Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Guli007 canim cok gaza gelmişsin oncelikle sakin ol.sana bunlari soyleyenler cahil insanlardir sen daha cok gencsin ben 30 umda yeni evlenmistim senin 26 yaşin nasil geç olur? Ayrica evlilikte ilk bir sene cok onemlidir çocuk ilk sene olunca evliligin tadini bile cikaramiyosun.oyle reklamlardaki gibi sutünü icirdim uyuttum olmuyor tuvalete bile gidemez hale geliyosun hele erkekler bu yogunluk ve yorgunluktan daha kolay sikiliyorlar bu sefer kadin erkek arasinda sen uyut ben az once uyuttum kavgasi cikiyorabla tavsiyesi olarak al kocanla gez dolaş evliligin tadini cikar laf söyleyenlere de yapiştir cevabi çekinme. O yaşi gecti sizin zamandaydi gecti o devir de. Yapamam su an cocuk mocuk de. Hevesli istekli görünme

Guli007 vucudumuz xok degisik isliyor bak benim adetim stresten gecikti olacak mi olmayacak mi diye test negatif cikiyor ben hep testi negatif cikip hamile olanlanlarib hikayesini okuyorum hamile olduguma ikna oluyorum en son bu sabah dedim ki erken gebelikte de cikmazsa ikinci cizgi kesinlikle hamile degilim cunku o test coj hassas yaptim venegatif cikti o an hamile olmadigima kesin inandim 2 saat sonra regl oldum. O yuzden vucuduna kotu enerji ve stresler yukleme.

Selam bende bu ay hamilelik planlıyorum. Rabbim izin verirse ikinci bebeğim olcak pcos var günlerim şaşıyor ama her ay regl oluyorum bat 5 temmuz gösteriyor takvimim umarım herkesin gönlüne göre geçer bu ay

O aradaki lekelenmeler kesinlike regl değildi çok kesik olan günlerce birşey gelmez sonra tekrar aynı gün hatta 1 saate kesilip oyle zaten bu 50 günde seyrek oldu hepsi ama hiç öyle regl gibi değildi başka bir şey oldu aama ne bilemiyorum.. belki vicud kendini hamilelige hazirliyor olabilir annem de dahil birsuru kadinin başına gelmiş hiç geçikmeyen kadınlar gecikmiş birdahaki aya hamile olduklairini öğrenmişler arada regl olmuşlar..

Hakkımızda hayırlısı bacım.. ınshaAllah beraber veririz müjdeyi :)

Kiz bende aynisi oldu iste bende 3 gun önce kan tahlilinde negatif görünce rahatladim adet oldum sandım ama yarı pedimi anca doldurdu ve aşırı değildi ve kesildi dedim şimdi ne oluyor yav rahatladım işte piskolojikdi sökülmesi lazım derken keisldi ve arada kahverengi çok az leke oldu 1 gun sonra bikere daha kırmızı akti ama 3 damla sonra yine kahve sonra kesik tertemiz.. şuanda arada akintim oluyor ve hala kasiklarim gergin rahim tarafım gergin ve belime vuruyor arada adet sancısı çekiyorum normalde adet ken bile acı çekmem.. işte gelde açıkla bunu

Kızlar ovulasyon demiskenn banada bir marka öneriniz varmı özellikle pco için ise yarayan.. daha önce almadım lütfen tecrübesi olan güvenilir bir marka versin

Yaaa dogru diyosun canim...ama insan o kadar yoruluyorki dun gece eşimle de konuştuk o sakitlestidi beni....o hic takmaz kim ne dedi diye....hayatin tadini çıkarmayı sevenlerden...vallahi gına geldi bu insanlardan evliliyimin tatini bile çıkaramaz oldum düşünmekten kendimi bitirdimbelki çocuk olduktan sonra bu gunlerimi boyle degerlendiydiyim icin pisman olucam

Canım ne doktoru daha yeni çalışmalar başlamış kaldı ki doktorlar 1 sene veriyor 1 senenin sonunda gelin diyorlar sıkma canını cahil insanların dediklerine . Kafana takarsan stres yaparsan hormonların etkilenir .Sen eşine bak diğer herkesi boşver üzülme de boşu boşuna .

Bende öyle düşünmeye başladım bakalım noulucak....

Selam bende bu ay hamilelik planlıyorum. Rabbim izin verirse ikinci bebeğim olcak pcos var günlerim şaşıyor ama her ay regl oluyorum bat 5 temmuz gösteriyor takvimim umarım herkesin gönlüne göre geçer bu ay
Umarım hepimiz için çok sağlıklı stresten uzak ve güzel haberler alacağımız bir ay olsun Rabbim kucaklarimizi boş birakmasin inşaallah kizlar

Bende öyle düşünmeye başladım bakalım noulucak....
Bak ben 1 yıllık evliyim yaşım 31hic korunmadik yaştan dolayı olmadı doktor hiç bir sorun yok dedi , ama ben çok kafaya takmıştım olmuyor neden olmuyor ama Nisan ayında hiç düşünmedim ramazandi kafaya takmadım o ay hamile kalmışım düşükle sonuçlandı ama neticede anladım ki stresten uzak durmak lazım . Senin daha yaşın çok genç hiç sıkma canını arkadaşım hem bak biz varız canın mı sıkıldı bize yaz yanlız değilsin bazen tanımadığımız bir insan tanıdığımız onca kişiden daha iyi gelir

Canım öncelikle seni tebrik ederim. Vajinismusu çok kısa bir zamanda yenmişsin. Bunun keyfini çıkarsana Senin oradaki insanları da anlamadım doğrusu 6 aylık evlisin geç derler yaşın 26 ona da geç kalmışsın derler. E zaten bu yaşnda evlenmişsin ne olacak geriye mi gideceksin yaş olarak? Boş laflar bunlar. Rabbim hayırlı zamanda versin. Sende asla düşündüğünüzü fln söyleme etrafındakilere. Henüz düşünmüyoruz, yeni evliyiz biz gezicez tozucaz dersin.

Tatlım benim aynen bana da öule yapıyorlar. Bende ameliyyat geçirdim ilişki yasaktı tabi kimse bilmiyor bunu. Kayınvalden kayınpederin yaşlı çabuk çocuk doğur torun görsünler falan. onların yaşlılığından bana ne onlar için mi çocuk doğurcam. önceden çoktakıyordum. şimdi umursamıyorum. deli gibi bebek istiyorum. ama bana sorunların hepsine daha çok erken daha gencim bebek düşünmüyorum istemiyorum diyorum ve susuyorlar. benim doktora gidip gitmiycegim kimsenin haddine değil. oyüzden sen de takma kafaya. içinin rahat olmasını istiyorsan gider doktora baktırırsın ama sadece kendin için başkası için değil

ben 24 buçukta evlendim. ilk aydan itibaren yaşın geçiyor hemen bebek yapan diyenler oldu. acaba 16 da falan mı evlenmemi bekliyordular

Azerbaycanlımısın?

Yaa gerçekten oyle dun size yazdim sakinlestim tanimasamda sizle konusmak cok rahatlattı beni

Eveeet yaaa sanki dunyanin sonu eşim o kadar sinirleniyor ki insanlara ...neden her kesin hayatlarina müdahale ediyorlar ben hiç karışmam diyor ama bu insanlar ne kadar meraklı sanki bizim çocuğa bunlar bakicak

Evet bak bendede öyle....artik kafama takmamaya calisicam inşallah yaparim kontrole 1 2ayda olmazsa ama kendim icin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…