiyorum zaten pko var yumurtlama oluyormu olmuyormu o bile belli degil ama gerci yumurtlama olmazsa adet cok gec geliyormus ve yaz azar azar olurmus yada cok asiri yogun diye okudum ama iste bilemeszsinki
Canım daha bu ayın ki bitmedi bitsin kesin tarih soyleyim diye düşündümPiXiEE senin bat kac ekleyeyim?
Tamam o zamanCanım daha bu ayın ki bitmedi bitsin kesin tarih soyleyim diye düşündüm
Hadi hayırlısı olsun hakkinizdaYarın regl bitiyor ovulasyon testlerine başlıcam ya bismillah
2 - 3 Haziranmış canım evet.Kizlar bugun adet olunca yumurtlama gunum aslinda 3 haziran miymis yani
Ben 30 lu alıyorum. Bitecek derdi olmuyor, hemde erken yumurtlama veya geç yumurtlama olursa fazla fazla evde bulunmuş oluyorOvulasyon testi kaçli almaliyim kizlar PiXiEE
tesekkur ederim aciklayici oldugunuz icin :) gercekten zaman vermissiniz helal edin..
simdi söyle benim kizligimdan bu yana böyledi 10 gun veya 12 gun surer adetim suan 31 yasindayim ve bu surec icinde tabiki oldukca gynekolog ziyaretinde bulundum pko disinda sadece Hipotirodi var ama oda zaten ilacla dengede kaliyor.. bunun disinda elhamdulillah baska bir problemim yok ama kiloluyum baya buda bir etken elbette yinede buna ragmen buyuk sorunlarim olmadi.. yani adetim bukadar uzun surmesi kimi dr icin normal kimisi icin pko dan dolayi hatta söyleki benim 3 sene boyunca kanamalarim dahada uzadi 2017 aylarca kanamam surdu azaldi cogaldi ama birsturlu gecmiyordu o zaman da elbette dr bas vurdum onunda pko dan olabilecegini ve baska bir problemim olmaidigni söyledi sadece zayiflamam gerektigini söyledi surekli farkli doktorlar ..ben myom filan vardir ddiye dusunmustum ama yoktu..
ama sanirim ben sebebini daha iyi biliyorum malsef son 3 hatta 4 yilim cok kötu gecti yani esimden 3 sene ayri kalmak zorunda kaldim ben bve zaten nezamanki esimden uzaklastim kanamam olmaya basladi durmayan kanamalar esimden uzak olmamin sebebi tamamen baska sebebler dis taraftan ulkeler tarafindan gelen rpblemler biz yurtdisinda yasiyorduk cunki neyse özle durumlardan ve is sebibiyle derken 3 sene esim olmadan yasadim malsef buda beni cok uzdu ve ben bundan cok etkilendigimi dusunerek kanamalarin oldugunu tahmin ediyorum zaten son senede seyreklesmeye basladi baya duruyordu artik ama ara ara geliyordu ben 4 ay önce 3 sene sonra esime kavustum ancak duzene girdim ve geldigim zaman bile esimin yanina hala kanamalarim oluyordu adet disinda ama seyrekti yinede iliskiye engeldi tabi arada firsat oldu ama asil firsati mayisda yakaladik dahda duzene girdi cunki.. ama adetim mutlaka gelir tarih belli olmasada ya erken yada zamaninda gelir ve bu 10 senedir böyle taki bu mayis ayindaki degerlendirmeler olana kadar..
piskolojik kismina katiliyorum kesinlikle haklisniz.. esimle bunca aradan sonra birlesmemin sonunucunda hamilelik beklentisine elbette girdim ama okadar yuksek bir beklenti degildi yani tam olarak piskolojiye baglayamiyorum..esimle birlikte oldugum gunler planli bile degildi kendiliginden gelisen tevafuken olan gunledir o yuzdende cok beklentim olmadi sadece dusundum benim en iyi belirtim adet gecikmesi olur diye dusundum zamana biraktim adetim olmayincada suphelendim.. bayram zamaninda suphelendigim seyler oldu ama onlar egerr hamilelik olsaydi 3 veya 4 gun önceki kan testi positif cikardi ..
ama sonrra ayni ay 25 inde hic plansiz bir birliktelik oldugunu hatirladim dedim acaba gec döllenmeyle erken oldugu icin cikmamis olabilirmi kanda dedim..benim lekenmelerim olabilir hormonel ama kirmizilari glrunce gerisi gelir bende ama birturlu gelmesi kan tahlili yaptirdigim gun geldi dedim herhalde kafam rahat oldu geldi adetm dedim hatta dedim oh iyi önume bakarim sogan kurunu dusunuyordum derken yarim pedimi bile doldurmadi ayni gece kesildi s1 gun sonra ine bir geldi yine kesildi simdi hicbirsey yok ama benim yaklasik 10 gundur hissettigim bir belirti varki oda ilk defa oluyor adet sancisi gibi geliyor ki ben hiiic adet sancisi cekmem sadece batmalar olur az belime vururdu ama ben cok baaya dgourcak gibi sanci cektim bu gunlerde ilkez hayatimda oldu.. öyleki nerdeyse uyutmuyordu özellikle geceleri oluyordu gunduzde kaislma gibi tamda tanimlayamadigim hissler yeni hissler kasiklarimda sag tarafmda sonra vajinam bile sizliyordu ilk defa böyle oldu sanci cok ilginc bacaklarimi acip dogurma hissi geliyordu ya cok tuhafima gitti bukadarda olmazki su son gunlerdede rahimtarafinda kasiklarda gerilme hissedityorum en cokta egilirken agrilarim arada geliyor gidiyor belimde komple bir agirlik var öne arkaya giderken biri dövmus gibi hissediyorum.. hatta sritma kadar cikti diyebilirim karnimda spor yapmisimda cig olmusum gibi hissler var ölzellikle kasiklarda al taraflarda..cok degiisk bana cok yeni bu durum bilemiyorum acikcasi özelliklede adet görmem gerekirken ve okadar sanciya hicbir sökulme yok ki bende olmasi gerekiyordu..
benim adetimin döngusu 25-30 a kadar degisebiliyor ama tahmin ettigim tarihler arasinda mutlaka oluyordu
dediginiz gibi gecde yumurtlamis olsaydimda mutlaka bu zamana kadar adet olmaliydim ama olmadim yumurtlama varsa ve adet gelmiyorsa bu buyuk ihtimal hamielik degilmidir .. ki bende sorun yok adet gelmesiyle alakali
kafamda deli sorularrrrr cok özur dilerim baya uzun oldu ama ne yapim icimdekiler dökuluyor iste :)